Sigarayı Bırakma Biorezonans Tedavisi
-
Çok uzun zamandır sigara kullanıyorum bunun yanında bırakabilmek için esigara da kullanmışlığım var. Hayatım boyunca toplam 1 hafta sigara bırakmışlığım var bunun dışında bırakmak için hiç teşebbüsüm olmadı. Çevreden birkaç kişi yok nikotin bandı, yok tütün çiğne, yok bilmem ne ilacı tavsiye etse de çok oralı olmadım.
Liarhack tarafından 25/Tem/20 19:11 tarihinde düzenlenmiştir
Az önce haberlere bakarken Biorezonans ile tek seanslık sigara bıraktıran tedavi yöntemi dikkati mi çekti, sizce mantıklı mı ? Haber linkini alt kısıma bırakıyorum. Ayrıca 1 defaya mahsus bu tedavi yöntemi 1000 tl diye geçiyor.
https://www.haberturk.com/tiryakilere-tek-seferde-sigara-biraktiran-tedavi-biorezonans-2754720 -
Sigarayı resmen yiyen biri olarak hiçbirsey kullanmadan bıraktım. İlk birkaç gün çok zordu, bol bol su içtim sonrasında çok şükür 5 sene oldu neredeyse içmiyorum. Allen Carr'in sigarayı bırakmanın kolay yolu videosunu sonrasında kitabını okumuştum bir daha da içmeyeceğim dedim ve içmedim. Bir bakın istersen.
-
hocam zyban diye bir ilaç var psikiyatri ilacı 290 lira gibi bir fiyatı var bende dahil çevremde tavsiye ettiğim ve kullanıp bırakan arkadaşlarım var tavsiye ederim eczaneden alabiliyosun
-
Aga böyle haberler tokatcı gibi geliyor.Haberi yaptırayım burdan 100 kişi gelse 100bin 10binde muhabire sıkarım giderde yok zaten :)
İlaç olayı ise nikotin isteğini körertiyor ama bırakmak için kafada olması lazım.
-
Wort bunu yazdı
Aga böyle haberler tokatcı gibi geliyor.Haberi yaptırayım burdan 100 kişi gelse 100bin 10binde muhabire sıkarım giderde yok zaten :)
İlaç olayı ise nikotin isteğini körertiyor ama bırakmak için kafada olması lazım.
izmirde bu biorezonanstan yaptırdı arkadaşım. 2.5 yıl oldu. 450 tlye yaptırmıştı. daha sigara içmedi hiç.
başka kimseyi tanımıyorum ama yaptıran. 1 2 sene daha arkadaşı gözlemlicem psikolojk vs olumsuz etkisini görmezsem ben de yaptıramayı düşünüyorum.
arada tokatçı da çıkar tabi illaki
-
Biorezonans sigara ve diğer bağımlılıklarda da kullanılabilen bir yöntem. Gayet faydalı ve zararı yok. Bazen bağımlılıklarda 3 kez uygulanabiliyor. Piyasası 1000 tl civarı. İzmir'de Dr Sinan Bey Türkiye'ye ilk getiren kişidir. Çeşitli psikiyatrik ilaçların intihara meyil etme gibi yan etkileri de var seyrek de olsa. Aklınızda olsun...
-
günde 1.5 paket içen birisiydim, sarhoşken bırakıyorum dedim ve bıraktım 2 senedir içmiyorum sigara.
-
kafada bitmedikden sonra olmuyor hocam bende cok denedim olmuyor bandi sakizi cerezi kafada bitirmek.lazim yada kendimizi eve kapatmak lazim cay kahve icmemekmlazim uzun bi sure ilk boslukda denicem kilitlicem.kendimi anca oyle cevremde icmeyen yok ondan dolayida birakamioz
-
Devletin sigara bırakma teşvikiyle chantix diye bir ilaç verdiler bir kutu kullandım günde 30 sigara içiyordum 15e düştü. İlaç psikolojimi bozdu depresyone girdim sürekli uyuklar gibi geziyodum sigara yerine ilacı bıraktım. Bünyeme iyi gelmedi yani. Bu ilaçla bırakanların sayısı söylenene göre az değilmiş. Ama bana yaramadı.
Elektronik sigara kullandım evet nikotin ihtiyacını karşılıyor kesinlikle plasebo değil hatta ayarını kaçırınca baş dönmesi yapıyor aşırı nikotinden. Ancak yemeklerden sonra gerçek sigara içmeden yapamadım. Çünkü sigaranın o yanık kokusu olmadan olmuyor. Evet sigara gibi boğazı yakıyor ama gerçek sigara tadı vermiyor. Benim o tütün kokusunu ve tadını almam lazım. tütün likitleri çok yapay. Sigaraya birebir benziyor şu likitten kullan dediğiniz iddialı bir likit varsa tekrar elektroniğe dönebilirim ?
Bizorezonans ilk defa duydum bu ve bunun türevi (hipnoz falan filan) hepsi aynı saçma sapan işler gibi geliyor bana. 40 yıldır kullanılan yöntem diyorlar ama nedense hâlâ dünyada çığır açabilmiş değil. İsmi duyulmamış, tuttuğunu tokatlayan özel muayenehanelerden dışarı çıkamamış nedense :D
-
Takip..
-
23 yıl günde 1 paket içiyordum.. Aysonu cepte 10 lira var tütün almaya gidicem, evden çıkarken büyük kız baba akşam mantı yiyelim dedi. Ulan dedim 10 liraya kıyma alsam tütün alamam tütün alsam kızın gönlü kalacak. Çıktım markete gittim kıyma aldım oturduk hanımla mantı yaptık.
O gün bu gün yaklaşık 4 yıldır sigara içmedim. Yemekten sonra kriz geliyo lakin 15 20 dakika sürüyor. O süreyi içmeden atlatırsan işin kolaylaşır. Şöyle bi telkinde bulundum kendime "içmezsen ölmezsin"