Sevgilimi Kaybettim... Çıldırmak Üzereyim!....
-
Allah rahmet eylesin, başın sağolsun hocam.. :(
-
başın saolsun kardeşim..
-
İçebildiğin kadar içmeye çalış Ayık kafayla dolaşma dostum ... Başın sağolsun
-
başın sağolsun arkdaşım
-
Başın sağolsun.
-
Basın sagolsun Allah sabır versin dik durmaya calıs derdim ama demesi cok kolay:(
-
Başın sağolsun.
-
HuznunHikayesi bunu yazdı:
-----------------------------Potansiyel_Virus bunu yazdı:
-----------------------------
HuznunHikayesi bunu yazdı:
-----------------------------başın sağolsun hocam..
Edit: İnanmayan varlıklar biraz bilip de konuşsanız öyle demezsiniz.. biraz profiline bakın da konuşun.. o kadar acizsiniz ki bi tanesini ben veriim de bakın sonra özür dilersiniz biraz ruhunuz varsa.. http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?Sayfa=1&folderid=96061
-----------------------------verdigin link ne alaka anlamadim da inanip inanmamak kisilerin bilecegi is sen yorumunu yap gec uzatma olurmu ey yuce varlik...
-----------------------------Arkadaşlar beni bilen bilir hayatımı etkileyen herşeyi tarikatla paylaşma gibi bir geleneğim var. Uzun geceler süren gözyaşı yağmuru dindi nihayet ve gülüşleriyle aydınlandı gökyüzü. Bende bu mutlu anlarımı sizlerle paylaşmak istedim.
anlama kıtlığın mı var ?
-----------------------------kavga etmeyin millet. tamam millet inanır veya inanmaz. inanmayanlar size bişey yazıyormu?? yoo.. o zaman sizde savunma kalemine geçmeyin.
verdiğiniz linke hannibalgan 28 eylül 2009 tarihinde konuyu ve resmi paylaşmış.
ama resim 30 mart 2007 de çekilmiş..
tamam hannibalgan ı seviyoruz bişey dediğimiz yok... hannibalgan kaleminde demişki benim alışkanlığım var yaşadığım iyi veya kötü olayları ben tbt de paylaşırım bu alışkanlıktan vazgeçemem gibisinden.. iyide bir insan mutlu anını 2 yıl sonra paylaşıyor ise, mutsuz en üzücü doruk noktasını 5 gün içerisinde nasıl paylaşıyor tbt ye ? düşündürücü
ama siz müridlerin bu linki bu konuyla nasıl bi alakayla buraya yazdınız kendinize bir sorun.. http://tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?Sayfa=1&folderid=96061
gerçek veya yalan başın saolsun hannibalgan.
-
abi sevgilinin vefatını edebi namelerle iyi yazmışsın :| şuan şuursuz bunalımda olman lazımdı senin :| neyse allah sabır versin film gibi inanası gelmiyor insanın :| böyle şeyler çok kötü kimsenin başına gelmesin :|
-
Başın sağolsun...