Seytan Objektiflere Yakalandi !
-
VIGILANTE bunu yazdı:
-----------------------------
Böyle güzel bir sahte hayalet, cin vb videosu hazırlayıp yaysan nete, video iyice ünlenince, dandik haber bültenlerine çıkınca falan da "videoyu ben hazırladım, sahte bu" diye çıksan, milyonları keklesen süper olur harbiden :D
-----------------------------Durun nan gaz vermeyin ben korkarım öyle şeylerden :D
-
Müzik tam gitmiş arka planda :D
Adı ne müziğin
Edit: Ortak hangi programları kullanıyosun? Mesela biz kendimizi çeksek yürürken arkamızdan cinler felan saldırsa bizim haberimiz olmasa böyle şeyler yapabilirmiyiz :D
-
FAYDALI bunu yazdı:
-----------------------------Müzik tam gitmiş arka planda :D
Adı ne müziğin
Edit: Ortak hangi programları kullanıyosun? Mesela biz kendimizi çeksek yürürken arkamızdan cinler felan saldırsa bizim haberimiz olmasa böyle şeyler yapabilirmiyiz :D
Muzik: Resident Evil ExtinctionProgram: Cinema 4D R11, Adobe After Effect, Adobe Premiere Pro..
ileri seviye Compositing ve MatchMoving teknikleri gerektirir...
-
Cinema 4D ilemi yaptın ?
O karakterdeki giriş ve çıkıştaki hal hareket tavırlar ne la dağılın lan hepiniz burdan der gibi :D
Harbiden uzun olsa ve karakter biraz ortalarda görünse bomba olur..
-
hoca şahane olmuş ya.
yap uzun soluklu bi videoda izleyelim.
ilkokullarda çocuklara izletip para bile kazanabilirsin :D
-
vaay cidden güzel olmuş işaretler diye bi film vardı o geldi aklıma :)
-
Aslinda Kizil Kumlar (Red Sands) isimli bir filmden esinlendim bu sahneyi :D ondaki shane muthis korkunctu :D Benim oncelikle surati korkunc bir karakter modellemem gerek. Zbrush la yapicam artik birseyler....
-
bnm dediğim sahne de işte bu;
-
xxspiderxx bunu yazdı:
-----------------------------bnm dediğim sahne de işte bu;
http://www.youtube.com/watch?v=4RGtC2S22Z0
-----------------------------yuhhh !!! tırstım laynn....
-
xxspiderxx bunu yazdı:
-----------------------------Ahahah dai bu filmi sinemada izlemistim ilk ciktiginda, gayet gerilmistim :D guzel filmdi :)