Sevgiliye Web Sitesi?
-
Merhaba arkadaşlar,
bi abimizin kız arkadaşı için web sitesi böyle günlük gibi artık ne fikirler varsa ona dair bir web sitesi yapacağım. Siz olsanız ne yapardınız? Böyle biraz uçuk fikirler lazım illaki. resim galerisi blog vs bunlar standartlar. Başka ne tür şeyler eklenebilir. ben olsam bunu yapardım dedikleriniz?
-
aç bloğu cicili bicili bişeyler olsun, eleman hergün girsin bişeyler yazsın aşkıyla hatunla ilgili falan.
-
www.arasyalinkilic.com mürid KILICH adamı meşhur ettim :D çal siteden bişe yap artık
-
tosun bunu yazdı:
-----------------------------
www.arasyalinkilic.com mürid KILICH adamı meşhur ettim :D çal siteden bişe yap artık
-----------------------------oe biçim bişey lan öle. vıcık vıcık. :|
-
Bilmem walla ben çok beğendim :D adam bunu tasarladı sonra kayboldu piyasadan ne zamandır yok :D
-
tosun bunu yazdı:
Güzel olmuş, eline sağlık... Benim içinde birşey yapar mısın? -
Pikacu ben yapmadım siteyi :/ örnek gösterdim sadece
-
tosun bunu yazdı:
Pikacu ben yapmadım siteyi :/ örnek gösterdim sadece
Deme be... -
tosun bunu yazdı:
-----------------------------aha gecen ben buradan çalmıştım tosun sağolsun :D
müritler başımın etini yuemişti hatuna sitemi olur diye
-
zalimadam bunu yazdı:
tosun bunu yazdı:
HTML5 mi lan o :/Edit : Javascript
-
o sitede bir şey yokki. sadece jawa ile kalp yapmış. ben daha değişik şeyler düşünüyorum. bunu yapmak kolay mause imleç kodlarına önceden hazırladığım kalp png si kodunu verip çok güzel yapılabilir ancak ne bilim çok basit kaçar gibime geldi. orjinal fikri olan yokmu :)