Sigarayı Bırakmak İsteyen Arkadaşlar İçeri
-
champix adlı ilacı kullanışımın 10. gününde canım sigara migara istemiyor. el alışkanlığı bir tane yaktım mı tadı zaten leş gibi geliyor hevesimde olmadığından söndürüp atıyorum. eğer bırakmayı düşünen arkadaşlar mevcut ise eczacınıza danışarak ilacı kullanın derim. mühim bir yan etkisi yok listesi çok uzun olsa da dokunacak bir şeyi yok. sigara bırakma konusunda en güvenilir ilaçtır. 5 yıllık kullanıcıyım bıraktım. vs vs vs benden söylemsi :)
-
işe yaradığını ilk defa senden duyyorum hocam
bence sen kafada bırakmışsın bu sadece psikolojik bir araç olmuş
kullanırken sigaranın tadını leş gibi yaptığını herkes söylüyor ama bu yüzden genellikle sigarayı değil hapı bırakıyorlar
edit: bu seferde bu hapa bağımlı olmayalım :D
maserati tarafından 04/Oca/14 20:25 tarihinde düzenlenmiştir -
Burda bi eczacı arkadaş vardı nick tam hatırlamıyorum. Uyguna gelirse almayı düşünüyorum bende.
-
Ar0fer bunu yazdı
Burda bi eczacı arkadaş vardı nick tam hatırlamıyorum. Uyguna gelirse almayı düşünüyorum bende.
Kreyzi -
kullanan 3 arkadaşım bırakamadı cesaret edip kullanmıyorum bende..
-
maserati bunu yazdı
işe yaradığını ilk defa senden duyyorum hocam
bence sen kafada bırakmışsın bu sadece psikolojik bir araç olmuş
kullanırken sigaranın tadını leş gibi yaptığını herkes söylüyor ama bu yüzden genellikle sigarayı değil hapı bırakıyorlar
edit: bu seferde bu hapa bağımlı olmayalım :D
hacım eczacıyım ben de sen nereden böyle duydun bilemiyorum ama bilgiler kesindir. :) eczacınıza danışın zaten o anlatır. bırakma oranı yüzde 99 ila yüzde 100 arası bir ilaçtır kendisi :)
-
yanak bunu yazdı
senin arkadaşlar toplum sağlık merkezlerinden alternatif ilaçlar almış olabilir mi ? bu dediğim ilaç akar beyler eczacı kimliğim haricinde bizzat kullanan biri olarak konuyu açtım :) siz bana güvenın düşüneniniz varsa denesin bırakmama ihtimali yok diyecek kadar da iddialıyım :)
-
drexler bunu yazdıyanak bunu yazdı
senin arkadaşlar toplum sağlık merkezlerinden alternatif ilaçlar almış olabilir mi ? bu dediğim ilaç akar beyler eczacı kimliğim haricinde bizzat kullanan biri olarak konuyu açtım :) siz bana güvenın düşüneniniz varsa denesin bırakmama ihtimali yok diyecek kadar da iddialıyım :)
Yok hocam şampiks aldılar ama nafile.Ama sana helal olsun bırakmışsın başlamazsın inşallah....
-
2 hafta önce arkadaşım da başladı bu ilaca günlük 1 paket içiyordu şimdi istek bile yok diyor.fiyatı 200 lira olması lazım
-
Cidden fiyatı ne kadar bu ilacın? Bir de nasıl bıraktırıyor? Nikotin mi pompalıyor nasıl oluyor yani? Sigara yoksunluğunun önüne nasıl geçebiliyor? Diğer türlü bırakmanın etkileri bunda da görünüyor mu? Sinirlilik, aşırı iştah vb?
-
bazısında işe yarayan bazısında işe yaramayan ilacın
sigara tiryakilerinin içtikleri sigaraların marka farklılığından kaynaklanıyor olabilir mi ?
tabii bünyeden bünyeye farklılıkta işin başka yönü...