folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Sigarayı Bırakmak İsteyen Arkadaşlar İçeri

Sigarayı Bırakmak İsteyen Arkadaşlar İçeri

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    drexler
    drexler's avatar
    Erkek

champix adlı ilacı kullanışımın 10. gününde canım sigara migara istemiyor. el alışkanlığı bir tane yaktım mı tadı zaten leş gibi geliyor hevesimde olmadığından söndürüp atıyorum. eğer bırakmayı düşünen arkadaşlar mevcut ise eczacınıza danışarak ilacı kullanın derim. mühim bir yan etkisi yok listesi çok uzun olsa da dokunacak bir şeyi yok. sigara bırakma konusunda en güvenilir ilaçtır. 5 yıllık kullanıcıyım bıraktım. vs vs  vs benden söylemsi :)

İTİNA İLE torrentleech davetiyesi aranır. ama kefil bulunamaz :)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maserati
    maserati's avatar
    Homo

işe yaradığını ilk defa senden duyyorum hocam

bence sen kafada bırakmışsın bu sadece psikolojik bir araç olmuş

kullanırken sigaranın tadını leş gibi yaptığını herkes söylüyor ama bu yüzden genellikle sigarayı değil hapı bırakıyorlar

edit: bu seferde bu hapa bağımlı olmayalım :D

maserati tarafından 04/Oca/14 20:25 tarihinde düzenlenmiştir

Türkiyede kim sevdiği işi yapıyor ki?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ar0fer
    Ar0fer's avatar
    Erkek

Burda bi eczacı arkadaş vardı nick tam hatırlamıyorum. Uyguna gelirse almayı düşünüyorum bende.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek
    Ar0fer bunu yazdı

Burda bi eczacı arkadaş vardı nick tam hatırlamıyorum. Uyguna gelirse almayı düşünüyorum bende.

Kreyzi

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yanak
    yanak's avatar
    Erkek

kullanan 3 arkadaşım bırakamadı cesaret edip kullanmıyorum bende..

Sene 2011 evliliğimin ilk ayları, pc başında Tahribat'da takılıyorum, açılış sayfa falan direk tahribat açılıyor. Bi gün hanım "beni mi daha çok seviyorsun Tahribatı mı?" dedi. "Hatun sen yokken Tahribat vardı." dedim, demez olaydım..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    drexler
    drexler's avatar
    Erkek
    maserati bunu yazdı

işe yaradığını ilk defa senden duyyorum hocam

bence sen kafada bırakmışsın bu sadece psikolojik bir araç olmuş

kullanırken sigaranın tadını leş gibi yaptığını herkes söylüyor ama bu yüzden genellikle sigarayı değil hapı bırakıyorlar

edit: bu seferde bu hapa bağımlı olmayalım :D

hacım eczacıyım ben de sen nereden böyle duydun bilemiyorum ama bilgiler kesindir. :) eczacınıza danışın zaten o anlatır. bırakma oranı yüzde 99 ila yüzde 100 arası bir ilaçtır kendisi :)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    drexler
    drexler's avatar
    Erkek
    yanak bunu yazdı

senin arkadaşlar toplum sağlık merkezlerinden alternatif ilaçlar almış olabilir mi ? bu dediğim ilaç akar beyler eczacı kimliğim haricinde bizzat kullanan biri olarak konuyu açtım :) siz bana güvenın düşüneniniz varsa denesin bırakmama ihtimali yok diyecek kadar da iddialıyım :)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yanak
    yanak's avatar
    Erkek
    drexler bunu yazdı
    yanak bunu yazdı

senin arkadaşlar toplum sağlık merkezlerinden alternatif ilaçlar almış olabilir mi ? bu dediğim ilaç akar beyler eczacı kimliğim haricinde bizzat kullanan biri olarak konuyu açtım :) siz bana güvenın düşüneniniz varsa denesin bırakmama ihtimali yok diyecek kadar da iddialıyım :)

Yok hocam şampiks aldılar ama nafile.Ama sana helal olsun bırakmışsın başlamazsın inşallah....

Sene 2011 evliliğimin ilk ayları, pc başında Tahribat'da takılıyorum, açılış sayfa falan direk tahribat açılıyor. Bi gün hanım "beni mi daha çok seviyorsun Tahribatı mı?" dedi. "Hatun sen yokken Tahribat vardı." dedim, demez olaydım..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adeleks
    adeleks's avatar
    Erkek

2 hafta önce arkadaşım da başladı bu ilaca günlük 1 paket içiyordu şimdi istek bile yok diyor.fiyatı 200 lira olması lazım  

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meczup
    1049
    1049's avatar
    Homo

Cidden fiyatı ne kadar bu ilacın? Bir de nasıl bıraktırıyor? Nikotin mi pompalıyor nasıl oluyor yani? Sigara yoksunluğunun önüne nasıl geçebiliyor? Diğer türlü bırakmanın etkileri bunda da görünüyor mu? Sinirlilik, aşırı iştah vb?

dudaklarına değen yağmur bir parça rujundan çalar. dudaklarına değen yağmur bile, bir parça rujundan çalar. benim değemediğim o dudaklarına değen yağmur, bir parça rujundan çalar. // bi gün buralarda yeni bir ağaç yeşerecek ve biz gölgesinde mürekkepler tüketeceğiz //
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Janitschar
    Janitschar's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

bazısında işe yarayan bazısında işe yaramayan ilacın

sigara tiryakilerinin içtikleri sigaraların marka farklılığından kaynaklanıyor olabilir mi ?

tabii bünyeden bünyeye farklılıkta işin başka yönü...

Acaip derecede agresifim !
Toplam Hit: 2312 Toplam Mesaj: 22