Şık Kol Saati Önerileriniz ?
-
http://mobbit.info/media/5/volcanodna.JPG
bi bakmanı tavsiye ederim : ) -
insidae bunu yazdı:
-----------------------------
fazla uçuk fiyatı olmayan siyah ağırlıklı şık saatler arıyorum çok şanşanlı olmasına gerek yok sade ve şık olsun önerdiğiniz beğendiğiniz saatler varsa link atarmısınız inceleme fırsatında bulunayım beğenirsem alıcağım.
-----------------------------dostum markafoniye üyedeğilsin galiba. kampanyalı bir çok markanın ürünleri satılıyor.Çok güzel senin istediğin gibi cok güzel saatler aynı zamanda cok kaliteli.
örnegin;Daniel klein 600 liralık saatını 100 150 liraya alabilirsin.Bugün casıo'nun kanpanyası var bak istersen.
www.markafoni.com
-
calculator bunu yazdı:
insidae bunu yazdı:
fazla uçuk fiyatı olmayan siyah ağırlıklı şık saatler arıyorum çok şanşanlı olmasına gerek yok sade ve şık olsun önerdiğiniz beğendiğiniz saatler varsa link atarmısınız inceleme fırsatında bulunayım beğenirsem alıcağım.
-----------------------------dostum markafoniye üyedeğilsin galiba. kampanyalı bir çok markanın ürünleri satılıyor.Çok güzel senin istediğin gibi cok güzel saatler aynı zamanda cok kaliteli.
örnegin;Daniel klein 600 liralık saatını 100 150 liraya alabilirsin.Bugün casıo'nun kanpanyası var bak istersen.
www.markafoni.com
-----------------------------markafoni iyidir. bende tavsiye ederim. kargolar biraz geç geliyo ama olsun :D
-
Paran varsa RADO aL yoksa SWATCH !
-
sirpence bunu yazdı:
calculator bunu yazdı:
insidae bunu yazdı:
www.markafoni.com
-----------------------------markafoni iyidir. bende tavsiye ederim. kargolar biraz geç geliyo ama olsun :D
-----------------------------inceliyorum şimdi eyv saolun :)
edit: referans ile üye olunuyor üye olan bi arkadaş yardım ederse sevinirim :)
-
fazla markofoni davetiyesi olan varsa bende alabilirm.
-
blackemre bunu yazdı:
-----------------------------mail yazın da gönderiverem:)
-
sertan_06 bunu yazdı:
blackemre bunu yazdı:
-----------------------------mail yazın da gönderiverem:)
-----------------------------sağol hocam pm attım :)
-
bende davet yolaya bilirim pm ata bilirsiniz.
-
valla hocam emporio armani nin saatlar cok kral kanimca fiyatlari biraz ucuk gerci de soliyim ddim:D onun haricinde guess ler var guzeller o kadarda pahali degiller ayrica. he isteyen varsa markafoni referans yolliyim hepinize yeterki isteyin la:D