Sigarayı Bırakmaya Yardımcı Olacak Şeyler ?
-
999Epineprin bunu yazdı:
-----------------------------
işte bu kadar..sabah 5 gibi kalk, bütün gün cigaranın anassını ağlat, akşam 6-7 gibi kes, az dayan gece 11e kadar göm kafayı, zaten çok ağır uykun olur, öğlene kadar tavuk gibi yat ikndiye kadar dana gibi yuvarlan, ertesi gün zor olur bir şekilde geçirmen lazım ..
o günü geçirdikten sonra 2-3 günde bir nargile iç.. nargile tiryakisi olursun ama her zaman bulamazsın ve sigaranın verdği tadı da vermeyeceği için hep nargileyi tercih edersin..
ayrıca bir spor salonuna da muhakkak yazıl derim.
düzenle : onun bıraktığı parayı görünce vay babaan anaan kemüüne diyeceksn, çok pis dümen döndürürsün.. kıyafetler makinalar pc ye aksesuarlar cep teli cart curt vırt zırt..
-
yıllardır bu sorunun cevabı aranıyor, şu zamana kadar sağlam bir çözüm bulunduğunu sanmıorum.Yani anlıcan iş beyninde bitiyor :)
-
Seveceksin kardeş. Ben bir kızı deli gibi sevdim. Bırak dedi bıraktım. Tamemen psikolojik..
-
daha dün bi kitap aldım NT den, "Dumandan bir Ağ" güzel bi kitap, ilginç hikayeler filan anlatıyo sigarayla ilgili. ben bi bitireyim bakalım etkili olcakmı, olursa yazarım :)
-
2009 da fosur fosur içiyordum 2010 a girdiğimiz gece son sigaramı içtim... her şey kafa da bitiyor hiç zor olmadı bırakmak...
-
hocam eniştem 20-25 yıllık tiryakiydi.bi kac kere bırakmayı dnedi beceremedi. sigara yuzunden adamın ağzında diş kalmamıstı. bizim yeğenler söz almıslar bundan bırak diye. sonra buna bi ssprey mi ne almıslar. adam diyodu onu ağzına sıktıktan sonra sigaranın tadı çamur gibi geldi. içesim kalmadı. bi arastır derim şu spreyi.
-
Hastanelerin sigara bırakma ünitelerine başvuru yapabilirsiniz. Nikotin bantlarıyla tedavi mümkün.
-
veya video
http://www.tahribat.com/Forum-Alen-Carr-Ile-Sigarayi-Birakmanin-Yolu-Video-103074/
-
çekirden (tuzlu tavsiyemdir) ve sakız
-
TrKomando89 bunu yazdı:
daha dün bi kitap aldım NT den, "Dumandan bir Ağ" güzel bi kitap, ilginç hikayeler filan anlatıyo sigarayla ilgili. ben bi bitireyim bakalım etkili olcakmı, olursa yazarım :)
-----------------------------Nt ise allah kitap öğütleri vardır hoca o işi geciceksin