Siirte Çatışma 8 Şehit Daha..
-
Siirt'in Eruh ilçesinde güvenlik güçleri ile terör örgütü PKK mensupları arasında çıkan çatışmada 7 er ile 1 geçici köy korucusu şehit oldu.
Edinilen ilk bilgilere göre, Eruh ilçesine bağlı Dağdüşü Köyü kırsalında güvenlik güçleri ile terör örgütü PKK mensupları arasında çıkan çatışmada 7 er ve 1 geçici köy korucusu şehit oldu.
....
Türkiyedeki Yönetime 1 Kez daha Hayran Kalıryorum . -
Bu konudaki duyarlılığından şüphem yok ve takdir ediyorum dostum,ama konu açıldı!'Türkiyede savaş' bu konuya bir bak istersen,tekrardan duyarlılığın için tebrikler kardeşim :)...
-
başlıkları karıştırdım kardeş konu altta farklı bir başlıkta açılmış konuyu silme yetkim yok malesef ya budan devaöm etsin yada ordan olmasa silinsin kalın sağlıkla
-
bence iki yönden konu açılmadı iyi oldu,bu Tahribat'ın bu konudaki duyarlılığını gösteriyor! Saol dostum,inan duyarlılığın çok hoşuma gitti.....
-
Ossun içinde şehit geçen bi konu fazlalık olamaz.
Allah belanı versin tayyip! o oğlunu zenciler (küfür yasak mı hala, tayyip hariç mi? temennide bulunucam oğlu için) şeeee etsin ha! -
http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=29243
-
Lycra +99999
-
Şehitler göz yaşıyla toprağa verildi tamam bitti.Bu adamlarda silindi,unutuldu.Pkkya devam.
-
sanırım bunu medyay göstermek lazım AKP nin Web sitesini Vuralım ? ii bir indexle ..İyimi olur yoksa Saçmamı olur.
-
Şehit'lerin geride bıraktığı kişilere Allah sabır versin ..yardımcısı olsun
-
Bo konu yılan hikayesine döndü yav işin komiği ne biliyormusunuz sınırda binlerce asker var nerdeyse etten duvar oluşturuldu kuş uçmuyor deniliyor ama kargalar hala uçuyor .. eğitimdemi bi sorun var iyi asker eğitemıyoruyuz yoksa operasyonlar hep bilinçsizcemi yapılıyor !!!
Bu kadar kan aktı Ve akmaya devam edecek gerekirse Bu vatan için 1 değil 100000 askeri Şehit ederiz İşte bizi Hala ayakta tutan bu ama Bu haberleri Duyamkatn Hep bıktık ...
Toplam Hit: 1905 Toplam Mesaj: 12