Sigara İçerken Aklıma Geldi...!
-
Az Önce Balkonda Sigara Sefası Yaparken Aklıma Şöyle Bir Proğram Yapma Olasılığı Geld;
Malumunuz Son Yıllarda Sinema Filimleri BAya Bir Büyük Maliyetlerle Hayata Getiriliyorlar ve Milyon Dolarlık Bütçelere Sahipler. Bu Maliyetin Yanında Olğanüstü Bir İnsan Gücüne ve Süper Pc'lere İhtiyaç Duyuluyor ve Buda Yapıma Ek Maliyetler Getiriyor.
Aklımdan Geçen Proğram İse;
Daha Düşük Bir Maliyet İLe HAyata Getirilicek Olan ÇİZGİ-FİLM ve/veya ANİMASYON Yapımların Bir Proğram Sayesinde GERÇEK BİR FİLM Görünütüsüne Sahip Olması.
Hem Maliyet Oldukça Düşer, Hem İnsan Gücünden Tasarruf Olur. Hem Falan Felan.
Nasıl, Sizce Böyle Bir Proğram Yapılabilirmi?
-
Keşke balkonda içmeseydin sigaranı :)
Hoca yapılır herhalde yapılmıcak bişe yokdur zamanda yolculuga hazırlık yapıyor millet o neden olmasın.
-
Kumanaga bunu yazdı:
-----------------------------Keşke balkonda içmeseydin sigaranı :)
Hoca yapılır herhalde yapılmıcak bişe yokdur zamanda yolculuga hazırlık yapıyor millet o neden olmasın.
-----------------------------Hoca Lavaboda İçmekten İyidir. Balkon Temiz Hava Hem, Akla Böyle Güzel Şeyler Geliyor. Lavaboda Boktan Şeyler Geliyor Aklıma ( Mesela Akepe Gibi :P )
-
böyle programlar zaten mevcut.)ama herkez bunları yapmaya baslarsa.) bu ıs ile bınlerce kısı gecınıyor herkez yaparsa onlar nasıl gecınecek.) bırakta hoca herkez kendı ısını yapsın.))))
-
adobe after effect o işe yarayn bi program değil miydi yav?ben mi yanlış biliyorum...
-
Martech bunu yazdı:
-----------------------------
böyle programlar zaten mevcut.)ama herkez bunları yapmaya baslarsa.) bu ıs ile bınlerce kısı gecınıyor herkez yaparsa onlar nasıl gecınecek.) bırakta hoca herkez kendı ısını yapsın.))))
-----------------------------Hoca Sanmam Be. Ben Hi Duymadım ve/veya Görmedim Böyle Bir Proğramı.
Tam Anlatamadım Galiba.
Shreek'i Düşün veya ÇANAKKALE Çizgi-Film/Animasyonunu Düşün veya Olmadı Tom ve Jerry'in Herhangi Bir Çizgi Filmini Düşün.
Proğram ALacak Bunu Kurtlar Vadisi Gİbi Yapacak. Çizgiler Canlanacak ANla İşte Birader
-
bende az önce balkonda sigara içiyodm da benim nie aklıma gelmedi ?
-
(: hoca sen cok fazla şey istiyosun.)
-
qaMbLer bunu yazdı:
-----------------------------bende az önce balkonda sigara içiyodm da benim nie aklıma gelmedi ?
-----------------------------Birader Ben Lark Kutu İçiyorum.
Öyle Her Sigarada Oluşan Bir Durum Değil Bu.
Öyle Samsun 216 İle Olmuyor :)
-
Martech bunu yazdı:
-----------------------------Hocam Sen Beni Anladın Galiba (:
-
YaSevYaTerket_CoM bunu yazdı:
-----------------------------Martech bunu yazdı:
-----------------------------Hocam Sen Beni Anladın Galiba (:
-----------------------------Tamam Siz başlarsınız Birazdan yazmaya :)