Sigara Ve Yds Sınavı
-
2-3 saat sigara içmeden duramayacak mısın yani ? güldürme beni..
Sigarayı emzik niyetine mi içiyorsun el alışkanlığı falan mı.. Günde kaç paket içiyorsun ?
Sınava girmeden önce iç bitane öyle gir sorduğun soru ya bak senin geleceğin bi dal sigarayamı bağlı ? Sigara içmesen çözemiyecek misin yani soruları? Neyse bi sigara yakıyıim :) -
sınava girdiğimde 2 veya 3 tane içerim 30dk içinde. ama hiç bi zaman sınav stresi arasında sigara aklıma gelmedi :/
ölüm değil ya 2 saat içme ne olacak
-
Sınavda tuvalete diye çık iç bir tane
-
nikotin sakızı işini görür
-
ershn bunu yazdı
2 saat sigara içmeden duramıyorsan sen niye yaşıyorsun ki?
-
gözetmen eşliğinde tuvalete gitme muhabbeti vardı önceden yaw.
gider yakarsın bitane hızlı hızlı :)
-
almanyadan kesin dönüş yapacam türkiyede bu arabayla sükse yapar mıyım ? Konusundan daha saçma bi konu olmuş.
YDS sınavına giriyorsan sen 4 yıllık bir bölümde okuyorsun demektir böyle bi konu açtığına göre de ergensin ve fakültede okudğuna göre iki oturumlu bi üniversite sınavına girmişsin demektir yani demek oluyorki daha önceden sınav deneyimin var ha sorunun cevabı sende saklı demekki daha önce nasıl girdiysen öyle gireceksin.
Edit : Bu ne lan oturup bunları nasıl düşündüm ben
-
Tengri bunu yazdı
hocam, alınma ama; köşe başlarında milletin gözüne sokarmışcasına içen çocuklar gibisin. Bir insan ne kadar bağımlı olursa olsun, 2 saat durabilir yani.
Sanki konuyu ben sigara içiyorum ben artistim demek için açmışsın :/
Sırf bu yüzden açtığına eminim, çömezim güzelim; yapma böyle hareketler.
Aferin çok sigara içiyosun diyerek, övünerek sırtını sıvazlıyorum, hadi git
-
lan olm oturup ciddi ciddi cevap vermişiniz bi de içmeyiversin paşam 2 saat muhabbete bak kaç yıllık tiryakisn mk.
-
acaba günde kaç paket içiyorsun