Sıfırdan Kod Yazarak Website Yapmak
-
Sıfırdan Kod yazarak Website Yapmak için nereden başlamak ve hangi programi kullanmak gerekiyor .
-
html/php/css yeterlidir bir ara bir video seti görmüştüm sıfırdan bir portal yapıyor hakikat oruçoğlu diye biri anlatıyordu baya güzeldi
-
kendi sececegin kodlama diline tamamiyle hakim olman gerekir. mesela php sectiysen ve herseyini ogrendigini bildigini dusunuyorsan editor olarak notepad++ kullanabilirsin. php ogrenmek istersen pm at birkac site yollarim sana.
-
Huerfanos bunu yazdı
kendi sececegin kodlama diline tamamiyle hakim olman gerekir. mesela php sectiysen ve herseyini ogrendigini bildigini dusunuyorsan editor olarak notepad++ kullanabilirsin. php ogrenmek istersen pm at birkac site yollarim sana.
O pmden bende isterim
-
15 dk ya pc ye gecerim. siz bana pm atin ki unutmayayim.
-
Huerfanos bunu yazdı
15 dk ya pc ye gecerim. siz bana pm atin ki unutmayayim.
Pm ler atilmiştir. Tsk ederim ilginize.
-
Huerfanos bunu yazdı
o pmyi banada atiniz lutfen
-
phpr.org güzeldir
-
Php Yeni Başlıcak Olanlar veya Sınavlarına Çalışmak İsteyen Ama Konuları Bilmeyenler İçin Kısa Konu Anlatımları Mevcuttur.
This image has been resized. Click the image to view the full image. The original image is sized: 400 x 800TORRENT : indir
-
sinemakur.com u sıfırdan html ile yaptım. biraz css de öğrendim. benim işimi görüyor. blog kısmını da wordpress ile hallettim.
anladım ki önemli olan içerik.
keşke çok iyi bildiğim ve paylaşabileceğim birçok şey olsa da sadece metin halinde onları insanlara sunabilsem. yani bence php nin asp nin ya da html nin "eğer gerçekten işe yaramayacaksa" pek bir önemi yok.
-
tahribata tapıyorum. vallahi billahi. Halka hizmet hakka hizmet politikasi . durmak yok yola devam gibi güzellikler. Kardesim verdiign torrent için cok cok cok tsk ederim.