Sigarayla Savaşanlar Derneğiyle Savaşanlar Derneği
-
Arkadaş arasında muhabbet olsun diye bir grup kurmuştuk facebookta...Grup baya büyüdü 550 kişi mevcut şu an...
Bunlar grup kuralları : )
Grup Kuralları
Madde 1: Sigara Öldürür,Cigara Güldürür..
Madde 2: Cigara sağlığa zararlı değildir,yemekten sonra yakılan 1 dal cigaranın,her bünyeyi mutlu ettiği kanıtlanmıştır...
Madde 3: Cigara muhabbeti türlü dostlukların başlangıcıdır..
Madde 4: Derneğe üye olmak isteyenler bu amaçları kabul etmiş sayılır...!
Madde 5:Bu grup aynı fikirleri paylaşan kişilerin bir araya gelmesiyle oluşmuş olup,kimseye zorla cigara içittirecek değildir..İçen içer,içmeyen içmez..Ama en az içmeyenler kadar,içenlerin de hakları olduğu unutulmamalıdır...
Madde 6:Bu grup tamamen eğlence amaçlıdır,Tekel ya da Philip Morris,JTA gibi şirketlerde sponsorumuz falan değil,mal mal mesajlar atmayın bu yüzdenİlgilenen ve cigaradan zevk alan müridler varsa bekleriz..
http://www.facebook.com/group.php?gid=6790804873
-
facebook la işim olmaz ama sonuna kadar destekliyorum.. sigara hayattır (H)
-
karatahta bunu yazdı:
-----------------------------Arkadaş arasında muhabbet olsun diye bir grup kurmuştuk facebookta...Grup baya büyüdü 550 kişi mevcut şu an...
Bunlar grup kuralları : )
Grup Kuralları
Madde 1: Sigara Öldürür,Cigara Güldürür..
Madde 2: Cigara sağlığa zararlı değildir,yemekten sonra yakılan 1 dal cigaranın,her bünyeyi mutlu ettiği kanıtlanmıştır...
Madde 3: Cigara muhabbeti türlü dostlukların başlangıcıdır..
Madde 4: Derneğe üye olmak isteyenler bu amaçları kabul etmiş sayılır...!
Madde 5:Bu grup aynı fikirleri paylaşan kişilerin bir araya gelmesiyle oluşmuş olup,kimseye zorla cigara içittirecek değildir..İçen içer,içmeyen içmez..Ama en az içmeyenler kadar,içenlerin de hakları olduğu unutulmamalıdır...
Madde 6:Bu grup tamamen eğlence amaçlıdır,Tekel ya da Philip Morris,JTA gibi şirketlerde sponsorumuz falan değil,mal mal mesajlar atmayın bu yüzdenİlgilenen ve cigaradan zevk alan müridler varsa bekleriz..
http://www.facebook.com/group.php?gid=6790804873
-----------------------------Te allahim ya :) gencler zehirleyin bakalim kendizi..Eee ben simdi Sigarayla savasanlar dernegiyle savaşanlar dernegi ile SAvasanlar dernegi gibi sacma birsey acsam nolucak :) sizde tam tersi yine savasani nolucak boylece recursive bir donguye giricezde her
recursivin bir base conditionu vardir bittigi :) o burda ne biliyomusun OLUM :) size kolay gelsin ama savas savas nereye kadar :) savasmayin sevisin gencler :D
-
feyzboka üye olicam birazdan.
-
ReaL_KurD bunu yazdı:
-----------------------------
feyzboka üye olicam birazdan.
-----------------------------yapma ben meraktan oyle bır gaflet eyledım zor attım kendımı dısarı...
-
feysboka kafam girsin :||
-
cold-m4 bunu yazdı:
facebook la işim olmaz ama sonuna kadar destekliyorum.. sigara hayattır (H)
yanlız adam CİGARAdan bahsediyo. murid ayık ol :D
-
Bende cigaranın yasal ve etiketli hale gelmesini istiyorum noolacak şimdi ?
-
feysbok bana ters ama sonuna kadar destekliyorum sizi şu an msn de de bu ibare var. arkanızdayım devam
-
Destekler göz yaşartıcı düzeyde,haklı direniş devam edicek : )
-
bi tek boş sigaram var her boku bıraktım. akpartisi paso zam yapıyo amk. facebook üyesi olsam gelirdim gruba...