Şeytan Çıkarma Videoları :|

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BilimAdami
    BilimAdami's avatar
    Erkek

Concept bunu yazdı:
    -----------------------------

Psikolojik sorunlari var.

Seytan insanin icine girmez. Seytan sadece aldaticidir, yonlendirici degil. Yonlendiricilik bizim irademizde olan bir ozelliktir. Allah bize secim hakki tanimistir. Seytan tesvik eder ama dolaysiz olarak yonlendiremez.

gayet doğru bi yorum bahsedilen şey şeytan değil ama. cin insanın içine girmez evet şeytan sadece akıl çelme yoluna gidebilir cinleride  gören insanlar var ama şeytanlatrı görenleri yok (peygamberler hariç) cinler ayni bizim yaşadığımız evrende yaşarlar yani şu anda yanınızda cin olabilir bu tartışılmaz dinler açısından bi gerçektir cinler insanlar gibi yürümezler uçarlar bir göz açıp kapanıncaya kadar dünyayı doklaştıklatrı söylenir ne kadar gerçektir bilemeyeceğim...

ama cin girme konusuna gelince insana cin girmedsi diye birşey yoktur bu sadece psikolojik bir olaydır insan yaradılışı gereği sadece dünyadaki canlı boyutunu görür fakat bazı insanlarda bu durum değişebilir cin insana sırpaşabilir ve bırakmazda mesela ben izlemiştim gerçek gerçek kız arnavut bi ailenin ferdi ve yakın tanırız aile dostumuzdandır kıza cinler hristiyan olmasını söylediklerini söylüyordu ve nefesini kestiklerinden bahsdiyırdu öyle garip garip ses çıkartmak yok onlar yalan şeyler sadece nefes almasını engeller onuda kişi direnirse kötü sonuçlara götürebilir kendini rahatolatacak şeylere yönelmesi lazım aklından onun varlığını o an için silmesi lazım yoksa işi zor. herneyse cin musallat olan kişinin kulağına kendi inandığı dinin kitabını okumak en iyisidir ama bunu yaparken kulağına kuran okunduğunun farkına varırlar cinler o yüzden k,itap okunmadan kişiyle konumalıdır beni dinle ve ona kulak asma dye kişide oay verirse okunmaya başlanır ve cinler okunan kitabı farkettiklerinde kişinin o sesi duymaması için kişinin başında garip aletlerle yüksek ses çıkardıklaınaada şahit olmuşumdur kız gidin başımdan diye bağırıyordu ben ürkülmüştüm...

çok anlatmiim bend ekorkmaya başladım o an aklıma geldi :/ çok araştırdım bu konuyu sorrduğum kişiler cevap vermekten çekinsede kitaplarda çok bilgi var..ç merak edenlere tavsiyemdir ama kafayı fazla takmayın bu işlere sonu boka çıkabilir. =)

ben seni ölesiye sevmiştim, sen beni öldürüpte terkettin...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chip
    Chip's avatar
    Erkek
    hocam ben teknik olarak bilmem ama tekniğini bilmeyen bi insan için gerçek gibi gelebiliyo şekil 1A :)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Concept
    Concept's avatar
    Erkek
    Cin bizden asagi bir varliktir. Cinler bize hukmedemezler.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HanDSomE
    HanDSomE's avatar
    Erkek

Concept bunu yazdı:

sanki şeytan bizden üstün bir varlıkta

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shaban Interactive
    Dj_DooM3
    Dj_DooM3's avatar
    Erkek

insan en tehlikeli ve kotulukte ustune taninmayan bir varliktir, icine girmeye cesaret e4demesler :D

Shaban Interactive Pro.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    şeytan bileçözdü ingilizceyi bi ben çözemedim

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BilimAdami
    BilimAdami's avatar
    Erkek

Concept bunu yazdı:

hükmeder diyende yok sadece aklını çelmede profesyoneller. bu arada yapı bakımından cinler insanlardan üstün onlar uçabiliyorlar atyakalrı yok iiyi ve kötü olarak iki türleri var. sen cine boyuneğersen bu cin sana hükmediyo demektir senden istediği kadara şağılık olsun olmasın farketmez.

ben seni ölesiye sevmiştim, sen beni öldürüpte terkettin...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Quetzalcoatl
    Quetzalcoatl's avatar
    Erkek
    cin dediğiniz şey insanın neresinden girer neresinden çıkar?

Özgürlüğü anladıkça ona daha az sahip olursun.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Razorback
    Razorback's avatar
    Erkek
    Aklıma konstantine geldi.Ya bunlar ciddi psikyatrik rahatsızlıklar yok şeytanmış bilmemneymiş.Elbette bilimsel bi açıklaması vardır.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Concept
    Concept's avatar
    Erkek

Quetzalcoatl bunu yazdı:
    cin dediğiniz şey insanın neresinden girer neresinden çıkar?

Ben sahitlik ettim, Popodan giriyor ve agizdan cikiyor :)

Toplam Hit: 3164 Toplam Mesaj: 25