SGK Borcunuz
-
THT2005 bunu yazdı

Kişi kaydı bulunamadı. -
beyler abone no/fatura no yazan yerlerde gss borcu olanların tc kimlik noları bağkur borcu olanlarında bağkur numaraları yazıyor ifşa olmayın düzenleyin paylaşımlarınızı
-
Abi buna ya okuyorum benim bile borcum var aile üzerinden yararlanıyorum 1114,50 TL olmuş borç geçen 800 TL küsürlerde birşey di bu
-
-
-
sorgu tipini ne seçiyor sgk sı olman öğrenciler.
-
arkadaşlar gss zorunlu falan muhabbeti oldugunda ben gittim kaydımı kuydumu yaptırdım 2012 ocak ayı itibariyle
mart ayında ise sigortalı işe girdim o günden bugüne düzenli olarak sigortam yatıyor. şimdi kontrol ettiğimde 2381 tl borçlu görünüyorum
ne yapmam lazım bunu düzeltmek için
kapil tarafından 24/Tem/13 16:13 tarihinde düzenlenmiştir -
kapil bunu yazdı
arkadaşlar gss zorunlu falan muhabbeti oldugunda ben gittim kaydımı kuydumu yaptırdım 2012 ocak ayı itibariyle
mart ayında ise sigortalı işe girdim o günden bugüne düzenli olarak sigortam yatıyor. şimdi kontrol ettiğimde 2381 tl borçlu görünüyorum
ne yapmam lazım bunu düzeltmek için
ikametgah adresine bağlı olan sgk müdürlüğüne gidip işlem yaptırmak gerekiyor. evrağa küreğe gerek yok sadece ben sigortalı işte çalışıyorm gssm çıkıyor diosun onlar işe girdiğin tarih itibariyle gssni kesiyor ve borcu siliyorlar. -
HeYeT bunu yazdıTHT2005 bunu yazdı

Kişi kaydı bulunamadı. bende de bu cıktı ssk gırısım var ama bu ne demek ıstemıs ben anlamadım. Borcum yok mu demek ıstemıs ? :D
-
Siteden sorgulama yerine 170 i arayıp sorguladım. Bana 500 abime 946 TL borç çıkarmışlar. Ben mezunum dershaneye gidiyorum. Dershane öğrencilik sayılmıyormuş. Ağabeyim de universite mezunu Şubat ta askere gidecek.
Ben itiraz ettim haftaya belli olacak. Ağabeyim yarın başvurur sonuçlar belli olunca paylaşayım.
Gerçekten çok saçma bir yasa. Gerekli gereksiz herşey ile uğraşan devletimiz bu saçmalığıda son verir inşallah. 18 yaşını dolduran otomatik iptal olsun isteyen gelir yaptırır. Ama otomatik borç takmak neymiş arkadaş. Mantıken haberim olmadan yapılan bu ceza nedeni ile benden para almaz ama göreceğiz bakalım ne olacak.