folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Sigara Yasağı Hakkında

Sigara Yasağı Hakkında

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HanDSomE
    HanDSomE's avatar
    Erkek

Hocam bu sigara yasağında mesela bir yeri video yada resim çekerek ispiyonladığımızda veya şikayet ettiğimizde o yere 69 lira yada 5bin lira ceza gömdüklerinde komisyon veriyorlarmı. %40 die bir komisyon miktarı duydum ama ne kadar doğru bilmem. Ayrıca diyelim komisyon doğru A adlı bir yeri ispiyonladım onlar bana ulaşabilirmi benim ispiyonladığımı öğrenebilirlermi vs vs vs...

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fastottoman
    fastottoman's avatar
    Erkek

komisyon %40 olabilir ama yediğin küfür paha biçilmez...

bence böyle bi işe kalkışmayalım annelerimiz rahat uyusun...

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HanDSomE
    HanDSomE's avatar
    Erkek

fastottoman bunu yazdı:
    -----------------------------

komisyon %40 olabilir ama yediğin küfür paha biçilmez...

bence böyle bi işe kalkışmayalım annelerimiz rahat uyusun...

hocam bende sigara içenlerin annesine ettiğim küfürleri gerçeğe dönüştürsem AIDS olurum. Devlet bir yasa çıkarmış uyucak herkes. BEnim yanımda kimse sigara içipte beni zehirleyemez her türlü resminide çekerim onu uyarmayan müdehale etmeyen işyerinede 5 bin lirayı gacırt diye ödemesini sağlarım he bide güzel komisyon alıyorum oda güzel olur bereket versin..

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eray
    eray's avatar
    Erkek

yani ispyonlamak vs saçma işler bırak içsin herkes :)

komisyon vs vereceklerini sanmıorum bu arada dün misafir olduğum köyün bakkalında bi yazı gördüm ülkemin kendini hazırladığını iice anladım

adamcağız demir kapıya keçeli kalemle ayzmış " sigara içmek cezası 5000 tl tütün içmek cezası 10000 tl" :)

Nihayet kendimle başbaşa kalabileceğim günler geldi..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HanDSomE
    HanDSomE's avatar
    Erkek

eray bunu yazdı:

komisyon vs vereceklerini sanmıorum bu arada dün misafir olduğum köyün bakkalında bi yazı gördüm ülkemin kendini hazırladığını iice anladım

adamcağız demir kapıya keçeli kalemle ayzmış " sigara içmek cezası 5000 tl tütün içmek cezası 10000 tl" :)

ahahaha süpermiş :D 

Ama hocam işte sigara karşı oldum olası felaket derecede nefretim var. 500 metre karemde içilmesinden hiç hoşlanmam yasak yokkende hoşlanmazdım zaten hala hoşlanmıyorum. Hatta bazen otobüs duraklarında felan gerizekalının teki 50 kişi arasında pöfür pöfür içiyor gelde asıl buna küfür etme

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek

HanDsomE bunu yazdı:

eray bunu yazdı:

Ama hocam işte sigara karşı oldum olası felaket derecede nefretim var. 500 metre karemde içilmesinden hiç hoşlanmam yasak yokkende hoşlanmazdım zaten hala hoşlanmıyorum. Hatta bazen otobüs duraklarında felan gerizekalının teki 50 kişi arasında pöfür pöfür içiyor gelde asıl buna küfür etme

içerim arkadaş. sa-na-ne? kapalı alanlar bitti açıkhavada da mı karışılcak :) bende cep telefonuyla konusulmasını istemiyorum 100 metrekaremde... skyrsunuz beyin hücrelerimi sizin yüzünüzden gelecekte hastalık çıkıcak başıma.

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HanDSomE
    HanDSomE's avatar
    Erkek

ultrAsker bunu yazdı:

HanDsomE bunu yazdı:

eray bunu yazdı:

içerim arkadaş. sa-na-ne? kapalı alanlar bitti açıkhavada da mı karışılcak :) bende cep telefonuyla konusulmasını istemiyorum 100 metrekaremde... skyrsunuz beyin hücrelerimi sizin yüzünüzden gelecekte hastalık çıkıcak başıma.

hoca ben kapalı mekanı kast ettim 500 metre kare dediğime bakma. Ayrıca cep telefonu yasağı gelirse onada uymak zorunda herkes. 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    snnyk
    snnyk's avatar
    Erkek
    hee baştakiler kafasına göre yasa çıkartsınlar ülke nin anasını ağlatsınlar çocuk oyuncağı gibi işlerine geldiği yasayı düzenlesinler yada yenisi çıkartsınlar

bende bana 10 senedir arkadaşlık eden sigaramdan vazgeçem pışııık ;) yemezler
    önce onlar bi hizaya gelsinler ben zaten bırakırım :|

snnyk.com - code is poetry all that i know...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

sigara içenlere sanki kendilerinin gırtlağına yapışıyomuş gibi davrananlara nasıl gülüyorum anlatamam.

korkmayın, radyasyon yaymıyor o duman! 10-20 yıl hergün saatlerce solursanız anca zehirlenirsiniz.

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Adanedhel
    Adanedhel's avatar
    Erkek

bence bu adamların yaptığı çok nadir iyi işlerden biri..bırakın 2-3 sene sonra seçimlerde  bunu söyleyebilsinler bari..

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Allura
    Allura's avatar
    Erkek

bizim bi arkadaş öle degilde şu yöntemi uyguluyor. böle çıkıyor taksime beşiktaşa kalabalık alışveriş merkezlerine  fln içen adamı bulup fotorafını çekiyo, sonra

A: bakarmısınız ? (diyerek yanına yaklaşıyor)

A: bu fotoraftaki sizmisiniz ?

B: Evet

A: kapalı alanda sigara içiyordunuz sizi gerekli yerlere şikayet ediyorum lütfen zorluk çıkarmadan benimle gelin

B: hayır kardeşimaaa acelem var benim gidiyorum

A: hm o halde aramızda anlaşabiliriz diye sanıyorum siz bana 64 liranın %30unu verin birdaha yapmayın gidebilirsiniz

B: hmm. buyurun 

A: sağlıklı günler dilerim

eğer parayı vermezse en ykaındaki polise giderek fotorafı gösteriyordu onlarda işlemleri yapıyorlardı.tabi bazen ters tepiyo 6 kişiden birinde :D

"
Toplam Hit: 1313 Toplam Mesaj: 15