Shell Yardım
-
arkadaslar şimdi c100 mu ney shell attım sisteme nasıl uzakmasaustunu root lucam yada exe yukleyip o exeyi nasıl calıstırcam
Safe-mode: OFF (not secure)
gözüküo ben uzak masaustune kendime bi acount yaratcam server linux nasıl yapabilirim shell içerde şu an sunucuda
-
hoca sende ne yapacğaına karar ver asp yardım diyorsun fakat daha sonra linux shell yardım diyorsun başka yardım ??
http://video.antichat.ru/download_188.html
burda baya eski bi videom var.Forumlarında da vermiştim 4-5 tane fakat bulamadım.Bu shell ilgili değildi galba ama bi göz atarsın
-
ya işte sıra sıra herşeye bakıoz
-
la linuxda uzakmasaüstü olmaz win de olur. serveri rootlamak içinde root olman lazım :D
putty falan filan :|
-
ya uzak masaustu deil bana şimdi attım işte exe çalıuştırma komutunu shellde nereye yazcam ve o komut ne ??
-
o shellerin çoğu guvenli modun acık olup olmadıgını yanlış gösterir yani c99 c100 falan
sen r57'den şaşma + arkadaşın dediği gibi linuxda uzak masaüstü diye birşey olmaz anca rootlarsın sonrada putty vs. ile girersin..
-
ya bide komutu nedir rootun shelde ne yazcam komuta + nereye yazcam
-
arkinfes bunu yazdı:
-----------------------------
ya uzak masaustu deil bana şimdi attım işte exe çalıuştırma komutunu shellde nereye yazcam ve o komut ne ??
tamam uzak masaüstü yardımı istemiyorsun onu anladım peki linux makinede .exe uzantısını nasıl çalıştırmayı planlıyorsun? sen tam olarak ne yapacağını bilmiyorsun da gelip kod istiyorsun. zaten shell ile bağlanmışsan hdd'nin içindeki siteleri dizinlerde görüyorsundur ve safe mode off diyorsa düzenlemede yapabilirsin. -
ama işte birtek sallıyorum sheli asd.com a attımbirtek asd.com u goruyorum diyerleri yok ortada her halde güvenlik kapalı gosterio ama yanlış gosterio galba neden anlamadım
-
arkinfes bunu yazdı:
ya bide komutu nedir rootun shelde ne yazcam komuta + nereye yazcam
-----------------------------hoca off of
bunları bilmiyorsan önce linux nasıl bir işletim sistmeinden başla
hatta onuda geç sen devam et <%="merhaba dünya"%> yazmaya.Şimdi diyeceksin ben öğrenmek için soruyorum.Fakat yaptığın şey şu daha html bilmedne aspde veritabanı bağlantısı nasıldı ya ?
Şimdi biz sana anlatsak bire bir c/p yapacaksın.Bu sefer komutları isteyeceksin vs.. vs..
www.google.com linux komutlarından başla aradığın bri sürü şeyi bulursun.Ayrıca Türkiye de hacker olmaya falan kalkma.
Bir ton programlama dili+sistem bilgisi gerektiriyor.Bizde geçtik o heykır merağı yolundan.Hatta bunca sğalam adam nedne hack yamıyor diyordumFArk ettim ki o sağlam admaların dahi baya bi kasması lazım.ÜStleik cidid anlamda hacker olsan başını derde sokmaktan başka bi boka yaramaz.
Program yaz, site tasarla bari cebine 3-5 kuruş para girsin.Bırak server rootlamayı falan.
-
doğruda işte script çalcam ondan :D nese ben yola devam edem