folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Sihirbazlık Hakkında Herşey



Sihirbazlık Hakkında Herşey

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anubisx
    anubisx's avatar
    Kayıt Tarihi: 21/Ağustos/2005
    Erkek

    Birde şunu ekleyim. 

    Bu şekilde yok dynamo dur yok arabayı yok eden adamdır, yok levitation yapan chris david midir bunlara pek aldanmayın.

    Bu şekilde TV şovlarının birçoğunda normal ilüzyon numaraları + kamera kullanımı + seyirci yerine geçen tanıklar söz konusudur. 

    David copperfield tı sanırım, reha muhtarın programında bile, kamera hilesiyle ortadan kayboluyordu. Aynı şekilde ünlü bir sihirbaz tv şovunda arabayı kamerayı durdurup yok ediyorlardı ki daha sonra videoları ortaya çıktı. Chriss Angel da aynı şekilde birçok sokak gösterisi ve spontane gelişen gibi duran gösterilerinde seyircilerinden yardım alır. 

     

    Verilen videoda omzuna para koyma numarası hoş ve basit bir numara, geri alıp izleyebilirsiniz, parayı görürsünüz sizde vayy farketmemiştim dersiniz. Ancak kuaför dükkanında gözlerinin içine bilerek düşüncesini okuması, tamamen oradaki insanları değil sizi etkilemek üzere kurulan bir oyun. Bunun farkı çok önemli. 

    Elbette mükemmel derece de güzel el hareketlerine dayalı videolar, karanlık sahne oyunları, adını unuttuğum ünlü bir sihirbazın fili yoketmesi, copperfield ın özgürlük heykelini yok etmesine kadar güzel illüzyonlar mevcut ama rasyonel olup bazı şeylerin gerçek olmadığını da farketmek hayati önem taşıyor. 

    Bu bence etkili ve güzel bir numara (Özellikle nasıl yapıldığıyla ilgili videolar koymuyorum ki daha rahat değerlendir):

    http://www.youtube.com/watch?v=cGHDKaew-qo

    Bu da güzel bir numara ancak nasıl olduğu çok belli ancak kamera efekti olmadığı için saygı duymak gerekli bence.

    http://www.youtube.com/watch?v=Tt13Te-vm44

    Fransız Damlası.. Çok güzeldir. Onun videosunu koymuyorum.

     


    http://yigitdemirag.com
Toplam Hit: 3069 Toplam Mesaj: 32