folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Sigarayı Bırakmamın 4.Günündeyim

Sigarayı Bırakmamın 4.Günündeyim

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tariqat_Sapiii
    Tariqat_Sapiii's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Vücuda Nikotin Salgılıosa Sigaradan Farkı Ne ?

Evli,Mutlu,Çocuklu (H) 70 Milyonda 1... Yapıcak Bişi Yok !
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek

Tariqat_Sapiii bunu yazdı:
    -----------------------------

Vücuda Nikotin Salgılıosa Sigaradan Farkı Ne ?

sigarada sadece nikotin yok hacı onun yanında bir dünya sikertici var

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mettoman
    mettoman's avatar
    Erkek
    elektronik sigara kullanan var mı? Aroması nasıl
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rappermcs
    rappermcs's avatar
    Erkek

Arkadaşım önceikle kararından dolayı tebrik ediyorum seni. Bende 13 yıl bu meredi içip yaklaşık 1,5 yıldır da içmeyenlerdenim :)

Bu nikotin sakızına bende dadanmıştım ilk bırakma evrelerinde ama bende şöyle bir şey yaptı vücuda yoğun bir şekilde nikotin yanında kötü bir tat veriyor vs vs ama yanında bu sakız yoksa normal sigara içermiş gibi canın sigara istiyor. en azından benim böyle oldu. yanlış anlama kararlılığın devam etsin tekrar kesilikle başlama sigaraya.

geçenlerde sigara ile ilgili br yorumum vardı onu c/p yapayım buraya :)

http://www.tahribat.com/Forum-Sigara-Birakma-Sacmaligi-160950/

hocam devlet yöneticilerinin neyi doğru düzgün yaptığını gördün ki?

Ne varsa özelde var hocam parnla belki ama kaliteli hizmet özelde. Ben 13 yıl içtim o meret ve 1,5 yıldır da ağzıma sürmüyorum. Arkadaşına önereceğim daha doğrusu benim bırakma yöntemim şöyle oldu (kişiden kişiye değişebilir)

reklama girecek ama firma ile alakam yoktur sonuçta faydası görülmüş bir durum.

Yaklaşık 1 ay bu bandı kademe kademe kullandım. Tabi önce kafamda ben bunu bitireceğim dedim. önce 1 numara en büyük ve yoğun olan yaklaşık 7 - 10 gün. daha sonra 2 numara orta 7-10 gün. ve son olarak 3 numara 7-10 gün. Ben böyle bir sistem uyguladım kendime. ve o bandın vücuduma nasıl yoğun nikotin verdiğini düşündüm hissettim. inan bana canım sigara istediğinde özellikle sabah kahvaltısından sonra kafam güzel olmaya başladı bandı verdiği nikotin daha yoğun ve keyifli gelmeye başladı. 1 haftalık kullanımın ardından sigarayı bırakıyorum ama bandın bağımlısı olmaya başladım anasını satayım demeye başladım :) ya da kendimi buna inandırdım. o 1 ay günler geçmiyormuş gibi gelecek ulan sigarasız ben nasıl zaman geçireceğim duyguları olacak ama inan bana derinnnn bir nefes çektiğinde öksürmeye başlamayacaksın. Ve şimdi ben geriye dönüp baktığımda o 1 ay ın ne kadar boş düşüncelerle geçtiğini düşünüyorum.

Neyse biraz uzun oldu ama benim hikayem bu:). Rakamlara takılmasın 7 olmaz 10 olur 10 olmaz 20 olur. Hepimiz kendi vücudumuzu kendimiz tanıyor biliyoruz. Arkadaşına canı ne oranda sigara isterse o kadar yoğun olan bandı kullanması gerektiğini söyle. zaten belli bir zaman sonra bant alışkanlığı da sona eriyor.

Paslanmış bir uygulama geliştirici.. #AnalistŞart
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    irem27
    irem27's avatar
    Dişi

Tebrikler

Kendim hic bir zaman icmedim (kotu kokuyor) ama benim de tanidigim ve sigarayi birakanlar oldu .Cok isabetli bir karar vermissiniz . Yirmi gun o zehirden uzak durmayi basarirsaniz gerisi cok kolay olur . Evinizin camlarini silin,etrafta kirli kul tabaklari varsa kaldirin atin ,ne kadar sigara,kibrit,cakmak turu sey varsa hepsinden kurtulun .Istahiniz acilacaktir , balik corbasi olur , baska seyler olur yemenize icmenize bakin ama kilo almamak icin de egzersiz yapmaniz en dogrusu olur , tenis oynayabilirsiniz , denize yakin bir yerde yasiyorsaniz bol bol yuzebillirsiniz ,her sabah kosabilirsiniz, bol su icin ve burnunuz koku almaya basladiginda da sigara icen insanlarin ne kadar kotu koktugunu ve kendilerinin de bunu farkedemediklerini anladiginiz o anda bir daha ayni sekilde olmak istemeyeceksiniz.

Saglikli,temiz,guzel kokan bir toplum icin sigaraya hayir .

There was an irem come unto the earth,born in the holy land of Pennsylvania,raised in the mystical east of Allentown.She believed she had the power to help herself and all mankind,so that others saw her power and came to her to be healed of their troubles and their many diseases.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vesselam
    vesselam's avatar
    Erkek

rappermcs bunu yazdı:

Arkadaşım önceikle kararından dolayı tebrik ediyorum seni. Bende 13 yıl bu meredi içip yaklaşık 1,5 yıldır da içmeyenlerdenim :)

Bu nikotin sakızına bende dadanmıştım ilk bırakma evrelerinde ama bende şöyle bir şey yaptı vücuda yoğun bir şekilde nikotin yanında kötü bir tat veriyor vs vs ama yanında bu sakız yoksa normal sigara içermiş gibi canın sigara istiyor. en azından benim böyle oldu. yanlış anlama kararlılığın devam etsin tekrar kesilikle başlama sigaraya.

geçenlerde sigara ile ilgili br yorumum vardı onu c/p yapayım buraya :)

http://www.tahribat.com/Forum-Sigara-Birakma-Sacmaligi-160950/

hocam devlet yöneticilerinin neyi doğru düzgün yaptığını gördün ki?

Ne varsa özelde var hocam parnla belki ama kaliteli hizmet özelde. Ben 13 yıl içtim o meret ve 1,5 yıldır da ağzıma sürmüyorum. Arkadaşına önereceğim daha doğrusu benim bırakma yöntemim şöyle oldu (kişiden kişiye değişebilir)

reklama girecek ama firma ile alakam yoktur sonuçta faydası görülmüş bir durum.

Yaklaşık 1 ay bu bandı kademe kademe kullandım. Tabi önce kafamda ben bunu bitireceğim dedim. önce 1 numara en büyük ve yoğun olan yaklaşık 7 - 10 gün. daha sonra 2 numara orta 7-10 gün. ve son olarak 3 numara 7-10 gün. Ben böyle bir sistem uyguladım kendime. ve o bandın vücuduma nasıl yoğun nikotin verdiğini düşündüm hissettim. inan bana canım sigara istediğinde özellikle sabah kahvaltısından sonra kafam güzel olmaya başladı bandı verdiği nikotin daha yoğun ve keyifli gelmeye başladı. 1 haftalık kullanımın ardından sigarayı bırakıyorum ama bandın bağımlısı olmaya başladım anasını satayım demeye başladım :) ya da kendimi buna inandırdım. o 1 ay günler geçmiyormuş gibi gelecek ulan sigarasız ben nasıl zaman geçireceğim duyguları olacak ama inan bana derinnnn bir nefes çektiğinde öksürmeye başlamayacaksın. Ve şimdi ben geriye dönüp baktığımda o 1 ay ın ne kadar boş düşüncelerle geçtiğini düşünüyorum.

Neyse biraz uzun oldu ama benim hikayem bu:). Rakamlara takılmasın 7 olmaz 10 olur 10 olmaz 20 olur. Hepimiz kendi vücudumuzu kendimiz tanıyor biliyoruz. Arkadaşına canı ne oranda sigara isterse o kadar yoğun olan bandı kullanması gerektiğini söyle. zaten belli bir zaman sonra bant alışkanlığı da sona eriyor.

aynen hocam sakızı çiğnemediğim zaman acayip sigara istiyorum ve pes edicek gibi oluyorum.tabiki kafada sigara bittiği için yakmıyorum hemen bi sakız atıyorum o anki isteğimi kırıyo.

Telegram @WVesselam
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maserati
    maserati's avatar
    Homo

mettoman bunu yazdı:
    elektronik sigara kullanan var mı? Aroması nasıl

bi ara kullanmistim 

malboraya benziyordu lakin sigarada ben 1 daldan sonra 2. yi icemem midem rahatsiz ztn o yuzden basim doner istesemde icemem lakin onu hic durmadan saatlerce iciyodum D

WitchKing bunu yazdı:

başkaaann içen de ölüyo içmeyen de yak bi tane dahaaaa :))

kesinlikle haci ne kasiyon rahat ol bu dunyaya bi dahami gelecez keyfini cikar

Türkiyede kim sevdiği işi yapıyor ki?
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kiNki
    kiNki's avatar
    Erkek

9 yıl sigara kullandım günde yaklaşık 2 paket içiyordum..hiç ilaç kullanmadım ve sigarayı bırakalı 6 buçuk ay oldu.. çok mutluyum.. herkese bırakmalarını tavsiye ederim.. önce sigarayı beyinde bırakmak lazım

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek

sigarayı bırakma hattını aramıştım bundan 2 3 ay önce sırf merakımdan..

verecekleri bilgiyi öğrenme maksadıyla çevirdim numarayı bekliyorum, eleman cıktı soru sordu dedi işte ne zamandır kullanıyorsun ne sıklıkla içiyorsun içmediğin zaman ne oluyor vs.

en sonunda klinik vs yönlendireyim dedi.

o gün bugündür hala yönlendirmedeyim.

ki bırakmayı düşünmüyorum. / ha bir gün bıraktıracak ama hiç iyi olmayacak onu da iyi biliyorum.

bırakan arkadaşları da tebrik ederim. bırakmaya yeltenenler de g. sıksınlar bıraksınlar.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rushOut
    rushOut's avatar
    Erkek

Sigarayı bırakmak için 20 sene önce babam maraş otu diye birşeye bulaştı. Kamyoncu bir kaç tanıdığiı vasıtasıyla maraştan hakikisini getirdi ve 20 senedir sigara içimiyor ama bu sefer buna alıştı :D 

http://www.uyusturucu.info.tr/maras_otu.asp

Burdan iyice inceleyebilirsiniz arkadaşlar :) 

Edit : Bir kere deneyim dedim aldığım gibi başım döndü ve yığıldım hakikisi adamı ziker :D 

Biz bizimle bizdeydik Biz bizimle bize geldik Biz bizimle bizdeyken Bizi bizden mi sorarlar
Toplam Hit: 5898 Toplam Mesaj: 55