folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder SGK Sağlık Sigortası Primi Hk.

SGK Sağlık Sigortası Primi Hk.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zodiac
    Zodiac's avatar
    Erkek

Meraba müritler geçen hafta sgk tan şu kağıdı postalamışlar bana büyük ihtimalle geçen ay okuldan mezun olduğum için sağlık sigortasından öğrenci olarak yararlanma hakkım bitti herangi bir işte çalışmıyorum şuan bu güne kadar sigorta girişim bile olmadı hatta, ne yapmam gerekiyor yaş 23 bilenler aydınlatsın hele,

mantığın korkunu yenemiyorsa kendini düşünenden sayma,
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

sgk'ya gideceksin gelir testi yapacaklar ona göre devlete aylık CÜZİ miktarda para ödeyeceksin.Öğrenciyim bana 600 tl yazmışlar yakın bir zamanda sgk'ya gidip öğrenci belgemi verip sildirteceğim.

rapidhacker550 tarafından 03/Kas/14 15:37 tarihinde düzenlenmiştir

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    costantin
    costantin's avatar
    Erkek
    rapidhacker550 bunu yazdı

sgk'ya gideceksin gelir testi yapacaklar ona göre devlete aylık CÜZİ miktarda para ödeyeceksin.Öğrenciyim bana 600 tl yazmışlar yakın bir zamanda sgk'ya gidip öğrenci belgemi verip sildirteceğim.

gelir testini sgk yapmıyor sanırım valilik bünyesine bağlı sosyal yardımlarşmaya gidecesin onlar gelir testi yapacak ona göre g1 çıkarsa aylık 50-90 tl arası (tabi hane halkının gelir düzeyine göre değişir bu durum) ödeme çıkacak yada hiç bir gelirin yoksa g0 çıkıcak yeşil kartlı olacaksın 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    costantin bunu yazdı
    rapidhacker550 bunu yazdı

gelir testini sgk yapmıyor sanırım valilik bünyesine bağlı sosyal yardımlarşmaya gidecesin onlar gelir testi yapacak ona göre g1 çıkarsa aylık 50-90 tl arası (tabi hane halkının gelir düzeyine göre değişir bu durum) ödeme çıkacak yada hiç bir gelirin yoksa g0 çıkıcak yeşil kartlı olacaksın 

bizim burada sgk'da yapıldığı için demiştim ama şehir sizin farklı olduğu için farklı bir uygulamaya tabi olabilirsiniz doğrudur.

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zodiac
    Zodiac's avatar
    Erkek

"kayıtlı ikametinizin bulunduğu sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfına"

yani? neresi oluyor bu?

mantığın korkunu yenemiyorsa kendini düşünenden sayma,
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek

Kaymakamlıklardaki Sosyal Güvenlik ve Yardımlaşma Vakfına gidiyorsun.

Gelir testi yaptırmak istediğini söylüyorsun. Gelir tespitin 15 gün içinde yapılıyor.

Daha sonra tekrar kaymakamlığa gidip belgelerini imzalayıp SGK ya gidiyorsun ve GSS 'ni aktifleştiriyorsun.

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek
    Zodiac bunu yazdı

yani? neresi oluyor bu?

İkahmetgah adresin neresiyse oranın Sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfı oluyor. Kaymakamlıklarda genellikle. İstersen ikahmetgah adresini ver sana google mapsden pinleyip yollayalım adresi ve telefonları.

DrKill tarafından 03/Kas/14 16:10 tarihinde düzenlenmiştir

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek
    Zodiac bunu yazdı

yani? neresi oluyor bu?

Al bana yolladığın ikahmetgah adresine bakan yer..

İLETİŞİM BİLGİLERİ

Adres: Bahar Mahallesi 2904 Sokak No:4-10 Bozyaka Karabağlar / İZMİR 

Telefon: (232) 245 42 08

DrKill tarafından 03/Kas/14 16:27 tarihinde düzenlenmiştir

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    can498
    can498's avatar
    Erkek

Devlet babanın halkından haraç topladığının yazılı kanıtı resmen.

Bir bulutun aya ulaşma mücadelesiydi hayat...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HowL
    HowL's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Bu aralar bütün borçları 0 ladım da birde buna bakayım diyorum ama eve ne kağıt geldi nede başka birşey. Nereden öğreniyoruz borcumuz olup olmadığını bi link atıverin arkadaşlar. E-devlet şifremde var.

Mutluluk çatık kaşlıdır ve ciddidir. Bizim gibilerin sonu en fazla sürpriz olur :)
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Austen
    Austen's avatar
    Erkek

En kısa zamanda SGK'ya gidip gelir testi yaptırmak istiyorum de. Birkaç soru soracaklar, form vs dolduracaksın. Şu an yaşadığın haneye giren gelire oranla sana bir miktar prim belirlenecek ve her ay onu ödemen gerekecek. Ödemezsen borç birikir ve hastanede ilaç dahi yazdıramazsın. Test yaptırmayanlara en üst gelir düzeyinden borç kesildiği için pek çok kişi aldırış etmeyerek ayda 200 250 civarında borcu biriktire biriktire 5000-6000 lirayı bulanlar oldu.

Howl;

GSS borç sorgulama diye yazarsan SGK'nın kendi sitesinden bakabilirsin.

Austen tarafından 03/Kas/14 16:50 tarihinde düzenlenmiştir
Toplam Hit: 1542 Toplam Mesaj: 18