Seviyorum... Öyleyse VARIM Ulan!
-
Bende seviyorum hemde bizim sınıfta yeni geldi ne kadar güzel değil mi :D Her gün karşılıklı birbirimize sırıtışıyoruz.Ama bende kıza açılacak göt yok :\Ayrıca ben gs lyiim o da fenerli :D
-
sırıtışmak ?
bu ne hocam :) -
Gerçekden sevmek elinde ki sıcak simidi aç olduğunu bildiğin martılara vermek kadar yürek doldurur. Kimi zaman ise içmeden, çekmeden, kafa bulmayı sağlar. Kimi zaman kahreder doğru ama söylermisiniz ne zaman kahrolmadık ki? Kimimiz bugününe kahrolurken ben doğduğum güne lanet ediyordum. Eğer Tanrı tarafından gönderilmiş olduğunu düşündüğüm bir melaike beni gemi halatlarıyla tekrar bağlıyıp kör düğümler atıyorsa yaşama ve ben 3 harfli bir kelimeden korkuyorsam boyum posumdan utanırım!....
Saygılar
-
HannibALgan bunu yazdı:
-----------------------------Gerçekden sevmek elinde ki sıcak simidi aç olduğunu bildiğin martılara vermek kadar yürek doldurur. Kimi zaman ise içmeden, çekmeden, kafa bulmayı sağlar. Kimi zaman kahreder doğru ama söylermisiniz ne zaman kahrolmadık ki? Kimimiz bugününe kahrolurken ben doğduğum güne lanet ediyordum. Eğer Tanrı tarafından gönderilmiş olduğunu düşündüğüm bir melaike beni gemi halatlarıyla tekrar bağlıyıp kör düğümler atıyorsa yaşama ve ben 3 harfli bir kelimeden korkuyorsam boyum posumdan utanırım!....
Saygılar
-----------------------------wayyyy. tbt de şair var mıydı yaa :D hem şair hem aşık. helal
-
fb yerine Gs olsaydı iyi olurdu
aslında derin düşününce fb olması daha iyi olmuş
bjk erkek sonuçda fark etmez :))
-
HaYVaN bunu yazdı:
-----------------------------
lenova bunu yazdı:
-----------------------------:D iğrenç olan ne la
Paket hacı :|
-----------------------------Adam ''seviyorum'' diyor, ''sevgilim'' diyor, mutluluğunu paylaşmak adına beraber çektirdikleri fotoğrafı ekliyor, senin yazdığın iletiye ve lanse ettiğin konuya bak, muhtemelen ne demeye çalıştığını anlamadıkları için kimse cevap yazmamış...Yine de dikkatli ol, bu tip konularda espiri yapmamaya ya da daha dikkatli yazmaya çalış, gerçek hayatta yapabileceğin bu gibi yanlışlıklar hayatına bile maal olabilir...
-
igrenc bi goruntu
fenerli olarak igrendim :|
-
HaYVaN bunu yazdı:
lenova bunu yazdı:
-----------------------------:D iğrenç olan ne la
Paket hacı :|
-----------------------------Sırf hayvanlık olsun diye böyle saçmalıyor olmalısındır umarım.Aksi takdirde üreme organımın damarlarından geçen kanın sıcaklığını ağzının tavanında hissettiririm!!!!
-
Vayy güzel bir hareket,hafızama alayımda belki bigün bende yaparım böyle bişey =)
-
Neseki bjkli olan erkek :)))
geçmiş olsun hocam bu arada .. Sağlam adımlar at ki 2-3 hafta sonra yine göz yaşları sel olmasın :)