folder Tahribat.com Forumları
linefolder Elektronik / Embedded / Mobil Cihazlar
linefolder Sıcak Fırsat : Teclast X80h - Android Ve Windows 8.1 Çift İşletim Sistemli Tablet 119 $

Sıcak Fırsat : Teclast X80h - Android Ve Windows 8.1 Çift İşletim Sistemli Tablet 119 $

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

http://www.banggood.com/Teclast-X80h-Z3735F-Quad-Core-8_0-Inch-Android-4_4Windows-8_1-Tablet-p-963974.html

Beyler fiyat uygun alacaklar kaçırmasın. Windows derken bildiğimiz masaüstü Windows.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    madrew
    madrew's avatar
    Erkek

bir süredir bu fiyat aralığında tablet arıyordum tam asus me176cx karar kılmıştım. teclast markası nasıldır hocam custom rom bulabilme imkanı oluyor mu bu markada ?  Asus a göre +1gb ram +1" ekran + 24gb kapasitesi var.

işletim sistemleri arası geçiş vs nasıl oluyor bilen var mı ? Netteki videolarda android olarak kullanan yok nerdeyse?

der die das
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Custom rom yok hocam bu üretim yerleri :

http://www.youtube.com/watch?v=rFNm23xwP0c

İşletim sistemi geçişi için :

http://www.youtube.com/watch?v=_ghNUqZQHOo

1. dakika sonrasını izle fakat linkteki tablet bu değil. Tablet yeni çıkmış sanırım nette pek bilgi yok.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    can498
    can498's avatar
    Erkek
    Mustafa bunu yazdı

Custom rom yok hocam bu üretim yerleri :

http://www.youtube.com/watch?v=rFNm23xwP0c

İşletim sistemi geçişi için :

http://www.youtube.com/watch?v=_ghNUqZQHOo

1. dakika sonrasını izle fakat linkteki tablet bu değil. Tablet yeni çıkmış sanırım nette pek bilgi yok.

walla fabrikasının videosunu izledim. Türkiye'de olsa direk iş başvurusu yapardım. Ve adamlar beni işe alana kadar fabrikanın önünde yatar kalkardım.

Bir bulutun aya ulaşma mücadelesiydi hayat...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

banggooddan bir kez alışverişim oldu bır canta almıstım takıp kodu vermedıler sıparıs track number tutar altı dıye fakat 1 ayda geldı bayrama fılan denk gelmesıne rağmern. 

Şimdi bu tablet takılmaz mı ptt gümrüğe ? Bu tarz telefon cıhaz vs sen alıyorsun sanırım @mustafa hıc takılmadı mı ? 

takılırsa ne olacak ? geri iade alabılıyor muyuz . Paypal ile alacagım urunu en kotu paypaldan itirazla gerı alabılırım dıye dusunuyorum

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek

Mustafa çok kötüsün arkadaş. Cebimizde para bırakmadın şerefsizim. Alıyorum lan. Fiyatı çok iyi :D

Ekleme : Tamam kendimi frenlendim. İşsizim zaten 250TL harcamanın manası yok.

DrKill tarafından 11/Oca/15 22:44 tarihinde düzenlenmiştir

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mrkps
    mrkps's avatar
    Erkek
    Mustafa bunu yazdı

http://www.banggood.com/Teclast-X80h-Z3735F-Quad-Core-8_0-Inch-Android-4_4Windows-8_1-Tablet-p-963974.html

Beyler fiyat uygun alacaklar kaçırmasın. Windows derken bildiğimiz masaüstü Windows.

hocam en son çinden bir telefon almıştın ..bi konuda geçiyodu...

geldimi o telefon...

mrkps tarafından 12/Oca/15 00:04 tarihinde düzenlenmiştir
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    esinti
    esinti's avatar
    Erkek

windows lu tablet alacaklar windows 10 u beklesinler.

windows 10 ile beraber artık pc tablet ayırımı olmayacak diye okumuştum.

yani bilgisayardaki programları tablettede kullanabileceğiz.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    esinti
    esinti's avatar
    Erkek

ama fiyat gerçekten süper ihtiyacı olan alsın gümrüğe takılma derdi yok, takılsa bile cüzzi bir ücret ile size yinede gelir .

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    RebelliouS_SouL bunu yazdı

windows lu tablet alacaklar windows 10 u beklesinler.

windows 10 ile beraber artık pc tablet ayırımı olmayacak diye okumuştum.

yani bilgisayardaki programları tablettede kullanabileceğiz.

Hocam zaten bu tablette bildiğimiz Windows 8 var. Bilgisayar da ne yapıyorsan bunda yapabilirsin. Ek olarak Android var istediğin oyun ve uygulama emrinde. 

Sipariş verdiğim telefon hala gelmedi. Gelirse inceleme konusu açacağım arkadaşlar. 

Gümrükten geçer. Tablete bir şey demiyorlar. Tek şart sim kart girişi olmaması. Yoksa telefon ile aynı işlemi görüp direk geldiği adrese geri yolluyorlar. Tüm Çin siteleri belli bir miktar altına takip kodu vermez. İşin raconu bu. 

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Beyler burada ne yazıyor ? :

http://www.banggood.com/forum-topic-38943.html

Doğru anladıysam eleman ürün bilgilerini başka bir model ile karıştırmış. 

Toplam Hit: 3468 Toplam Mesaj: 22