Sıfır Samsung Tab 3 7‘ 330 Tl
-
Arkadaşlar ttnetten aldığım Samsung tab 3 7 inçlik tableti kutusunu dahi açmadan satıyorum fiyatı 330 tldir tabletin mağaza fiyatı indirimli günlerde en ucuz 400 tldir tablet vatanda teknosada var gayet güzel ve şık bir tablettir beyaz renk garantisi vs vs hepsi kutudadır ankarada elden verebilirim satma amacım üstüne para katıp ipad almak ödeme sanalpazar yada havale şeklinde olabilir havale olursa 310tl ye satmaktayım
FİYATI 330 TL
Fiyatı 330 TL -
baltalamak gibi olmasın ama benden 250tl çıkar eğer ki sıfır olduğunu garanti edersenn : )
-
Baltalamak gibi olmasın da :D Gercekten Sıfırsa Fiyat Gayet iyi :)
Dedıgı gıbı arkadasın ındırımlı gunlerde tabletın fıyatı 399 TL onun altında bulmak zor , sanırım T210 modelı ...
Hayırlı Satıslar ...
Düşünen olursa yenı konu acmayalım ...
Samsung T310 var satılık 3 gün kullanılmıstır , çiziğin , kılcal cızıgın vss ''Ç'' si yoktur ...
Onun da ındırımlı gunlerde magaza fiyatı 699 TL dır.
TBT ye Özel 550 TL ye verılebılır ...
FİYAT GAYET MAKULDUR ... Araştırılabılır ...
Kutusu , Orjınal Kutu İçerigi , Orjınal Sarj Aletı , Orjınal Cihaz :D verılecektır...
Faturassı yoktur ama Faturanın (Sevk İrsaliyesi) fotografı cekılmıstır... Verilebilir...
İlgilenenlere... -
3g varmı
-
Malesef hocam 3g yok
Tablet sıfır açmadım 2 günlük açılmadığının garantisi kutu kenarındaki kağıtların yırtılmadığından anlayabilirsin fiyatı en az 300tl yapabilirim
-
Hocam bana lazım böyle birşey bu aralarda du bakalım bır karar vereyım ona gore yazarım sana yalnız 7" bana kucuk gıbı gelıyor yanı bunu alcagıma s3 yada note II fılan alırım dıye dusunuyorum kendı kendıme :/
-
Takip Fiyat düşerse p.m :D
-
yahu dandik cin mali 7 incler bile 200 250 lira, ihtiyaci olan icin gayet iyi fiyat bence. iyi satislar
-
Ciddiyim fiyat düşerse p.mle Beni hacı :()
-
Ölücülük yapmayın fiyat gayet uygun. 250 liraya çin malî dandik tabletler var.
-
Olumlu yorum yazan hocalar sagolsun garantili sıfır tablete tek buradaki muridler degil cogu kisi 250 tl teklif etti pmde herkese açıkladım everpadleri 300 liraya alirlar artık bende bu urumu kullanmaya karar verdim ve bekledıgımden gayet ıyı cıktı