Seyyar Satıcılık Yapmak
-
mekan neresi hocam ?
-
Adana ise yardımcı olabilirim , Bu arada unutma ! Kadınsın ! ( Tbt profilindeki cinsiyet ;) ) zor olacak. Ayyaşı , Berduşu , Sapığı , Tacizcisi vs. Ama başak çıkabilirim dersen halledersin. He yok adana'da isen eğer ki bi sıkıntı çıkmaz çevremiz çok ELHAMDÜLİLLAH İlla ki bir iş bulunur.
-
Kitap satsan telif hakkından perişan olabilirsin, bence diğer işlere yönelip dayak yemeyi göze alman daha cazip gibi duruyor :)
-
nerde yapmak istiyosun bunu? hangi il? istanbul, izmir ?
-
https://www.youtube.com/watch?v=zsdljxwOQug&list=PLrRjVV9AibKOiqI76Rx8zaGkGB3MZmgjn
-
akmarky bunu yazdı
bunlar doğrudurda o tezgahları yedrmezleeerrrrr
-
Bayan mısın ?
Bulaşma orda hayaller Paris gerçekler Damascus .
Herşeyi sat ıvır zıvır ama kitaba bulaşma zannettiğin gibi yüz ağartmaz o iş
Ama ayak üstü şöyle güzel atıştırmalık bişeyler satan olsa gerçekten para var gibi geliyor başka türlü zor işportacılık
Hiç bişey yapamazsan balık tut sat aylak işi :)
-
Yok ya bayan değilim dalgasına yaptım. Yol masrafını çıkartabileceksem adana mersin falan farketmez doldururum çantalara.
-
2. el kitap satılsa odamı telif hakkına giriyor merak ettim bilen varmı.
ben bu alana yönelimesi taraftarıyım.
-
Herseyi satin da korsan kitap satmayin . Bilmyrm.satabilir misiniz hem ?
Korsan kitapta baski kotu silik yamuk olabiliyor.zaten kitap okuyan bir insan korsan kitap pek almaz .aradigi bir kitap varsa nadiren denk gelirse alir.artik netten gayet ucuza aliyor insanlar kitabi.
hic girme.kitaba bu ulkede.kitap okuyan sayisi duzenli kitap alan sayisi belli .
Gullu yasin zikirmatik filan al.sat.cami teravih cikisi