Sıfır Kod Bilgisiyle Yaptığım İlk Mobil Uygulamam (İos) Yayında, Desteklerinizi Bekliyorum
-
Merhabalar hocalar, antigravity ve chatgpt kullanarak hiç kodlama bilgim olmadan sıfırdan sadece prompt girerek yaptığım mobil uygulamam AppStore da yayınlandı. Konuyla ilgili sorusu olan varsa yanıtlamaya çalışayım.
Uygulama Ehliyet sınavına hazırlanan bir öğrenci için neredeyse gerekli olan her şeyi barındırıyor.
ÖNE ÇIKAN ÖZELLİKLER
Ders Notları ve Konu Özetleri: Kitaplarla boğuşmayın. Özet konu anlatımları, Trafik İşaretleri, Araç Gösterge Paneli ve Polis İşaretleri cebinizde.
Kart Eşleştirme Oyunları: Trafik levhalarını sıkıcı listelerden değil, eğlenceli hafıza ve eşleştirme oyunlarıyla öğrenin.
Rozet ve Seviye Sistemi: Çalıştıkça "Bronz Araştırmacı", "Hız Tutkunu", "Usta Şoför" gibi rozetler kazanarak başarınızı taçlandırın.
Karanlık Mod (Dark Mode): Göz yormayan modern tasarım ile gece-gündüz dilediğiniz zaman çalışın.
Reklamsız ve Akıcı Deneyim: Dikkatinizi dağıtacak unsurlar olmadan sadece hedefinize odaklanın.
Ayrıca uygulamayı indirip bir beş yıldız verip yorum yaparsanız çok mutlu olurum :)
Uygulama linki:
h2so4 tarafından 13/Oca/26 14:08 tarihinde düzenlenmiştir -
Eline sağlık hoca, ben de Web Service Studio (SoapUI, Postman WSDL, WebServiceStudio2 vb.) yaptırdım sadece Antigravity ile, bayağı fonksiyonel oldu :)
-
ayd bunu yazdı
Eline sağlık hoca, ben de Web Service Studio (SoapUI, Postman WSDL, WebServiceStudio2 vb.) yaptırdım sadece Antigravity ile, bayağı fonksiyonel oldu :)
Teşekkür ederim hocam evet fonksiyonel işler çıkıyor ortaya da bayağı uğraştırdı beni bilmeyince :D
-
Ellerine sağlık hocam güzel düşünce ve güzel uygulama olömuş indirip yıldızladım.
-
Eline sağlık hocam, reklam geliri mi düşünüyorsun acaba, ara ara buraya update geçersen sevinirim. İçeirkler notebooklm galiba değil mi?
-
apple store'a uygulama koymak için ne kadar ödüyoruz yıllık?
-
Yigit bunu yazdı
apple store'a uygulama koymak için ne kadar ödüyoruz yıllık?
Kasım ayında 650 TL olarak güncellemiştim. 99 Dolar olarak günüyor mobilden girince bu fiyatalara üyelik yapıyorsun.
-
ben gemini ile bi saat uygulaması ve çizim oyunu yaptım, ancak appstore da yayınlamadım. developer hesabı için yıllık 99 usd istiyor yav.
LynXMaSTeR tarafından 13/Oca/26 17:26 tarihinde düzenlenmiştir -
Eline sağlık hocam 5 puan ve yorum verdim.
-
Ben de güzel bir şey üzerinde çalışıyorum 2 gündür bakalım nasıl olacak son şekli :)
-
h2so4 bunu yazdı
Merhabalar hocalar, antigravity ve chatgpt kullanarak hiç kodlama bilgim olmadan sıfırdan sadece prompt girerek yaptığım mobil uygulamam AppStore da yayınlandı. Konuyla ilgili sorusu olan varsa yanıtlamaya çalışayım.
Uygulama Ehliyet sınavına hazırlanan bir öğrenci için neredeyse gerekli olan her şeyi barındırıyor.
ÖNE ÇIKAN ÖZELLİKLER
Ders Notları ve Konu Özetleri: Kitaplarla boğuşmayın. Özet konu anlatımları, Trafik İşaretleri, Araç Gösterge Paneli ve Polis İşaretleri cebinizde.
Kart Eşleştirme Oyunları: Trafik levhalarını sıkıcı listelerden değil, eğlenceli hafıza ve eşleştirme oyunlarıyla öğrenin.
Rozet ve Seviye Sistemi: Çalıştıkça "Bronz Araştırmacı", "Hız Tutkunu", "Usta Şoför" gibi rozetler kazanarak başarınızı taçlandırın.
Karanlık Mod (Dark Mode): Göz yormayan modern tasarım ile gece-gündüz dilediğiniz zaman çalışın.
Reklamsız ve Akıcı Deneyim: Dikkatinizi dağıtacak unsurlar olmadan sadece hedefinize odaklanın.
Ayrıca uygulamayı indirip bir beş yıldız verip yorum yaparsanız çok mutlu olurum :)
Uygulama linki:
keşke neler geldi başına nasıl bir yol izledin nerelerden yardım aldın gibi bir makale gibi birşey yayınlasan bizlerde kullanabilme fırsatımız olurdu