Sevgililer Günü Kampanyası | 1 GB Hosting Yıllık 1.99 TL
-
tantana değil.. bir kaç denemelerimi koyacağım güzel bir uygulama olacak benim açımdan. büyük şeyler beklemiyorum.
-
SeRDaR bunu yazdı:
-----------------------------
hesaplar arası havale 1 tl ediyor 3 tl ye geliyor güzel free sitelerde sürüneceğinize iyidir
umarım tbt müridlerine zaten 2 tl verdin birde fazla hizmet bekleme mantığı olmaz inşallah sorun çıktığında falan hosta verdiğinz zaten 2 tl para tantana etme demessin yardım isteyen olduğunda umarım :)
-----------------------------beni bilen bilir hocam :)
-
Gzx bunu yazdı:
SeRDaR bunu yazdı:
hesaplar arası havale 1 tl ediyor 3 tl ye geliyor güzel free sitelerde sürüneceğinize iyidir
umarım tbt müridlerine zaten 2 tl verdin birde fazla hizmet bekleme mantığı olmaz inşallah sorun çıktığında falan hosta verdiğinz zaten 2 tl para tantana etme demessin yardım isteyen olduğunda umarım :)
-----------------------------beni bilen bilir hocam :)
seni bilmeyenlerede burada host satacağından dolayı söyledim satıcı olduğun için ifade etmelisin kendini yarın öbürgün buraya yazdıkların delil kabul edilecek ona göre :) -
bende deneyebilir miyim
-
Gülük mail gönderim limiti kaç ? yada saatlik ?
-
hacı domainde satıyon mu?satıyorsan ikisinide senden alayım bende uğraşmıyayım
-
swordfish bunu yazdı:
Gülük mail gönderim limiti kaç ? yada saatlik ?
-----------------------------saatlik 200 adet
domain satmıyorum
-
hocam bende alıcam bi tane. hesap numarası, iletisim,msn vs. pmlermisin.
-
bende alıyım ilerde başlayınca phpye lazım olur
-
arkadaşa kefilim. birkaç defa sorun yaşadım hemen ilgilendi ve çözüme kavuşturdu.
domainide www.co.cc den www.xxx.co.cc olarak ücretsiz olarak edinin sonuçta bedavaya reklamsız internet sitesiniz olur.