Shockwave 8 Problemi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    american
    mizahi
    mizahi's avatar
    Erkek

Arkadaslar merhaba,

Toefl calisiyorum, barron programini yuklemek istiyorum, fotograftaki toefl.exe ye tikladigimda, shockwave yuklenmeli uyarisi veriyor. Shockwave yukleyip sildigim 5-6 oldu. Hala ayni hatayi veriyor. Nedir problem sizce?

win7 kullaniyorum.

error

All I need is a possibility.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

klasör bulamıyor olabilir medianın içinde swf dosyası olması laızm onları açmayı dener misin? olmadı internet explorer kullanabilirsin onlar için eğer shockwave simgesi yoksa.. 

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    american
    mizahi
    mizahi's avatar
    Erkek

medianin icinde swf yok dostum. dxr ve cxt uzantilarindan olusuyor icindeki dosyalar hep

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

internet explorer ile açmayı dener misin hocam hepsini ? olmadıysa boyutu yüksek değilse upload et bi yere bakayım..

dosya.tc olabilir.. 

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    american
    mizahi
    mizahi's avatar
    Erkek

ie ile aciliyor evet. tesekkur ettim hocam.

ama neden exe ile acamadim merak ettim. 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

bu çok eski bir şeydir hocam. 7-8 yıl önceden biliyorum bu yöntemi. flash dosyası yüklenemiyor o exeye o yüzden bir şey göremiyorsun. ie yerine shockwave in kendi exesini bulabilirsen onla da açabilirsin

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    american
    mizahi
    mizahi's avatar
    Erkek

simdi de kaplani deniyorum acamiyorum.

.iso uzantisini acmayi deniyorum. winrar la aciyorum ama cd sini istiyor bu defa da. 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

iso için poweiso programını kullanabilirsin yükle programı sanal bir cd sürücüsü oluştur. sonra programı aç ve o sanal sürücüye iso dosyasını yerleştir. sonra istediğini yapabilirsin ;) google da poweriso ya nasıl ekleyebileceğin ile ilgili resimli anlatımlar mevcuttur. ya da bunu daemon tools ile de yapabilirsin

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    american
    mizahi
    mizahi's avatar
    Erkek

winrarla denedim acmadi, daemon tools la da acamadim. poweriso oldu. ona da tesekkurler. bir de cambridge ve longman kaldi. onlari da acarsam olay bitmistir :)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

bi ara elindeki kaynakları paylaşırsan sevinirim hocam bilmiyorum iyi mi? benim bi düşüncem var onun için teofl gerekli de artık sınavlardan uğraşmaktan gına geldi valla.. yine de paylaşırsan tbt de faydalı olur birileri için diye  düşünüyorum

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    american
    mizahi
    mizahi's avatar
    Erkek

haklisin dostum. 12 gb lik bir arsiv var elimde ama bu kadar buyuk bir dosyayi hic internetten paylasmadim. rapid felan hesabim da yok. anlat yolunu yapayim hemen. 

dusuncen nedir ozel degilse?

Toplam Hit: 1448 Toplam Mesaj: 12