Sgs3 - Htc X1 Rom ?
-
dostum s3 kullanıcısıyım arkadslarımdan hetece kullananlarda var şuan telefonuma yuzlerce program yüklü ses grafik prformans mükemmel sen s3 haketmiyosun geri ver bencede evet ;)
-
space1356 bunu yazdı:
-----------------------------
dostum s3 kullanıcısıyım arkadslarımdan hetece kullananlarda var şuan telefonuma yuzlerce program yüklü ses grafik prformans mükemmel sen s3 haketmiyosun geri ver bencede evet ;)
-----------------------------kesinlikle hak etmiyorum dostum boyle berbat basit bi telefonu hak edemem ben ;) bana htc lazim
-
Turkbeyin romunu yükle o zaman Bulamazsan pm at sana linkini atıyım - Ayrıca HTC oneX alsan bataryasını çıkartamıyorsun ve pil performansı çok kötü 11 saat felan gidiyor haberin olsun
-
atakan21 bunu yazdı:
-----------------------------Turkbeyin romunu yükle o zaman Bulamazsan pm at sana linkini atıyım - Ayrıca HTC oneX alsan bataryasını çıkartamıyorsun ve pil performansı çok kötü 11 saat felan gidiyor haberin olsun
-----------------------------hocam turkbeyi buldumda hosuma gitmedi bu telefon ... pil diyosunda hepsi ayni halt bitiyorlar iste :)
-
patron_38 bunu yazdı:
-----------------------------atakan21 bunu yazdı:
-----------------------------Turkbeyin romunu yükle o zaman Bulamazsan pm at sana linkini atıyım - Ayrıca HTC oneX alsan bataryasını çıkartamıyorsun ve pil performansı çok kötü 11 saat felan gidiyor haberin olsun
-----------------------------hocam turkbeyi buldumda hosuma gitmedi bu telefon ... pil diyosunda hepsi ayni halt bitiyorlar iste :)
-----------------------------hocam sg3 bitse bataryayı değiştirirsin ama oneX öle değil. neyse hocam sen karalını vermişssin hadi hayırlı olsun
-
atakan21 bunu yazdı:
-----------------------------patron_38 bunu yazdı:
-----------------------------hocam sg3 bitse bataryayı değiştirirsin ama oneX öle değil. neyse hocam sen karalını vermişssin hadi hayırlı olsun
-----------------------------hocam sense yi yada one x rom larindan birini yukleye bilirsem kullanicam
-
patron_38 bunu yazdı:
-----------------------------patron_38 bunu yazdı:
-----------------------------hocam sense yi yada one x rom larindan birini yukleye bilirsem kullanicam
-----------------------------S2 ye sense 4.0 port ettiler yakında s3 port ederler ama 4.1 güncellemesinide bekliyor olabilirler
-
Hocam acilen go launcher i kurup deneyip alışmalısın,,, her android telefona rahatlıkla olur telefon değiştirmelerinde menü değişmelerinden etkilenmezsin vs vs herşey aynı kalır telefonun özelllikleri falan görünümü değişmiş olur menü go launcher sayesinde aynı...
-
istedigim bunlar varmi boyle bi luncher ? ve sense weather ?
-
Orospu çocuğu HTC! Bugün gördüğüm haber resmen beynime kan sıçrattı ya tam 1 yıldır HTC Desire HD için güncelleme bekliyoruz ha gelecek ay ha bu ay diye diye bizi keklediler en sonunda da "yaa biz vazgçtik olmuyo ics çok kasıyo dhd'de" gibi salak bir bahaneyle güncellemenin iptal olduğunu açıklamışlar.
Bahanelerinin altında yatan salak neden de şu telefonun 768mb hafızası var hali hazırdaki gb ile max 300mb boş alan kalıyor ics güncelleştirmesi de 400mb küsür olduğundan dolayı son kullanıcının verileri silinebilirmişmiş la piçler son kullanıcıya çakarsın bir uyarı dersin verileriniz silnecek yedekleyin millet de ona göre yüklesin costum bir ton romu çatır çatır çalıştıran telefon bu piç firmanın orjinal romunu çalıştırmıyormuşmuş aynı şeyi sense 3.0 için de yaptı millet telefonları iade edince eşşek gibi çıkarmak zorunda kaldı. SonyEricssonun en aptal 200mblik hafızaya sahip telefonu bile ics kullanıyor htcnin en iyi iki telefonundan biri olan HTC Desire HD ise ics'yi çalıştıramazmışmış. Yemin ediyorum bu son en yakın zamanda türkiyeye motorola atrix maxx geldiği gibi bu htcyi paramparça edip onu alacam bir daha da HTC mi tövbeler olsun!!!