Şikayet
-
04.01.2011 özel istanbul Vatan hastanesine ACİL olarak gitmeme rağmen , Beni Dahiliye Sevk Ettiler , 1 Gün Yoğun bakımda kaldım 05,01,2011 Tarihinde 13:10 Sıralardında Benı Hastaneden cıkardılar.Cıkarmadan once sabah benı Muhasebeye Yonlendırdıler.benden 150,00 TL tahsıl ettiler Bunun karşılığında, Ben makbuz veya fatura istedim Vermediler. Bunun icin herhangi Bir fatura veya makbuz veremıyoruz dediler . ÖZEL İSTANBUL VATAN HASTANESİ Makbuzsuz veya faturasız olarakmı calısıyor. !!!! sadece 27.00 Tl karşılıgındakı muayene fişi verdiler.
Bilginize Arz Ederim...
-
bunu gidip neden sağlık bakanlığına bildirmedin. ?
-
Hocam hemen SABİM i ara. Sağlık Bakanlığı İletişim Merkezi telefonu 184 ara şikayetini bildir. Hemen ilgileniyorlar.
-
mail yolladım hocam mudurluk@sm34.gov.tr-bimer@basbakanlik.gov.tr baska nereye bıldıre bılırım?
-
ilower bunu yazdı:
-----------------------------mail yolladım hocam mudurluk@sm34.gov.tr-bimer@basbakanlik.gov.tr baska nereye bıldıre bılırım?
-----------------------------
başhekime bildirseydin ya,ya da hastane müdürü.Benim çok çıkmıslığım vardır onlara,hemen anında hallediyorlar :D -
hacı hasteneler SABİM den çok tırsıyolar ben hemşire ile tartışmıştım tehdit ettim SABİM i aricam diye hemen geri adım attılar bence SABİM i ara mail falan süreyi uzatır gibi direk ara hacı SABİM i anlat..
-
Allah allah hacı sende fatura vermiyosa parayı vermeyeceksin neden verdin ki?
-
Pisibaliqi bunu yazdı:
çıkışımızı vermıyordular hacı... -
vay şerefsizler...
-
Sende o parayı vermeseneydi neyse olan olmuş sağlık bakanlığını arayarak ne yapman gerektiğini anla ona göre hareket et,
-
ilower bunu yazdı:
Pisibaliqi bunu yazdı:
çıkışımızı vermıyordular hacı...
-----------------------------valla vermezse vermesin bana fatura vermedikten sonra hertürlü çıkarım o vermesede olur gerekirse başhekimi çağırtırım orayı birbirine katarım yine çıkarım. Varmı hoca öyle faturasız işlem bakkalmı burası diye sorarlar adama