Sıfır Kapalı Paket Ve 2. El Playstation 3/4 Oyunları Önce Gelen Alır
-
Merhaba arkadaşlar,
Elimdekileri girmeye devam ediyorum sırada PlayStation oyunları var.
Listede Durum, Fiyat ve Adet göreceksiniz fiyatlar genellikle piyasanın çok altında.
Önce Havale/EFT yada Get ilan açıp ödeme sonra kargo yaparız.
Saygılar.
Not: Açık oyunların tamamı tarafımdan denenmiş sorunsuz oyunlardır.
Oyun Adı Cihaz Adet Durumu Fiyatı God Of War 3 Remastered PS4 1 Kapalı 85 Uncharted Collection PS4 1 Açık 65 Fallout 4 PS4 2 Kapalı 70 Star Wars Battlefront PS4 2 Kapalı 50 Evolve PS4 1 Kapalı 45 W2K16 PS4 1 Kapalı 75 Watch Dogs PS4 1 Kapalı 40 Assassin's Creed Chronicles PS4 1 Kapalı 60 Farcry Primal PS4 1 Kapalı 75 Assassin's Creed Syndicate PS4 1 Kapalı 75 Dragon Age Inquisition PS4 1 Kapalı 60 Shadow of Mordor PS4 2 Kapalı 70 Murdered Soul Suspect PS4 1 Kapalı 60 Saints Row PS4 1 Kapalı 70 Project Cars PS4 1 Kapalı 65 Metal Gear Solid V Ground Zeroes PS4 1 Kapalı 50 The Order: 1886 PS4 1 Kapalı 50 Kungfu Panda PS4 1 Açık 40 Fifa 2016 PS4 3 Açık 40 Just Cause 3 PS4 1 Açık 60 LEGO Star Wars PS4 1 Açık 75 LEGO Marvel Avengers PS4 1 Açık 90 Little Big Planet 3 PS4 1 Kapalı 70 Metal Gear Solid V The Phantom Pain PS4 1 Kapalı 75 The Elder Scrolls PS4 1 Kapalı 50 Dishonored Definitive Edition PS4 1 Kapalı 75 NBA 2K16 PS4 1 Kapalı 75 W2K15 PS4 2 Kapalı 70 Vlkyria Chronicles PS3 1 Açık 30 Pro Evolution Soccer 2009 PS4 1 Açık 30 Need For Speed Undercover PS5 1 Açık 30 Little Big Planet PS6 1 Açık 30 Resistance 3 PS7 1 Açık 30 Sports Champions PS8 1 Açık 50 Gran Turismo 5 Prologue PS9 1 Açık 30 Colin McRae Dirt PS10 1 Açık 30 Medal of Honor Tier 1 Edition PS11 1 Açık 50 Grid PS12 1 Açık 30 Call of Duty Black Ops 3 PS13 1 Açık 50 -
hocam diğer konuda hepsiburada ve senin satışını göz önüne aldım hart diye geçirmişsin mouse'da cevap bile vermiyorsun postlara..
DevilKingtr tarafından 12/Ara/17 16:06 tarihinde düzenlenmiştir -
DevilKingtr bunu yazdı
hocam diğer konuda hepsiburada ve senin satışını göz önüne aldım hart diye geçirmişsin mouse'da cevap bile vermiyorsun postlara..
Merhaba, Ben mousela ilgili cevap verdim ne kadar tatmin etti bilmiyorum ama özelden ve genelden cevap verdim herkese.
İyiki bitane fazla fiyat buldunuz harcamaya devam!
Alttaki mesaja yaklaşım buysa zaten konusacak birsey yok senle! Var sen alış veriş yapma kardeşim sorun yok.
DevilKingtr bunu yazdıHocam elimdeki ürünlerin alış faturası 145 tl bakarak yazdım bazı urunlerde malesef hem dolardan hemde piyasadan yuksek almıs olabiliyoruz buyuzden tüm ürünlerim ucuz diyemem kusura bakmayın.
Şarj cihazları bataryalar kapak kılıf bunlarda iddalıyım ama gerisinde mazur gorun
-
hocam benim sana kızdığım olay bir üsttekinin mesajına cevap veriyorsun 2 kere yazmama rağmen posta cevap vermiyorsun yoksa serbest piyasa 5 alır 100'e satarsın sıkıntı yok..
-
Hocam bi bak konuya nerdeyse herkese cevap yazdım sanada geç yazmışımdır ama yazmışımdır. Özelden mesaj atan arkadaşlarada soledim hala malzeme taşıyorum bu yüzden donemiyorum diye.
Bi arkadaş telefon numarası istedi konusalım hepsini alıym diye adama donemedim mahcup olucam zaman ayıramıcam die ama herkese cevap yazmaya calısıyorum.
Ben yazmadım diye uslup geçiriyosun olmamalı kaldıki konusmusuz mazur gor faturası bole demişim.
Kızmak haklı yapmaz her zaman
-
DevilKingtr bunu yazdı
hocam benim sana kızdığım olay bir üsttekinin mesajına cevap veriyorsun 2 kere yazmama rağmen posta cevap vermiyorsun yoksa serbest piyasa 5 alır 100'e satarsın sıkıntı yok..
hocam mouse almadıysan n11 de 118 tl 15 tl indirimim var =)
-
koray bunu yazdıDevilKingtr bunu yazdı
hocam mouse almadıysan n11 de 118 tl 15 tl indirimim var =)
teşekkür ederim hocam ilgin için..
-
up olsun akşamcılara
-
Project cars ne kadar fiyatı
-
CISSP bunu yazdı
Hocam listede Project Cars'ı görüyorsun yanındaki fiyatı görmüyosun? 65 TL
Project Cars PS4 1 Kapalı 65 -
gvn666 bunu yazdıCISSP bunu yazdı
Hocam listede Project Cars'ı görüyorsun yanındaki fiyatı görmüyosun? 65 TL
Project Cars PS4 1 Kapalı 65 Mobilden girince görünmüyor, büyük ekran telefon kullanıp
yan çevirmek gerekiyor o yüzden görememiştir..