Shop Admin Hack
-
Bu ne la azıcık kopyalandım daha devamı var bunun
Edit: ......
-
seadog bunu yazdı:
-----------------------------www.vvoamc.com/shop/shopadmin.asp
ben bu sitede denemeyecektim ekrana bu sayfada müşterilerin kredi kartı bilgileri falan bulundugu için düzenli log tutulmaktadır dedi ayrıca siz şu anda illegal giriş yaptınız dedi ve illegal girişleri FBI a bildiriyoruz 24 saat içinde kapınıza FBI gelirse şaşırmayın yazdı. ipneler bide sonuna iyi günler yazmıslar sakata gelmıyelim yaw :S:S
-----------------------------Bunu Türkçe dediyse hiçbir sorun yok bak dalgana:) Ama eğer ingilizce yazdıysa bu ... ABD'nin ne yapacağı belli olmaz, sizin eve demokrasi getirir valla karışmam:P:P:P
-
AnaMuhalefet bunu yazdı:
-----------------------------
seadog bunu yazdı:
ben bu sitede denemeyecektim ekrana bu sayfada müşterilerin kredi kartı bilgileri falan bulundugu için düzenli log tutulmaktadır dedi ayrıca siz şu anda illegal giriş yaptınız dedi ve illegal girişleri FBI a bildiriyoruz 24 saat içinde kapınıza FBI gelirse şaşırmayın yazdı. ipneler bide sonuna iyi günler yazmıslar sakata gelmıyelim yaw :S:S
-----------------------------Bunu Türkçe dediyse hiçbir sorun yok bak dalgana:) Ama eğer ingilizce yazdıysa bu ... ABD'nin ne yapacağı belli olmaz, sizin eve demokrasi getirir valla karışmam:P:P:P
-----------------------------yok ya ingilizce yazdı:) yaw öğrenci evine demokrasi gelse ne olur sanki demokrasi getireceklerine temizlikçi getirsinler bi tane :D
-
seadog bunu yazdı:
----------------------
Hacked By MafiaBoy diyo admin panelinde :) -
snnyk bunu yazdı:
seadog bunu yazdı:
----------------------
Hacked By MafiaBoy diyo admin panelinde :)
evet hocam aynısını bana yazdı ya bide bişi sorucam bu her siteye olmuyo dimi ben bi siteye yaptım 404 found die bişi yazdı -
yukarda mürüdin gösterdi visa fln yazıyo onlar ne neişe yarıyo ?*
-
HolyDemon bunu yazdı:
O shop menünün koruması war oraya giremessin yalnış denediğin için çıktı o kırmızı bi ekran ve itfaiye sireni ötüyo :) Ondan bi halt olmaz boşver başka site dene :)
-----------------------------sazan avcısı işbaşında mı acaba???:D
-
Sitelerden çıkarttığınız cc ler sizin olsun buraya yazmayın ! Bkz : Forum kuralları ve polisiye olaylar falan filan.
Tekrarlıyorum. Sağlığınız İçin Buraya CC Yazmayın !
-
HolyDemon bunu yazdı:
-----------------------------Sitelerden çıkarttığınız cc ler sizin olsun buraya yazmayın ! Bkz : Forum kuralları ve polisiye olaylar falan filan.
Tekrarlıyorum. Sağlığınız İçin Buraya CC Yazmayın !
-----------------------------onlar cc mı desene baştan ben edıtleyeyım o mesajı.
bide bize böyle şeyler öğretme :):):)
-
seadog bunu yazdı:
-----------------------------FBI bu kadar alçalmaz heralde:D silenler helikopter falan da gelebilir:D