Sigara İçtikten Sonra Dinlenebilecek Müzik Tavsiyeleri

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karakutu
    karakutu's avatar
    Erkek

:) şimdi ben sana güldüm orada sana cevap vermiyorum dikkatini çekerim. "ne yazdığımı oku"   hee ama konu salakça mı salakça :)  

Sen nasıl esrara sigara diyorsun, bende konuya salakça diyorum  hala bir bağlam bulamadın mı ?   konu başlığını örterek aslında ne ima ettiğinide  yazanıda  gördüm bu yüzden salakça,  sana demiyorum konunun kendisine diyorum sevgili üye :) 

Mevzu derin | Papikolas Planet
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manhyak
    manhyak's avatar
    Erkek

"İçeyi bilmeyen içmesin" le müzik türünün ne alakası varki onu anlamadım ? Bana göre müslüm dinleyen daha ağır kafa yaşıyo. Oturup bunumu tartışcaz şimdi onu anlamadım. Müzik tavsiyesi istediğim bi konuda biri "içmeyi bilmeyen içmesin arkadaş" diyosa kusura bakmada götümle gülerim. 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karakutu
    karakutu's avatar
    Erkek
    manhyak bunu yazdı

"İçeyi bilmeyen içmesin" le müzik türünün ne alakası varki onu anlamadım ? Bana göre müslüm dinleyen daha ağır kafa yaşıyo. Oturup bunumu tartışcaz şimdi onu anlamadım. Müzik tavsiyesi istediğim bi konuda biri "içmeyi bilmeyen içmesin arkadaş" diyosa kusura bakmada götümle gülerim. 

Ahhh bee kardeşim hem götünle gülüyorsun hem götünden anlıyorsun, ben senin şahsına yada içip içmemene bir şey demiyorum, yorumlardan bir tanesini tiye aldım diyorum en başındna beri  sahi merak etmeye başladım nerenden okuyorsun ?

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manhyak
    manhyak's avatar
    Erkek
    karakutu bunu yazdı

:) şimdi ben sana güldüm orada sana cevap vermiyorum dikkatini çekerim. "ne yazdığımı oku"   hee ama konu salakça mı salakça :)  

Sen nasıl esrara sigara diyorsun, bende konuya salakça diyorum  hala bir bağlam bulamadın mı ?   konu başlığını örterek aslında ne ima ettiğinide  yazanıda  gördüm bu yüzden salakça,  sana demiyorum konunun kendisine diyorum sevgili üye :) 

Hocam eminim anlamışsındır sigarayla neyi kastettiğimi.Belki sana garip gelmiştir benim dinlediğim müziğik lsd atarkenmi hap falan atarkenmi dinlenir bilmiyorum, neyi nerde sevdiğniizide önemsemiyorum.Ben bu müzikleri böyle dinliyorum. Daha iyisini biliyosundur diye müzik tavsiyeleri diye kony açtım. Forumun amacına da hismet eder hani alışveriş olur ?Sana göre iyi olanıda sen paylaşırsın diye hani ? Gördüğün konu sana göre salakça olabilir senden değişik bakış açısı  veya farklı zevklere sahip olabilir ama  konunun gereklimi gereksizmi veya salakcamı olduğna sadece modlar karar verir demi hoca? Bişey yaparsa moderatörler yapar. İstemeyen girmez cevap yazmak isteyende adam gibi yazar. Sordugum soruya cevap verir.

Edit : saraybosnada okuyorum 

manhyak tarafından 12/Eyl/12 04:51 tarihinde düzenlenmiştir
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karakutu
    karakutu's avatar
    Erkek
    manhyak bunu yazdı
    karakutu bunu yazdı

Hocam eminim anlamışsındır sigarayla neyi kastettiğimi.Belki sana garip gelmiştir benim dinlediğim müziğik lsd atarkenmi hap falan atarkenmi dinlenir bilmiyorum, neyi nerde sevdiğniizide önemsemiyorum.Ben bu müzikleri böyle dinliyorum. Daha iyisini biliyosundur diye müzik tavsiyeleri diye kony açtım. Forumun amacına da hismet eder hani alışveriş olur ?Sana göre iyi olanıda sen paylaşırsın diye hani ? Gördüğün konu sana göre salakça olabilir konunun gereklimi gereksizmi veya salakcamı olduğna karar verdiğinde içine sakla hoca. Bişey yaparsa moderatörler yapar. İstemeyen girmez cevap yazmak isteyende adam gibi yazar. Sordugum soruya cevap verir.

Sevgili kardeşim, tekrardan yeniliyorum senin tercihini yada senin kişiliğine karşı bir atıfta bulunmuyorum buna dikkatle özen gösterdiğimin farkındasın sanırım olayı kişiselleştirmemek için konu üstünden özellikle  yapılan bir kaç yorum üstünden konuyu tiye alıyorum. Bir alınganlık bir kırgınlık olmasın bunuda sakın geri vites olaral algılama. Bende konu hakkındaki fikrimi söyledim  illa konuyu beğendiğim için mi yorum yapmalıyım bu seferde beğenmediğim için yorum yaptım bunda bir anormallik var mı ?  yok ...  öptüm kardeşim

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    garga
    garga's avatar
    Erkek

http://www.youtube.com/watch?v=N9d9KTtMOvI

:)

ayrica konuyu oku konuyu oku mesaji epik olmus :D

anca gidersin...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manhyak
    manhyak's avatar
    Erkek
    karakutu bunu yazdı
    manhyak bunu yazdı
    karakutu bunu yazdı

Hocam eminim anlamışsındır sigarayla neyi kastettiğimi.Belki sana garip gelmiştir benim dinlediğim müziğik lsd atarkenmi hap falan atarkenmi dinlenir bilmiyorum, neyi nerde sevdiğniizide önemsemiyorum.Ben bu müzikleri böyle dinliyorum. Daha iyisini biliyosundur diye müzik tavsiyeleri diye kony açtım. Forumun amacına da hismet eder hani alışveriş olur ?Sana göre iyi olanıda sen paylaşırsın diye hani ? Gördüğün konu sana göre salakça olabilir konunun gereklimi gereksizmi veya salakcamı olduğna karar verdiğinde içine sakla hoca. Bişey yaparsa moderatörler yapar. İstemeyen girmez cevap yazmak isteyende adam gibi yazar. Sordugum soruya cevap verir.

Sevgili kardeşim, tekrardan yeniliyorum senin tercihini yada senin kişiliğine karşı bir atıfta bulunmuyorum buna dikkatle özen gösterdiğimin farkındasın sanırım olayı kişiselleştirmemek için konu üstünden özellikle  yapılan bir kaç yorum üstünden konuyu tiye alıyorum. Bir alınganlık bir kırgınlık olmasın bunuda sakın geri vites olaral algılama. Bende konu hakkındaki fikrimi söyledim  illa konuyu beğendiğim için mi yorum yapmalıyım bu seferde beğenmediğim için yorum yaptım bunda bir anormallik var mı ?  yok ...  öptüm kardeşim

Hocam senin eleştirmene bi laf demedimki zaten. Beğenmediysen söylersin tabi şunu şunu beğenmedim arkadaş bu böyle böyle olur dersin veya sadece beğenmedim dersin geçersin. Ama sen eleştiri veya fikrini söylemiyosunki "böyle salak bir konun açılıp  hala durmasına şaşırıyorum " diye bi mesaj atıyosun bu eleştiri veya fikir deyil.. Anladınmı güzel kardeşim ?

manhyak tarafından 12/Eyl/12 04:58 tarihinde düzenlenmiştir
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    essan
    essan's avatar
    Erkek
    manhyak bunu yazdı
    Gzx bunu yazdı

adamın kafasını *iker lan bu :D mundar eder mereti (gibi geldi)denemek lazim yinede :D biri denesin haber versin

hocam müziğe deyil de hatuna kitlendim ben şöle videolarıda var

bende bu yüzden gönderdim kilitlenmezsen şaşardım zaten :))

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolyReform
    HolyReform's avatar
    Erkek

http://www.youtube.com/watch?v=d7R7q1lSZfs

uyuşturucu için yazılmıs oldugunu duymuştum buyur :D

Hakkıdır nakte tapan milletimin istismar!
Toplam Hit: 11972 Toplam Mesaj: 95