Sigara İçen Arkadaşlara Lületaşı Tavsiyesi
-
Benim gibi tiryaki olan arkadaşlar var ise,Lületaşından yapılmış sigara ağızlığı kullanmanızı tavsiye ederim.Doğal bir filtredir,ilk içiminizde içiş farkını anlayacaksınız.Diğer sigara filtreleri gibi,kullan at durumu yoktur,hatta bir kaç yıl aynı ağızlığı kullanırsanız,ağızlık bal köpüğü renginin açık bir tonu rengini alır.
Fiyatı da çok uygundur,maksimum 3 ytl.Eskişehirden kolayca edinebilirsiniz,her ilde de mutlaka satan bir yer mevcuttur.
-
neden lületaşı :S
-
bende duymuştum.
ziyadesinde pipo için diyorlar.
birde geçen gün haberlerde okudum. sonumutmu büyük umutmu öyle bişeydi. otlardan yapılıyormuş. sigarayı bıraktırıyor diyorlar. memlekette satan bir yer buldum. gittiğimde alıp deneyecem
edit: tek umutmuş. gittigidiyorda satıyorlar.
-
Maddenin özelliği tam olarak nedir bilemiyorum,ama denerseniz,farkı görebilirsiniz.Aslında asıl kullanım alanı pipo,ancak sigara ağızlığı olarakta kullanılabiliyor..
Aldığınız lületaşının gerçek olduğunu,anlamak için,dilinizin ucunu ağızlığa değdirin,diliniz de lületaşına yapışma hissi var ise gerçektir.
-
ben bi sure kullandim.gayet keyifli.ancak bizim sigara aliskanligimizda yere atma ustune tukurme ezme kulluge basip aha oldurdum deme var.o yuzden sadece icimi keyifli
-
Ben şuan için aktif olmasamda bu işin ticaretinin içindeyim..Lületaşının nikotinin bir bölümünü emme özellikiği var.Nikotini emdikçe lületaşı kahverengi türü bir renk alıp tarihi eser görünümü veriyor.Bu özelliği ilede büyük ilgi çekmekte.Yurtdışında genellikle lületaşı pipo ürünleri ilgi görüyor, bunun yanında ülkemizde ve özellikle Japonya'da sigara ağızlığı olanlar çok rağbet görüyor.
-
Ben sigara kullanmıyorum ama babam için bakayım bi :)
-
bu lule tasinin nargile agizligi olani varmi ?
-
underzero bunu yazdı:
-----------------------------bu lule tasinin nargile agizligi olani varmi ?
-----------------------------
Evet abi lületaşı nargile ağızlığıda var.. -
Arkadaşlar talep varsa Tbt müridleri için uygun fiyatlara ayarlayabilirim lületaşı pipo,sigara ağızlığı,nargile ağızlığı..Yabancı değil bizim üretimimiz :)
-
esnaf sarayının 2. katı küçük bir er var oradan ucuza temin edebilirler. birde meşhur milli piyangocu başaran mı ne var o caddede hem üretip hem satan biri var ordada ucuz