folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder ŞEYTANLA TANIŞMA.... İlginç Vukuatlar



ŞEYTANLA TANIŞMA.... İlginç Vukuatlar

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    poker
    poker's avatar
    Kayıt Tarihi: 07/Haziran/2007
    Erkek
    Balıkesir'deki bi kız lisesinde yatakhanenin birinde, kızları gece uyku tutmayınca birbirlerine hikayeler anlatmaya başlamışlar. Bunların çoğu da okullarına ait korkunç olaylarmış. Güya şeytan çok eski zamanlarda burada yaşayan bi ailenin fertlerine dadanmış ve onların ruhlarına giriyomuş. İnanışa göre şeytanın ayakları terstir ya, o insana da şeytan girince doğal olarak ayakları ters dönüyomuş.
    Aradan bi kaç saat geçmiş. Gruptakilerin uykusu gelince herkes yatağına gitmiş. Kızlardan biri accayip sıkışmış. Tuvalete gidecek ama anlatılanlardan epey bi korktuğu için gidemiyomuş. Alt ranzada yatan arkadaşını dürtüp uyandırmış. Diğer kız da bu hikayelerden en çok etkileneniymiş. Zaten zar zor uyuduğundan hiç kalkmak istememiş. Ancak arkadaşı ısrar edince onunla tuvalete gitmek zorunda kalmış. Arkadaşı tuvalete girince o da kapının önünde beklemeye başlamış.

    Diğer kız tuvaletten çıktığında bi tuhaf bakıyomuş. Bizimki anlatılanların etkisiyle de olsa gerek direkt kızın ayaklarına bakmış. Bi de ne görsün! Arkadaşının ayakları ters dönmüş. Parmakları arka tarafa bakıyomuş. Kızcağız çığlık çığlık kaçmaya başlamış. Koşarken de ara sıra arkasına bakıyomuş. Tam bu sırada koridorda belletmen öğretmenle çarpışmış. Kız nefes nefese başına gelenleri anlatmış. Sonunda, "Hocam inanamıyorum, ayakları resmen ters dönmüştü" demiş. Öğretmen, "Benimkiler gibi mi yani?" diyerek ayaklarını göstermiş. Kız kafasını aşağı indirince belletmenin ayaklarının da 180 derece arkaya baktığını görmüş. Napsın kızcağız, bu manzarayla beraber oracıkta aklını yitirmiş.

    _______________________________________

    Umut Doğsu ise başka bi versiyonunu göndermiş. Onun efsanesi ise kız yurtlarında, bilhassa gece biri banyo yapmaya karar verdiğinde anlatılıyomuş. Yurdun birinde bi kızcağız, gece herkes yattıktan sonra banyo yapmaya karar vermiş. Eşyalarını hazırlayıp birbirinden perdelerle ayrılmış ortak yurt banyolarının yolunu tutmuş. Güzelce banyosunu yapmaya başlamış. Bi ara sabun elinden kayınca eğilmek zorunda kalmış. Tam o anda yan duş kabininin kısa kalan perdesinden bi çift ayak görmüş. Allahım, ayakların biri düzmüş, bu çok normal ama diğeri tamamen tersmiş. Kız çok korkmuş haliyle. Koşarak bekçiye gitmiş. Bekçiye derdini anlatmış. Adam, "Yok kızım, öyle şey olur mu, yanlış görmüşündür sen" filan diyerek kızı sakinleştirmiş. Kızın kendisi de buna inanmak istediğinden heyecanı yatışmış. O sırada gözleri bekçinin ayağına takılmış. Bekçinin de ayaklarının birinin ters olduğunu görünce o anda çıldırmış.

    ________________________________________

    Sabah her zamanki saatte kalkan yurttaki öğrencilerden biri banyoya gidiyor. Dişlerini fırçalarken karşısındaki aynada bir şekil belirmeye başlıyor. Tamamen yeşil renge bürünen cisim (sonradan anlaşılıyor "cin" ) iki elini bu öğrenciye uzatıyor ve onu boğazından yakalamaya çalışıyor. Genç o anda şuurunu kaybederek müdür muavinliğine kadar kendini taşıyabiliyor ve hızlı bir şekilde olanları anlatıyor. Kafasını kaldırıp baktığında müdür muavinin de aynadaki cisme benzediğini ve iki kolunu kendisine doğru uzattığını farkediyor. Sonrası malum, genç oracığa yıkılıp kalıyor.

    ___________________________________________

    Afganistan versiyonu
    Benzer bir olayı, Afganistan'dan Pakistan'a göç eden bir arkadaşım anlatmıştı. Pakistan'da adamın biri sabah kalkar, banyo yapması gerektiğini anlar (!), ve sabah namazına yaklaşan bir zamanda hamamın yolunu tutar. Hamamda yıkanır paklanırken bir de bakar ki, etrafındaki şahsların ayakları yuvarlak. Adam soluk soluğa hemen hamamdan çıkar. Çıkarken hamamcıya "İçeride bir sürü yuvarlak ayaklı insan var" der. Hamamcı da, "Yani benim ayaklarım gibi mi?" deyip yuvarlak ayaklarını adama gösterir.

    _____________________________________________

    1983 yılında, İngiltere’de yaşanmış bu olay. Röntgen teknisyeni olan babasını sık sık ziyarete giden bi çocuk bu yoldan aldığı radyoaktif ışınlar sonucunda kanser olmuş. Talihsiz çocuğun annesi olaydan kocasını sorumlu tuttuğu için uyurken onun boğazını kesmiş sonra da kafasını havagazı fırınına sokarak kendi hayatına son vermiş.
    Böylelikle hem öksüz hem de yetim kalmış talihsiz yavrucak. Bunca felaketi bi’arada yaşayan çocuk sonraki günlerde gazetelere ve haber ajanslarına birer mektup göndermiş. Anne babasıyla beraber mutlu bi aile fotoğrafını eklemeyi de unutmadığı mektuplarda, başına gelenleri anlattıktan sonra insanlardan tek bi isteği olduğunu söylüyomuş: “Bana mutlu aile fotoğraflarınızı gönderin. Sizin mutlu olduğunuzu bilirsem, görürsem, ben de son günlerimi mutluluk içinde geçiricem!” Gazetelerin ve haber ajanslarının hemen hepsi arkasını hiç araştırmadan kullanmış bu fotoğrafı ve mektubu.

    Sonra doğal olarak mektuptaki adrese mutlu aile fotoğrafları gelmeye başlamış. Hem de çuvallarca... Ama gelen fotoğraflar sonucunda alıcı(lar) mutlu olamamış pek. Hatta üçü intihara teşebbüs etmiş, 12’si ağır depresyon geçirerek hastanede, büyük bi kısmı da oldukları yerde psikolojik tedaviye alınmış. Meğer gazetede çıkan mektuptaki adres bi yetimhaneye aitmiş. Aile hasretiyle yanıp tutuşan, büyük bi kısmı yetim ya da öksüz, ya da her ikisi de olan çocuklara bi anda dünyanın dört bi yanından “ana+babalı+çocuklu+çoook mutlu” aile fotoğrafları yağmaya başlayınca hepsi bi anda bunalıma girmiş.

    ---------------------------------------------------------------------------

    Adamın biri, bi cumartesi gecesi evine dönüyomuş. Birden 15-16 yaşlarında sevimli bi kızın yolun kenarında otostop yaptığını görmüş. Adamın da aynı yaşlarda iki kızı varmış. Hemen arabayı kızın yanına yanaştırmış, "Gece yarısı böyle ıssız bir yerde n'apıyosunuz Allah aşkına? Bu saatte otostop mu yapılır?" demiş.

    Kız, "Uzun hikaye. Rica etsem beni evime götürür müsünüz? Buraya çok yakın. Bu iyiliğinizi ömür boyu unutmam" diyerek arka koltuğa oturmuş. Kızın üzerinde cicili bicili, hoş bi elbise varmış. Evinin adresini vermiş.

    Gerçekten de yakınmış ev. Adam eve vardığında önünde durmuş, "İşte geldik küçük hanım" diyerek arka koltuğa dönmüş ama arkada hiç kimse yokmuş. Gözlerine inanamamış tabi. Hemen arabasından inip evin kapısını çalmış.

    Beyaz saçlı, çok yorgun görünen yaşlı bi kadın açmış
    kapıyı. Adam heyecanla, "Bana inanmayacaksınız ama yoldan küçük bi kız aldım. Bana buranın adresini verdi ama tam geldiğimizde..." Yaşlı kadın adamı susturmuş, "Biliyorum, biliyorum" demiş, "Sonra da ortadan kayboldu di'mi? Bu başımıza ilk defa gelmiyo. Her cumartesi akşamı
    aynı şey olur...

    "Meğer kız bi cumartesi gecesi diskodan dönerken trafik kazası geçirmiş ve oracıkta ölmüş. Şimdi her cumartesi gecesi kazada öldüğü yerden otostop yapıp evine gelmek istiyomuş ama bunu bugüne kadar başaramamış. Kadın bunları anlatırken adamın gözü piyanonun üzerindeki
    kızın fotoğrafına ilişmiş. Evet, kız aynı kızmış ve üzerinde de aynı elbise varmış. 

    yaşanılası çok güzel bi çocuk
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fenerist07
    fenerist07's avatar
    Kayıt Tarihi: 09/Ağustos/2005
    Erkek

    yani benim ayaklarım gibimi?

    :F 


    Amphetamine Logic.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    spybreak
    spybreak's avatar
    Kayıt Tarihi: 16/Haziran/2006
    Erkek
    vay be.. sessiz tepeyi izlemediyseniz izleyin.. onda da buna benzer şeyler var.. dvdsini gece hava iyice karardıktan sonra izleyin.. sesini baya bi açın.. fena ürkütüyor insanı valla..

    REMEMBER! RESPECT IS EVERYTHING
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    attackatak
    attackatak's avatar
    Kayıt Tarihi: 06/Mayıs/2007
    Erkek
    diğerleri bana saçma geldide son hikayenin gerçek olduğunu biliyorum.gerçek kesit mi ne o tür bir programdada çıkmıştı :)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kozanaybar
    kozanaybar's avatar
    Kayıt Tarihi: 11/Kasım/2005
    Homo
    Gerçek kesit'te çıksa ne olur çıkmasa ne olur yani :) orda çıktı diye inanma bence
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Kayıt Tarihi: 06/Nisan/2007
    Erkek

    bir geceydi dedem hastalanmış halamlardan ilaç almaya çıkmıştım üst yola halamların eviyle aralık boşluk. tam ordan geçerken sola bakmıycam bakmıycam diyordum ama bir şey beni oraya çekiyordu ve bir cin gördüm sandım o anı anlatamıycam çok değişik bir andı. ve terliklerle hemen eve doğru koştum terlikler o can havliyle koşarken yolda ayağımdan fırmalıştı. eve geldiğimde rüyamda yine anı şeyle karşılaştım bi banyo yapıp kendime gelmişim...10 yaşımda yaşadığım bir anım.ama sanırım ben şeytanla değil cinle tanıştım :)


    Aldananlar aldanmaktan zevk aldıkları için hile ortaya çıkmıyordu Tolstoy
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    uz-i
    uz-i's avatar
    Kayıt Tarihi: 28/Aralık/2005
    Erkek

    arkadaslar bakın genelde olaylar yurt larda bide benim arkadasın başından gecen bir olay var şimdi benim arkadasım dini yurtta kalıyordu bir zamanlar ve bi geceöğrenciler toplanmış sohbet ediyorlar ve banyodan su sesi geliyor ögretmenlari ögrencileri tam oldugunu bakıyor hiç eksik ögrenciyok herkes merak içinde banyoya bakıyorlar kapıyı açıyorlar kapı kapanıyor hoca dua okuyor kapıyı acıyor banyo tasını fırlartıyor hoca gine dua okjyarak kaıyı açıkyır bi anda kayboluyor

    bu gercek birhikaye yani içinde yalan yok


    cnc prog. ugs nx solid autocad [IMG]http://img66.imageshack.us/img66/3489/adslnahalirsin5ry6in5ci4md.gif[/IMG]
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wasd
    wasd's avatar
    Kayıt Tarihi: 14/Haziran/2006
    Erkek
    Ya degit ya :S bunlar olduysa bende bill gates im :D haa olmuyomudur,olmamışmıdır,bi takım olaylar olmuştur elbetteki bu tarz muhabbetler çıkmıştır.Ama dinleyince hem ürkütüyor beni bu hikayeler hemde saçma geliyo :S

    :)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LordVader
    LordVader's avatar
    Kayıt Tarihi: 04/Ocak/2006
    Erkek
    Hmm ilginc ve enteresan olaylar ama bilemiorum yane neese tobe tobe :D:D

    I find your lack of faith disturbing.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Android
    Android's avatar
    Kayıt Tarihi: 12/Aralık/2003
    Erkek

    walla bıldıgım kadarıyla gelıp seytan ınsanla bırebır temasa gecmez ona vesvese vererek saptırır

    o ınsan kılıgında ayakları ters olanlar cındır zaten ateıst ve dalgacı olanları bu tur hareketler yapar ınsanda tek taklıt edemedıklerı yerı ayaklarıdır ama kedı gıbı haywanları muazzam olarak taklıt ederler gecelerı kedılerle pek ugrasmayın :) carpılabılırsınz


    (M.Sc) Master Science, Electronics and Communication Engineering
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dunyahali
    dunyahali's avatar
    Kayıt Tarihi: 12/Mayıs/2007
    Erkek

    Bizim arkadaşta görmüş :p geldi bana anlattı bende dedi saçmalama sonra benim ayağıma baqtı kafayı  yedi :A


    DiBe VuRmAyA bİrAz DaHa Az KaLdI..
Toplam Hit: 9372 Toplam Mesaj: 35