folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Sevgiliye Yüzük?

Sevgiliye Yüzük?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek

beyler max imum 200 belki duruma göre biraz daha fazla bütçe ile 4. yılımıza giriş için bir yüzük planım var.

gel gelelim ikimize normal bir yüzükmü yoksa ona tek bir yüzükmü almalıyım karar veremedim. klasikmi olsun spormı yada biraz daha farklı birşeymi onuda bilemiyorum. bilgisi olanlardan biraz yardım istiyorum.

değişik tasarımla filan. 

tek taşta olabilir sonuçta ciddiyiz aileler filanda biliyor artık göstermelik olmaz fakat 200 liralık tek taş almak tekerleksiz araba almak gibi birşey değilmi sizcede.

bana biraz komik geliyo ama o fiyatlarada var?

birde bu kızlar kendi aralarında böyle şeylerin yarışını yaparlar ya hoş bizim hatun yapmasada ne bilim içim rahat etmez.

uzun lafın kısası tecrübeli müridlere iş düşüyor.

sen araştırmadınmı diyeceksin

google da bakarken eşcinseller için yüzük sloganını ve bu linki görünce vazgeçtim aramaktan

http://www.lesbigayjewellery.com/giris.aspx

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    K4R4B4S4N
    K4R4B4S4N's avatar
    Erkek

hocam yazmışsın ciddi olduğunu fakat bence yine de yüzük alma. herşeyi al ama yüzük alma neden dersen yüzük alınca kadınlarda bazı şeyler değişiyor en azından bana öyle denk geldi.Nişanlanmadn evlenmeden bir ay önce al bas nikahı eğer daha evliliğe zaman varsa alma yüzük.Yok ben illa alacam dersen şunu diyebilirim, öğrencilk varsa tek taş olmaz tek taş alacaksan da para gerek bin lira falan.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

abi eminmisin iyi düşündünmü..hediye falan sonra paketlemesin seni..ben de aynı duruma düştüm depiği yedim

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek

ya 3 yıl bitt işte bu süreçte dandik bir yüzüğümüz vardı zaten.

ben öğrenciyim ama kız arkdaş müzik öğretmeni oldu vana atandı hem onu kutlama hemde 5 şubat yıl dönümünde yüzük yenileme diye düşündüm böylece 14 şubat kabusunuda atlatırım.

ayrılık filan sorun değil bir ara 5 ay ayrı kaldık zaten.

yani ileride ayrılırmı kaygısı yok herkesin kendi hayatı ben onu mutlu edebilemk yüzünü güldürebilmek için bir yüzük düşünüyorum fakat benim zevkim pek iyi değildir bu konularda.

bu konularda tam bir odunum:)

o yüzden tecrübeli arkdaşlar lazım.

misal şimdi karabasan kardeşte söyeyince benim dediğime geliyo olay 200 liralık taş alınmayacak başka görüşler nelerdir acaba?

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xxspiderxx
    xxspiderxx's avatar
    Erkek

bence spor bi swatch al

http://www.swatchsaat.com/reyon.asp?reyon=Swatch+Bijoux+Swatch+Y%FCz%FCk&reyon_id=4

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek

xxspiderxx bunu yazdı:
    -----------------------------

bence spor bi swatch al

ttp://www.swatchsaat.com/reyon.asp?reyon=Swatch+Bijoux+Swatch+Y%FCz%FCk&reyon_id=4

evet swatch yüzükleride çok duydum öneri çok fakat hatun öğretme

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    archair23
    archair23's avatar
    Erkek

patates bunu yazdı:

xxspiderxx bunu yazdı:

bence spor bi swatch al

ttp://www.swatchsaat.com/reyon.asp?reyon=Swatch+Bijoux+Swatch+Y%FCz%FCk&reyon_id=4

evet swatch yüzükleride çok duydum öneri çok fakat hatun öğretme

ee öğretmense hocam artık işi ciddiye bindir sende. tarih ayarlı yüzük al yada swatchdan. yada biraz daha koy güzel bi yüüzk al okulda takabilceği

Acer 4820TG i5 Ati 5650 & İphone 4 & iphone 6 & Turkcell Platinum & Ipad Mini Retina & Playstation 4 & GTA V & Logitech Z506 & Cookoo & Samsung Evo 250gb
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Opter
    Opter's avatar
    Erkek

Tarihli yüzük alma bence herkes aynısını yapıyor. Klasik her zaman iyidir

Adalet dolu dünya, merhamet dolu dünyadan daha büyüktür. | Kuşandık sarı laciyi, Saraçoğlu yokuşlarında...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek

Opter bunu yazdı:

Tarihli yüzük alma bence herkes aynısını yapıyor. Klasik her zaman iyidir

ilk aş tarihliler çok orjinaldide apachiler takıyor artık:)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    archair23
    archair23's avatar
    Erkek

hocam ona göre bütcesi yeten herkes herşeyi takar yada biriktirip alır. apaçilikle ne alakası var önemli olan size özel bişey. yani örnek verirsem apaçiler yada başkaları bişey aldı diye ben almıyım mı benim zevkim sonuçta :D 

Acer 4820TG i5 Ati 5650 & İphone 4 & iphone 6 & Turkcell Platinum & Ipad Mini Retina & Playstation 4 & GTA V & Logitech Z506 & Cookoo & Samsung Evo 250gb
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek

archair23 bunu yazdı:

hocam ona göre bütcesi yeten herkes herşeyi takar yada biriktirip alır. apaçilikle ne alakası var önemli olan size özel bişey. yani örnek verirsem apaçiler yada başkaları bişey aldı diye ben almıyım mı benim zevkim sonuçta :D 

ya haklısın iştede bu benim kusurum.

mesela sagopa adam underground yaparken bir tek ben biliyordum okulda kimse bilmezdi adam albüm çıkartı filan millet dinlemeye başladı acayip kıskandım o bana özel birşeydi benim özel malım gibiydi sonra kamusallaştırdılar sanki

buda öyle ama sonuç oalrak sen haklısın kimseyi ırgalamaz

Toplam Hit: 2869 Toplam Mesaj: 17