Sikayetvar.Com Kapatıldı !
-
kapansin amina kodugumun sitesi ya, bunlara bide kariyer.net e uyuzum, biri gidip ofislerini bassa icerde herkesi katletse hapiste bakarim ben onu.
bide stv deki o malum programda ki kaplumbaga suratli hakim yokmu, onun icinde ayni seyleri dusunuyorum
-
sikayet var'ın neyi sorun size anlam veremedim, şirketleri dize getirebiliyor :) Gerçi ofislerimiz yan yana sayılır 3 bina aşağısı bir sorununuz varsa gidim :)
sezeruludag tarafından 31/Tem/13 20:48 tarihinde düzenlenmiştir -
ben şikayetvar gibib sitelerin çoğalmasından yanayım açıkçası ama bir cevap içinde fahiş fiyat istememeliler oha yani
-
SeRDaR bunu yazdı
ben şikayetvar gibib sitelerin çoğalmasından yanayım açıkçası ama bir cevap içinde fahiş fiyat istememeliler oha yani
o fahiş fiyatlar firmaların kalitelerini arttıran şeylerdir :) o parayı vermemek için sorunsuz ürün vereceklerdir atıyorum telefonlarda veriyorum 2000TL gibi bir para ve sorun çıkıpta kimsenin ilgilenmemesi çok kötü birşey :)
-
sezeruludag bunu yazdıSeRDaR bunu yazdı
o fahiş fiyatlar firmaların kalitelerini arttıran şeylerdir :) o parayı vermemek için sorunsuz ürün vereceklerdir atıyorum telefonlarda veriyorum 2000TL gibi bir para ve sorun çıkıpta kimsenin ilgilenmemesi çok kötü birşey :)
Yeni yeni palazlanmaya çalışan bir Kobi düşün ve bu adamı çekemeyen rakip firmalar ve düşmanları yalan yanlış sırf karalamak adına böyle bir işe girirşirse ne oacak peki her yazılan bende haklı değil orada herkesde o fahiş fiyatı bir kendinin bilmesin yorumunun silmek için veremez
-
SeRDaR bunu yazdısezeruludag bunu yazdıSeRDaR bunu yazdı
Yeni yeni palazlanmaya çalışan bir Kobi düşün ve bu adamı çekemeyen rakip firmalar ve düşmanları yalan yanlış sırf karalamak adına böyle bir işe girirşirse ne oacak peki her yazılan bende haklı değil orada herkesde o fahiş fiyatı bir kendinin bilmesin yorumunun silmek için veremez
yalan yanlış şeyler olması firmaların işine gelmez açıkçası o ona o ona nereye kadar ki zaten şikayet var'ında bu gibi şeylere çözümleri mevcut :)
-
SeRDaR bunu yazdısezeruludag bunu yazdıSeRDaR bunu yazdı
bide soyle bisey var, yeni piyasaya girmeye calisan bi kobi dusun ve harbiden musteri hizmetlerine onem verdigini elinden geldigince yardimci oldugunu dusun. bu durumda bile mutlaka bi orospu evladi cikip sikayetvara falan yazacaktir. calistigim yerlerde cok yasadim boyle seyleri.adama sifir urun veriyosun yinede gidiyo yaziyo yok beni magdur ettiler yok bilmemne.
benim isletmem olsa sikseler sikayetvara para odemem, gelsinler sitemdeki destek kismina yazsinlar
-
Şikayetvar gibi sitelerin artması, e-ticaretin ve daha birçok sektörün amına koyuyor..
Üç kuruş verip şirketi satın aldığını sanan geri zekalı müşteriler en ufak birşeyde şikayetvar'a yazması sonucu, ciddi anlamda prestij ve müşteri kaybı yaşıyor şirketler..
Bence eğer işlerinde ciddi ve samimiyseler, her yazılan şikayeti iyice araştırıp, haklı bulunanları yayınlamaları gerekir.
O ne la, adam marketten bir ürün alıyo istediği gibi çıkmıyo direk şikayetvar'a yapıştır gelsin..
Google hakkında bile şikayet var la daha ne olsun mk..
Bencede amacından sapmış yarak kürek bir yörüngede ilerliyordu bu şikayetvar..
Kapanmasına sevindim açıkçası..
-
SeRDaR bunu yazdı
sikayet.com açıldı yakın zamanda.
-
CEO bunu yazdı
Şikayetvar gibi sitelerin artması, e-ticaretin ve daha birçok sektörün amına koyuyor..
Üç kuruş verip şirketi satın aldığını sanan geri zekalı müşteriler en ufak birşeyde şikayetvar'a yazması sonucu, ciddi anlamda prestij ve müşteri kaybı yaşıyor şirketler..
Bence eğer işlerinde ciddi ve samimiyseler, her yazılan şikayeti iyice araştırıp, haklı bulunanları yayınlamaları gerekir.
O ne la, adam marketten bir ürün alıyo istediği gibi çıkmıyo direk şikayetvar'a yapıştır gelsin..
Google hakkında bile şikayet var la daha ne olsun mk..
Bencede amacından sapmış yarak kürek bir yörüngede ilerliyordu bu şikayetvar..
Kapanmasına sevindim açıkçası..
Adam telefon almış kendisi yere düşürerek kırmış garantiye verdim ücretsiz olarak yapmadılar para istiyor yazmış amk. :)