folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Siber Ergenekon Tim Hakkında

Siber Ergenekon Tim Hakkında

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Not
    Not's avatar
    Erkek
    GoldenWorld bunu yazdı
    Not bunu yazdı

Ülkücü ve milliyetçi hacker grubu...Yaptıkları ilr güzel noktaları yakalayan bir tim ama Tayyip'in adamı gibi iş yapmazlar umarım...(Ayyıldız Tim seçim zamanı siteyi hacklemişti...)

Ayyıldız tim bizim siyasi görüşümüz yok flan diyorlar ama yalan abi bildiğin facebookta yaptığı paylaşımlara dikkat et hep hükümeti destekleyen muhalefeti özellikle chp'yi dışlayan bir yapıları var

O yanlarını bilmeyen kalmadı. Seçim zamanı Tayyip'in köpekliğini yaptılar; Tayyit ne dediyse harfiyen yapıyorlar...Sitesinde Atatürk olup içinde zerre Atatürk sevgisi olmayan karaktersizler.

Birinci vazifen,Türk istiklalini,Türk Cumhuriyetini,ilelebet,muhafaza ve müdafa etmektir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GoldenWorld
    GoldenWorld's avatar
    Erkek
    Not bunu yazdı
    GoldenWorld bunu yazdı
    Not bunu yazdı

Ülkücü ve milliyetçi hacker grubu...Yaptıkları ilr güzel noktaları yakalayan bir tim ama Tayyip'in adamı gibi iş yapmazlar umarım...(Ayyıldız Tim seçim zamanı siteyi hacklemişti...)

Ayyıldız tim bizim siyasi görüşümüz yok flan diyorlar ama yalan abi bildiğin facebookta yaptığı paylaşımlara dikkat et hep hükümeti destekleyen muhalefeti özellikle chp'yi dışlayan bir yapıları var

O yanlarını bilmeyen kalmadı. Seçim zamanı Tayyip'in köpekliğini yaptılar; Tayyit ne dediyse harfiyen yapıyorlar...Sitesinde Atatürk olup içinde zerre Atatürk sevgisi olmayan karaktersizler.

hay canını yerim ne güzel konuştun öyle :D

İnsan ne kadar az düşünürse, o kadar çok konuşur.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THT2005
    THT2005's avatar
    Erkek

adres ver ver ver a.k :) bu ne lan

Hakkari - şemdinli - aktütün - güleç te cilo dağı eteklerinde 16 haneli köyde  oturuyorum derse ne olacak :))) gerçekten gidermi acaba :))

Burası Türkiye... Yaşanacak , Yaşanmış , Yaşanan olayların hepsi normaldir.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KizilS
    KizilS's avatar
    Homo
    Not bunu yazdı

Hocam Türkçü bir gruptur , içlerinden birini tanırdım da askere gitti arkadaş.Gitmese onla küçük bir röportaj ayarlardım.

Bu arkadaşlar dağınık eski gruplardan geliyorlar. Yaşları değişken , liseli değiller. Bir zamanlar pkk'nın peşine düştüğü arkadaşlar da var içlerinde. Nasılını merak edenler kamera kayıtları falan yayınlanmıştı onları bulursam atarım.Bazıları da tek tabanca takılmış tipler hiç duymamışsınızdır. CW ile hiçbir alakaları yoktur , öyle işte. Türk olmayan Türklüğe karşı olan her yer hedefleridir ki HDP'nin tüm telefon kayıtlarını ifşa ettiler. Facebook'ta sayfalarına bakabilirsiniz.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anarsistherif
    anarsistherif's avatar
    Erkek

terörist başka bir grup işte.

ilk önce meyil adresini heklemişler.

=)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    literatur
    literatur's avatar
    Erkek

Zaten sanal platformda faaliyette bulunuyorlar, isimlerinin önüne siber kelimesini eklemeleri ne alaka?

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KizilS
    KizilS's avatar
    Homo
    anarsistherif bunu yazdı

terörist başka bir grup işte.

ilk önce meyil adresini heklemişler.

http://31.media.tumblr.com/bf2dacd51d369a4137d7639365beccb5/tumblr_n50zuezVLG1qfzh16o1_1280.jpg bu arkadaşlar da sevgi pıtırcıkları

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    csfrt
    csfrt's avatar
    Erkek

herkes hacker olmuş amk ya hahahaahah isme bak ya 

ruh eşi çok sıradan, bana suç ortağı lazım.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Seastar
    Seastar's avatar
    Erkek

konusu açılmışken ben de sorayım. sizce tr'deki en sağlam hacker grubu kimler. deface ya da ddos falan değil,  sisteme girip açıklar bulup sikertebilcek kişiler arıyorum. büyük ve paralı bi iş. yapabilen 0 tehlike zengin olur 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lazmania61
    Lazmania61's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Seastar bunu yazdı

konusu açılmışken ben de sorayım. sizce tr'deki en sağlam hacker grubu kimler. deface ya da ddos falan değil,  sisteme girip açıklar bulup sikertebilcek kişiler arıyorum. büyük ve paralı bi iş. yapabilen 0 tehlike zengin olur 

camfrog sönmez.

Bize Tahribat.com'da TRABZON:)
Toplam Hit: 4895 Toplam Mesaj: 28