folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Siğil Geçirme Yöntemi



Siğil Geçirme Yöntemi

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FeRoCi
    FeRoCi's avatar
    Kayıt Tarihi: 30/Haziran/2007
    Erkek

    şu elde parmaklarda çıkan küçük benekler varya.. kimi doktorlar ilaç falan yazıyor.. yakıcı oluyor.. deriyi tahriş ediyor.. kimisi okutuyor falan..  hatta bi eczacıya sordum bunun ilacı varmı nasıl geçer diye.. sen git okut onu dedi.. :))   her neyse.. birinin tavsiyesi üzerine sigara ile yaktım.. her sigara içişimde sigaranın közünü değdirmedim.. ama baya yakınlaştırıp beklettim.. bi zamandan sonra acıyor.. işte.. ara ara böyle her sigara içişimde yaptım..bi zamandan sonra kabuk bağlıyor üzeri.. sakın kurcalamayın.. zamanla sertleşiyor işte.. ondan sonra kaşıyıp dökersiniz.. 2 haftaya kalmadan gitti.. enteresandır ama sigaranın faydası :P  ilk nerde çıktıysa onun üzerine tutun.. diğerleride gider. gitmezse onlarada yaparsınız..


    düşünüyorum oysa aklım var; aklım var oysa düşünmem gerek; düşünmem gerekse düşünülmesi gereken şeyler var; bazı var olan şeyleri düşünürsem zamanımı düşnmeye harcarım;harcanılan bi zaman varsa kıymeti bilinmeli; kıymeti bilinmeyen zaman tek canı kalmış süpermario ya benzer; süper marionun mantarı şirinlerin evine benzer; şirinlerin evinde bi kaltak var şirine o şirineyi bütün şirinler s*kmek ister... şirinler çok şey isterde ben hala neyi düşünüyorum anlamadım !!!!!...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sanane
    sanane's avatar
    Kayıt Tarihi: 24/Ağustos/2002
    Erkek

    küçükken bende de vardı okudum geçti :)


    Naber la?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emnimax
    emnimax's avatar
    Kayıt Tarihi: 29/Eylül/2009
    Erkek

    tam dıbını ıple bagla sıkıca kan gıtmeyecegı ıcın beslenemeyecektır kuruyup duser en sonunda

     

    bende de vardı ben ole yaptım gıttı :D

  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    override
    override's avatar
    Kayıt Tarihi: 15/Aralık/2009
    Erkek

    aynen okutunca gecıyor benım kuzenın ust dudagınn ustunde cııkmıstı :D okuttu falan gectı  tam  hatırlıyamadım  balkona sarımsak mı ne astırmıstı o kuruyunca sihilleride gercekten kurudu.


    g͇̫͛͆̾ͫ̑͆l͖͉̗̩̳̟̍ͫͥͨ
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XsyNcmast3r
    XsyNcmast3r's avatar
    Kayıt Tarihi: 01/Ağustos/2006
    Erkek

    annemde de var bu nalet şeylerden sürekli elinin farklı yerlerine atlıyor, ilaçta fayda etmedi bi boka yaramıyo okumakta öyle bende de çıkmıştı eskiden ama ilaçla geçmişti kalıcı bi çözüm ne buna gerçekten ?


    Yanlızlık bir ilaç mıdır?,Yoksa hastalığın ta kendisi mi ? Kusursuz işlediğin aşk cinayetlerinin kurbanı olmak zorundamıydı bu beden ? Yoksa yüzünde bir kartanesi kalınlığında ki beyaz düş kırıklıklarının ıslanmış halimi.. ? Bir başlangıcın son haykırışlarıyla can çekişip bittiği anda,hiç ummadığın bir birliktelik tekrar nasıl başlar? Başlarsa ne kadar sürer ? Sürse de tazeliğini nasıl saklar? << XsyNcmast3r >>
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    msb
    msb's avatar
    Kayıt Tarihi: 19/Nisan/2012
    Erkek

    bendede vardı bayga kocaman olmuşdu okut felan dedi eczacı  en son ilac aldım asit giib bişeydi bakdım geçirmio zımparayla üstünü kavlattım içinede ilacı dökdüm 3-4 güne geçdimşdi :D::D

  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Kayıt Tarihi: 27/Mayıs/2007
    Erkek

    verrutol solusyon or duoderm solusyon


    Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dretnot
    dretnot's avatar
    Kayıt Tarihi: 18/Aralık/2009
    Erkek

    yaz mevsimi olsaydı incir yaprağının veya incirin sütünü siğile sür sürekli derdim. En doğal yoldan kurutuyor. İlk olarak siğil kahverengiye dönüşüyor sonrada kuruyor. Bizzat faydasını elimdeki siğilden gördüm. Bir de asla siğili kaşıma gittikçe büyüyor.


    Yeryüzünün, hiçbir bölgenin kurallarının geçerli olmadığı, günahın sineye çekildiği, paranın her şeyi ve herkesi satın aldığı bir kente ihtiyacı vardır.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fenerist07
    fenerist07's avatar
    Kayıt Tarihi: 09/Ağustos/2005
    Erkek

    bendede kücükken vardı hemde baya cok.

    denediğim yöntemlerin haddi hesabı yok :)

    asitli,yakıcı ilaçlar: bunlar işe yarıyor evet ama hem kullanımı acıtoyor hemde iz bırakıyor.dizimde bi tane vardı bu tip ilaç kullandım düştü ama iz kaldı,tabi şimdi kıllardan görünmüyor o ayrı :)

    yakıcı yara bantları: bunlar bi zikime yaramıyor,kullanmayı bırakınca yeniden cıkıyor.

    katman katman soyan ilaçlar: bunlarda yaramıyor,mantığı her gün sürdükten sonra kuruyunca soyuyorsun ama sıfırlamıyor yani dümdüz etmiyor o bölgeyi,ayrıca kullandıkca sıfıra yaklastıkca delik delik yara oluyor haliyle kullanmayı bırakıyorsun ama o zamanda tekrar cıkıyor.

    tıbbın bittiği nokta :)

    gelelim diğer yöntemlere:

    incir yaprağının sütü: geçiniz,bi boka yaramıyor

    okuyan bi babanne: 21.yüzyıldayız

    ee ne bok yedinde geçti seninkiler?

    ben doktor doktor,ilaç ilaç denedim hiç biri fayda etmedi,kücükken manyaktım iğneyle falan oyuyordum dişimle koparıyordum falan,kısacası kafaya takıyordum.Kafaya taktıkça daha çok artıyordu bi gün bi uyanıyosun ve karsında siğil var.Cocukken hele iyice bunalım yapıyosun herkes bu ne diye soruyo falan.Benim parmaklarımda coktu özellikle.Kurbağayla tospayla falanda alakam yoktu üstelik.

    Böyle böyle ugrasırken çareyi adliyenin sikindirik kurum doktorunda buldum :) adam babamın arkadasıydı bi gün bize gelmişlerdi ailecek,göstermiştim aha böle böle diye,adam psikolojiktir o hiç oynama ugrasma ve o yokmus gibi davran demişti.O an nasıl aklıma kazındıysa bi daha hiç kurcalamadım,elime bile bakmıyordum görmezden geliyordım falan,yoksunuz olum siz diyodum :)

    Böyle böyle zamanla geçti,hemde 2-3 ayda.Onlar kayboldukca daha cok moral oluyordu sonunda hepsi gitti.Bu şekilde ilaçsız yok olunca hiç iz kalmıyor üstelik,simdi ben bile hatırlamıyorum nerde vardı yoktu diye.

    Valla nasıl geçti bi mucize,belki büyüdüğüm için kendiliğinden geçti belkide en son dondurma tedavisi diye bişey yaptırmıstım eksi bilmem kaç derece hava veriyolar elin uyuşuyo falan belkide o etki etti bilmiyorum,ama adamın dediğinin kesinlikle etkisi var.Tuvalet ve banyo gibi yerlerin hijyenine dikkat et ve onlar yokmus gibi davran

    Sakın siğili kaşıma,yolma,öyle izmarit falan basma,o zaman daha cok büyüyor ve yayılıyor.Ben manyak gibi ısırıyordum iğneyle deşiyordum falan sonra tüm elime sıçradı.


    Amphetamine Logic.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kelomar
    kelomar's avatar
    Kayıt Tarihi: 28/Temmuz/2005
    Erkek

    Bende de küçükken vardı. 7-8 yaşlarındayken bi hocaya gittik okudu sonra geçmişti :) sen nefesi kuvvetli bi hocaya git hiçbişeyin kalmaz

  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zefyhr
    zefyhr's avatar
    Kayıt Tarihi: 11/Aralık/2009
    Erkek

    1. nedeni strestir.. sen her ne kadar inkar etsende içinde bi gemi karaya oturmuş olmalı..

    hayatta kendini toparla ve çok düşünme ... bi hobi bul ... ufak bi akvaryum al mesela içine bikaç taş bi iki japon at... ve olayları zamana bırak.

    edit: hoca işi ise plasebodur.. inançlıysan faydası olabilir... ama  gerçekte dinin maddiyata ortak edilmesidir..bidattır. şirktir. ne kadar okuyup üflemek için para alan hoca varsa g.tüne koyim...


    hııvfffffffff.... fhüüüüüüüüüüüüü.
Toplam Hit: 10078 Toplam Mesaj: 16