Sıfır Samsung Tab 3 7‘ 330 Tl

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yalnizturk
    yalnizturk's avatar
    Erkek

Arkadaşlar ttnetten aldığım Samsung tab 3 7 inçlik tableti kutusunu dahi açmadan satıyorum fiyatı 330 tldir  tabletin mağaza fiyatı indirimli günlerde en ucuz 400 tldir tablet vatanda teknosada var gayet güzel ve şık bir tablettir beyaz renk garantisi vs vs hepsi kutudadır ankarada elden verebilirim satma amacım üstüne para katıp ipad almak ödeme sanalpazar yada havale şeklinde olabilir havale olursa 310tl ye satmaktayım

FİYATI 330 TL

Fiyatı 330 TL

Ey Türk, Titre ve Kendine Dön! Üstte mavi gök çökmedikçe, Altta yağız yer delinmedikçe, Kim bozabilir senin ilini ve töreni!.. Bilge Kağan
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    can498
    can498's avatar
    Erkek

baltalamak gibi olmasın ama benden 250tl çıkar eğer ki sıfır olduğunu garanti edersenn : )

Bir bulutun aya ulaşma mücadelesiydi hayat...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek

Baltalamak gibi olmasın da :D Gercekten Sıfırsa Fiyat Gayet iyi :)

Dedıgı gıbı arkadasın ındırımlı gunlerde tabletın fıyatı 399 TL onun altında bulmak zor , sanırım T210 modelı ...

Hayırlı Satıslar ...

Düşünen olursa yenı konu acmayalım ...

Samsung T310 var satılık 3 gün kullanılmıstır , çiziğin , kılcal cızıgın vss ''Ç'' si yoktur ...

Onun da ındırımlı gunlerde magaza fiyatı 699 TL dır.

TBT ye Özel 550 TL ye verılebılır ...

FİYAT GAYET MAKULDUR ... Araştırılabılır ...

Kutusu , Orjınal Kutu İçerigi , Orjınal Sarj Aletı , Orjınal Cihaz :D verılecektır...

Faturassı yoktur ama Faturanın (Sevk İrsaliyesi) fotografı cekılmıstır... Verilebilir...

İlgilenenlere...

İmza YOK !!!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wert
    wert's avatar
    Erkek

3g varmı

|sadece aptalların başarısı ders notu ile ölçülür|
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yalnizturk
    yalnizturk's avatar
    Erkek

Malesef hocam 3g yok 

Tablet sıfır açmadım 2 günlük açılmadığının garantisi kutu kenarındaki kağıtların yırtılmadığından anlayabilirsin fiyatı en az 300tl yapabilirim

Ey Türk, Titre ve Kendine Dön! Üstte mavi gök çökmedikçe, Altta yağız yer delinmedikçe, Kim bozabilir senin ilini ve töreni!.. Bilge Kağan
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek

Hocam bana lazım böyle birşey bu aralarda du bakalım bır karar vereyım ona gore yazarım sana yalnız 7" bana kucuk gıbı gelıyor yanı bunu alcagıma s3 yada note II fılan alırım dıye dusunuyorum kendı kendıme :/

www.kriptopedi.com
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LNAU
    LNAU's avatar
    Erkek

Takip  Fiyat  düşerse p.m :D

Yakında Güncelenecektır...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

yahu dandik cin mali 7 incler bile 200 250 lira, ihtiyaci olan icin gayet iyi fiyat bence. iyi satislar

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LNAU
    LNAU's avatar
    Erkek

Ciddiyim  fiyat düşerse p.mle Beni  hacı :()

Yakında Güncelenecektır...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    Ölücülük yapmayın fiyat gayet uygun. 250 liraya çin malî dandik tabletler var.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yalnizturk
    yalnizturk's avatar
    Erkek

Olumlu yorum yazan hocalar sagolsun garantili sıfır tablete tek buradaki muridler degil cogu kisi 250 tl teklif etti pmde herkese açıkladım everpadleri 300 liraya alirlar artık bende bu urumu kullanmaya karar verdim ve bekledıgımden gayet ıyı cıktı

Toplam Hit: 1974 Toplam Mesaj: 12