Shaban Interactive Logo (Yeni Logom)
-
Arkadaslar, en sonunda kendime bir logo tasarlayabildim :D goruslerinizi ve onerilerinizi bekliyorm ;)
3D Logo;

-
hacı güzel olmuş :D
-
fazla dolu içerdeki dünyayı çıkarabilirsin mesela
-
chaigg bunu yazdı:
-----------------------------hacı güzel olmuş :D
-----------------------------
eyvallah hocam ;) -
Çok bildigimden değil ama logonun biraz sade ve hedef işleri anlatabilecek şekil düzen boyut taşıması lazım.
Bana bu logo biraz "karışık" göründü. Video ve animasyonla ilgilendigini düşündügümden heralde.
edit : markalaşma yolunda güzel bir adım :D
-
Buremba bunu yazdı:
-----------------------------fazla dolu içerdeki dünyayı çıkarabilirsin mesela
dunyayi cikartirsam iluminati simgesi gibi oluyor. oyuzden koydum :) onerin icin tesekurler :D oraya goz yerine baska birsey koyabilirim aslinda ;) -
Hocam aşağıdaki S harfini kanatlar gib az biraz eskitebilirsen iyi durur.Çok sırıtıyo o durumda.Genel bakımdan güzel olmuş eline emeğine sağlık..
-
yanak bunu yazdı:
-----------------------------Hocam aşağıdaki S harfini kanatlar gib az biraz eskitebilirsen iyi durur.Çok sırıtıyo o durumda.Genel bakımdan güzel olmuş eline emeğine sağlık..
haklisin hocam cok siritmis :D abartmisim :D simdi duzeltip ekliyorum yeni versionunu :D -
Karmasik isiklar cikartildi:

-
Çıkartıldıda hocam sağ taraf çok parlak duruyo sol tarafsa karanlıkta kalmış yok gibi duruyo kanat uçları.Işığı biraz daha soldan versen veya ortalasan..
-
yanak bunu yazdı:
-----------------------------Çıkartıldıda hocam sağ taraf çok parlak duruyo sol tarafsa karanlıkta kalmış yok gibi duruyo kanat uçları.Işığı biraz daha soldan versen veya ortalasan..
onu bilerek yaptim hocam :D video animasyonu bitince daha iyi anliycaksin ;)