Sık Sık Hastalanmak
-
Mx0TBT bunu yazdı
Uykuyu parça parça uyuorum gece 12 sabah 6.30 (çocuk var 3-4 defa uyanıyorum ona) serviste 20 dk isyerinde 1 saat 1.30 saat uyuyorum, gunde 7-9 saat uyuyorum. B12 ve vitaminlerde eksik yok. Egzersize vakit bulamıyorum :(
Hadi ama dostuuuuum. Dürüst ol. 30 dakikalık egzersiz seni çok daha iyi yapacak. Bahaneler sinir sistemini harekete geçirmez!
-
Aynı durum korona dan sonra bendede var iki kere korona atlattım. Onceden hasta oldummu yatıp terlerdim bi duş alinca biseyim kalmazdı şimdi serum yemeden kendime gelemiyorum.
Kendi uyguladigim yontemi yazayım.
Bi kırgınlık bi halsizlik hissedip hasta olacağımı anladığım anda en az 3-4 gün boyunca akşam yemeginden sonra üç diş sarımsak ağzında çiğneyerek yersen en etkilisi ve ardindan yatmadan önce bir yemek kaşığı kestane balı ben yapıyorum memnunum.
-
nigdeli bunu yazdı
Aynı durum korona dan sonra bendede var iki kere korona atlattım. Onceden hasta oldummu yatıp terlerdim bi duş alinca biseyim kalmazdı şimdi serum yemeden kendime gelemiyorum.
Kendi uyguladigim yontemi yazayım.
Bi kırgınlık bi halsizlik hissedip hasta olacağımı anladığım anda en az 3-4 gün boyunca akşam yemeginden sonra üç diş sarımsak ağzında çiğneyerek yersen en etkilisi ve ardindan yatmadan önce bir yemek kaşığı kestane balı ben yapıyorum memnunum.
Ben sarımbağı kesip yutuyorum ama onun kokusundan bile rahatsız oluyolar
-
RETRET bunu yazdı
Multivitamin kullan, acılı ćorbalar iç, güzel ayak öp, spor yapar gibi seviş, turşu suyu iç geçer.
Bu adamı dinleyin
-
AndrevMask bunu yazdı
https://draxe.com/about-dr-josh-axe/
Varmis boyle bir adam, soyadi tuhaf gelmisti.
-
bapışıklık arttırıcı mantarlar var hatta bu mantarlar kanser hastalarında da kullanılıyor. bağışıklık kanser için çok önemli. t-cell denilen mekanizma aslında hücre öldürmek için kullanılıyor. bunu da üreten bağışıklık sistemi. t-celler kanserli hücreleri tespit edip bunları öldürüyor ama bağışıklığı düşük olan kişilerde bu mekanizma az çalıştığı için kanseri yenemiyorlar. kemo da aslında bir nevi böyle çalışıyor ama t-celler seçici kemo değil
mantarlara bak hocam.
-
@Mx0TBT Covid aşılarından oldun mu hocam?
-
Sigara içiyorsan bırak , ekmeği bırak, şekeri bırak, meyve tüketimini dahi sınırla. Mayalanmış yoğurt hergün 3 kaşıkta olsa tüket. Gece yemek yeme adetin varsa azalt. Tempolu egzersiz yapmasanda esneme hareketlerini yap tüm kaslarını uzatabildiğin kadar uzat. Gergin kaslar seni yorar keyifsiz hissettirir. Bu dediklerimi yaparsan şikayetlerin azalır vücudun senle barışır. Hadi geçmiş olsun
-
rappermcs bunu yazdı
3 doz biontech covid aşısı olduğumdan beri hiç hasta olmadım. Genelde senede bir veya iki defa grip olurdum. İyi mi kötü mü bilemedim.
-
SwateR bunu yazdırappermcs bunu yazdı
3 doz biontech covid aşısı olduğumdan beri hiç hasta olmadım. Genelde senede bir veya iki defa grip olurdum. İyi mi kötü mü bilemedim.
Ben genelde tam tersini duydum. Sözde covid aşısı olan insanlar daha çok hasta oluyorlar ve alakasız şekilde bünyelerinde bir çok olumsuzluk yaşıyorlar.
Almanya'daki biontech davasından be cikacak bakalım..