folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Sıfır Telekomdan Alınma 58,90 X 24 Taksitle

Sıfır Telekomdan Alınma 58,90 X 24 Taksitle

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    interfector
    interfector's avatar
    Homo
    Ayazz bunu yazdı
    KaRaKuLe bunu yazdı

buna 800 veren akılsız bi de 1400küsür veren çok daha akılsız valla allahtan müritlere özel

http://www.dijitall.com/urun/samsung-np300e5c-a06tr-intel-p-b820.aspx?ref=akakce&v=1.10.1

senin verdiğin bilgisayarla adamın paylaştığı bilgisayar bir mi? Ne zamandır i3 2.4 ghz ile celeron 1.7 ghz bir oldu? Ya da ne zamandır 1600 mhz ram ile 1333 mhz ram bir oldu?

ekleme: senin verdiğin model NP300E5C-A06, adamın ürün NP300E5C-A0A.

Fatality :)

Aldanma insanların samimiyetine, menfaatleri için gelirler vecde, vaad etmeseydi allah cenneti, ona bile etmezlerdi secde..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek
    interfector bunu yazdı
    Ayazz bunu yazdı
    KaRaKuLe bunu yazdı

buna 800 veren akılsız bi de 1400küsür veren çok daha akılsız valla allahtan müritlere özel

http://www.dijitall.com/urun/samsung-np300e5c-a06tr-intel-p-b820.aspx?ref=akakce&v=1.10.1

senin verdiğin bilgisayarla adamın paylaştığı bilgisayar bir mi? Ne zamandır i3 2.4 ghz ile celeron 1.7 ghz bir oldu? Ya da ne zamandır 1600 mhz ram ile 1333 mhz ram bir oldu?

Fatality :)

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo
    KaRaKuLe bunu yazdı
    yolbulucu bunu yazdı
    KaRaKuLe bunu yazdı

abi haksız mıyım ya ? Hayır gidip de nasıl bunu alabiliyorsunuz anlamadım bi de şu kontratla iphone vs alanlar bi acaip oluyor 

bazilari paraya ihtiyaci oldugu icin nakite cevirebilmek icin aliyo, bu arkadasta o sekilde almistir heralde, gok tanri kimseyi zor durumda birakmasin

kardeş gök tanrı bırakmasın da böylesi çok saçma geldi açıkcası bankalar free kredi dağıtıyor öyle kredi alsan daha mantıklı neyse onların bileceği iş

haci adam gerizekali degilya kredi karti dururken gidip telekoma o kadar bayilsin amk ? belki kredi karti borcu yuzunden yapiyodur bu ticareti ? belki limiti yoktur, adam karalistededir belki ? dert bi tane olmuyoki amk.

ha tutarsin adama dersinki `gel ben sana bin lira borc vereyim, her ay bana 50 - 50 ode` o zaman hepimiz susariz

29.99cm, titanyum kaplamalı, çift damarlı, su ve yağ soğutmalı.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    flassy
    flassy's avatar
    Erkek

adam öldü beyler vurmayın artık

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ONEMINUTE
    ONEMINUTE's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Ayazz bunu yazdı
    KaRaKuLe bunu yazdı

kapakkkkk .)))  (karakule seni hic gozum tutmadi.)

;ATATÜRK"ÜN FEDAİ ORDUSU {AFO}; # ATATÜRK Öldümüki? Atatürkçüler Ölsün... #
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek
    Ayazz bunu yazdı
    KaRaKuLe bunu yazdı

KahkahaKahkahaKahkahaKahkaha

Ciddiye almışsın cevap vermişsin, ama hiç gerek yoktu, onun her zamanki atarlanmalarıdır,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Robinson_Crusoe bunu yazdı
    Ayazz bunu yazdı
    KaRaKuLe bunu yazdı

KahkahaKahkahaKahkahaKahkaha

Ciddiye almışsın cevap vermişsin, ama hiç gerek yoktu, onun her zamanki atarlanmalarıdır,

Bak bak hele laflara bakın yok fatalitiler de yok bilmem atarlanmışım da bilmem ne kardeş bu adam zor durumda da almış bilmem ne yapmış da tamam hiç birine sözüm yok da bu verdiği modeli 800tl vermek sizce ne kadar mantıklı ? Benim verdiğim örnekte bi işlemci varkı var bi de ramda bi iki yüz küsürlük hız farkı var (sanki çok anlaşılıyor da) şimdi bakalım bu adam 800tlyi mutlaka peşin isteyecektir eğer ki taksitle almaya kalkışırsan bu fiyat yaklaşıık 1000tl olacak çünkü sahibinden.com taksite fark koyuyor neyse bi bakalım.. Evet söylediğimin arkasındayım bu alete 800 vermekte akılsızlıktır. Bakalım neler alınabilir.

DELL i5 işlemcili 1gb ati ekran kartlı 320gb alet

http://www.yenicarsim.com/dell-inspiron-4050-b45f23c-i5-2450m-2gb-320gb-1gb-14-dos/notebook/id/1865589/?hpt=cz

1080TL

Peşin fiyatıan 12 taksit her karta

i3 dediniz i3den gidelim lenovo 4gb ram nvidia 610 gt ekran kartı yeter

http://www.istanbulbilisim.com.tr/lenovo-ideapad-g580-59-352366-notebook-fiyati,37415.html

peşin 969 TL bi çok karta 12 ay taksit

Acer 4 çekirdekli işlemcili amd hd 7650 ekran kartlı 6gb ramlı laptop

http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/ACER-NX.M45EY.001-15-6-in%C3%A7-A8-4555M-1-6-GHz-6-GB-500-GB-Notebook,103452,465625,868492.html?langId=-14#infoTabNav

1099 Tl yine bi çok karta taksit yapıyor

MSI i5 işlemcili 4gb ram  gt 635 ekran kartlı alet

http://www.sanalmarketim.com/MSI-MSI-CX61-0NE-445XTR-Core-i5-3230M-4GB-500GB-GT635M-2GB-15.6/p_45291/#34%3B-FreeDos/?ref=akakce&v=1.91.1

1100 tl bi çok karta taksit yapıyor.

Daha kasmadan bu kadar yeter şimdi size soruyorum sizce gerçekten bu alete 800tl verilir mi ??? 

Bazıları da o lisedeyken kavga edenlerin yanında durup mal mal "ufffff nasıl vurdu" gibisinden takılan ergenlerin psikolojisine bürünmüş ben en azından ortaya bişey sürüp savunabiliyorum sizin ne amacınız böyle aptal saptal yazarak ? Özellikle robinson safsatası sen anca git cümlelerinin sonuna virgül koy ordan burdan bulduğun resimlerin kaynağını sor..

Saçma sapan şeyler yazacağınıza adam gibi verecek cevabınız olsun.

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Crazy_OZan
    Crazy_OZan's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

İyide Bu seni Hiç Bir Şekilde ilgilendirmez Almıcaksan Bilgin sana kalsın. 

Hele Zorla Kimseye Birsey Satmiyoruz. 

Bence İşine Bak Kim Nasıl isterse Öyle alsın.

Bu Çok Bilmişliğinde Kendine Kalsın yeterince Kendinide Bokladın Konuyuda. 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Crazy_OZan bunu yazdı

İyide Bu seni Hiç Bir Şekilde ilgilendirmez Almıcaksan Bilgin sana kalsın. 

Hele Zorla Kimseye Birsey Satmiyoruz. 

Bence İşine Bak Kim Nasıl isterse Öyle alsın.

Bu Çok Bilmişliğinde Kendine Kalsın yeterince Kendinide Bokladın Konuyuda. 

kendimi neden boklayayım ki kafadan sen bi kere %25 indirim yapmamışsın yani ordan bile kaybediyorsun neyse sözüm sana değil konuya bana laf sokmak için post atan aklı selim insanlara.

Dip not : bu ttnet de ne kadar piç amk bi tek hindistan ve çek cumhuriyetinde satılan bir modeli getirmiş satıyo piç hiç bi yerde aynı model yok

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rewolt84
    rewolt84's avatar
    Erkek

her malın alıcısı vardır diyerek başlıyorum sözlerime ancak bu vadeli alışveriş yapan arkadaşlar evkur, özşanal taksitsiz kefilsiz alışveriş magazalarından alışveriş yapanlar gerçekten çok zarar ediyorlar yaklaşık 10 ay önce i5 işlemcili 1 yıl garantili  lenovo z560 modeli 750 tlye almıştım ve burasıda forum olduğu için fikirlerimi belirttim yani arkadaşın bahsettiği ürün bence pahalı diyerek sözlerimi bitiriyorum .

Toplam Hit: 3077 Toplam Mesaj: 26