Shockman

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek

EntelKoylu bunu yazdı:
    -----------------------------

Kendisi en son içerideydi:)

Sen dışarıdasın da ne olmuş :|

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek

GokYeleliBozkurt bunu yazdı:

sanırım cezaevinde..

http://www.tahribat.com/Forum-Iddianame-Sevk-Maddesi-Ve-Durusma-Tarihi-Hakkinda-Soru-91899/1/#978780

Hadi ya harbiden üzüldüm. Ciddi konuşmuş.

Suçu neydi acaba?

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek

HaYVaN bunu yazdı:

GokYeleliBozkurt bunu yazdı:

sanırım cezaevinde..

http://www.tahribat.com/Forum-Iddianame-Sevk-Maddesi-Ve-Durusma-Tarihi-Hakkinda-Soru-91899/1/#978780

Hadi ya harbiden üzüldüm. Ciddi konuşmuş.

Suçu neydi acaba?

Ciddi mi, bende üzüldüm :( :/ 

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek

Yazdığı mesaj bu ne kadar ciddi ne kadar yalan yorumlama size kalmış:

Geçmiş Olsun Swool Hocam, Bende Ekimde Mahkemem var ilk Mahkememe Bir Yıl sonra Çıkartılmış olacam.. 204 Maddelerden 5 ve 6 kez olarak Savcılık Vermiş... Belki atlatırım belki Atlatamam.. Ama Dava Uzun süreceğede benziyor Nihayi Sonuç Yıllar Sonra Çıkabilir. Bu Senede Nihayi Sonuç çıkabilir. Ama Ceza yersem 4 Yıla Kadar Tahribattan ve Her şeyden Uzaklaştırılacam. Beni Unutmayın.

İçerde Günler Hayaller le Geçiyor. Sıkıcı bir hayat.

...

MADDE 204. - (1) Bir resmî belgeyi sahte olarak düzenleyen, gerçek bir resmî belgeyi başkalarını aldatacak şekilde değiştiren veya sahte resmî belgeyi kullanan kişi, iki yıldan beş yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.

(2) Görevi gereği düzenlemeye yetkili olduğu resmî bir belgeyi sahte olarak düzenleyen, gerçek bir belgeyi başkalarını aldatacak şekilde değiştiren, gerçeğe aykırı olarak belge düzenleyen veya sahte resmî belgeyi kullanan kamu görevlisi üç yıldan sekiz yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.

(3) Resmî belgenin, kanun hükmü gereği sahteliği sabit oluncaya kadar geçerli olan belge niteliğinde olması hâlinde, verilecek ceza yarısı oranında artırılır.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Forumdan tanırdım kendisini. İyi adamdı harbiden. Üzüldüm.

λ
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

Eleman en son kuşadasından memlekete geçiyordu, ne ara içeri girdi anlamadım a.q.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Root-Sistemci
    Root-Sistemci's avatar
    Erkek
    Kendisini Realden tanırım. en son gördüğümde duruşmadan bahsetti. kısmetse yarın evine gidecem bilgi alınca burdan paylaşırım.uzun süredir il dışında olduğumdan dolayı bende epeydir görmüyorum telefonlarına ulaşamiyorum merak ettim.

-Diyarbakırlıyğğ Begenmdizz.. ulan 21 City Diyarbakır !
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Root-Sistemci
    Root-Sistemci's avatar
    Erkek
    Son giriş yaptığı Tarih : 25 Mayis 2010 (Sali) 23:50 5 gün evvel aktif olmuş

-Diyarbakırlıyğğ Begenmdizz.. ulan 21 City Diyarbakır !
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pikacu
    Pikacu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Birde şey yok ya... Niçkini hatırlamıyorum çağın yok...cdye siğdi diyen eleman yok ortalarda...

Toplam Hit: 5001 Toplam Mesaj: 24