folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Sil Baştan Başlamak, Hayatı Sıfırlamak.

Sil Baştan Başlamak, Hayatı Sıfırlamak.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blackjack
    Blackjack's avatar
    Erkek
    Öyle hayatı resetlemek zurnanın zırt demesi kadar kolay olsaydı günde milyonlarca insan her gün baska bir hayata gözlerini açardı.Ne yazık ki böyle durumlar tıpkı sigara tiryakisinin sigarayı bırakması gibidir.1 gün içmez ertesi gün tekara içer öbür gün tekrar birakır ardınan tekarar baslar.En sonunda ben bırakıyorum ama o beni bırakmıyora gelir hesap.Hayatın bu tip virajları ancak ve ancak büyük olaylardan sonra alınır.Bu yüzden tavsiye beklemen komik olur.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

siyahbereli bunu yazdı:
    -----------------------------
    düşüncelerine etki etmek istemem ama bahsettiklerini ben aynen uyguladım.ama malesef...meslek değiştirdim çevremi değiştirdim şehir değiştirdim, başaramadım...çok isteyince olurmuş derlerya hiç alakası yok bazı şeyler sadece lafta kalıyor ya oda öyle bişey işte. bilgisyar sektoru nankor bi sektor hele hele bu tarihten sonra tadı tuzu kalmadı.ben mesela herhangi bişehirde bi traktor şöförü bi hayvan bakıcısı bekcisi gibi şeyler arayan insanlar bile aradım.ama tabi ben kendiyle hiç barışamayan biriyim.yani normal birinın yapmayacagı şeyleri yapmaya kaltım. sonuç bu sabahta kalkıp aynaya bakıp küfür ettim.ve muhetemelen yarında küfür edeceğim hergünki gibi... bilgisayar başından uzaklaştım dışarlarda gezdim.bol bol kitap alıp okudum.hala okuyorumda.ama işte mutsuzluk bana daha çekici geldi herzaman yada o böyle istiyor.onunlada aram açıldı iycene varlıgından bile habersizim.dayanacagım hiç bi deynek bile yok. ben askerliğimi falan da yaptım geldim epey oldu.ama hiç bişey istediğim gibi gitmedi.yıllardır sevinmiyorum bile sevinecek hiç bişey yok etrafımda nasıl bi hayat anlayamadım. tavisyem askeriye farklı bi ortam orada daha çok düşünüp daha çok kendini tanıma fırsatın olur bunu olumlu yönde kullanabilrsen geldiğinde iyi bi başlangıç yapabilrsin unutmayacağın şey gidince bilgisayar sektorunde oldugunu onlara soylememen.yani uzak dur inşaatcıyım de yada bahcivanımde ))bunun gibi şeyler işte

hocam hangi sektördeydin hangi sektöre geçmeyi denedin

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Swool
    Swool's avatar
    Erkek

Hayatı sıfırlamanın en güzel yolu herşeyi en ince ayrıntısına kadar yeniden sorgulamaktır.

Lise yıllarında okuduğum 1999 yayımlı bir kitap konuyu çok güzel özetliyor.

http://kitapyurdu.com/kitap/103908/hayatayenidenbaslamak.htm?sa=39519840

Fiyatıda uygun, okumanı tavsiye ederim.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cradle-Of-Filth
    Cradle-Of-Filth's avatar
    Erkek

...

WELCOME TO THE INTERNET! -The men are men. -The women are usually men. -15 year old girls are FBI agents.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sertan_06
    sertan_06's avatar
    Erkek
    bende muhasebeciyim bende senin gibi bırakayım bu  mesleği diorum ama olmadı belli bi saatten sonra bu işler üstüne yapışıo kurtulmak da zordur elimde olsa şu muhasebe bokunu beş dakkaya bırakırım ama olmuo başka yapabileceğim meslek alan üretmem lazım bence sektör değişiminden çok işleri nası daha ii yaşanılır hale getirebilmek için çalış :)

spor akademisi hazırlık kurslarımız ankarada açılmıştır.tbt dekilere duyurulur.firtina_kickbox@hotmail.com
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

sertan_06 bunu yazdı:
    bende muhasebeciyim bende senin gibi bırakayım bu  mesleği diorum ama olmadı belli bi saatten sonra bu işler üstüne yapışıo kurtulmak da zordur elimde olsa şu muhasebe bokunu beş dakkaya bırakırım ama olmuo başka yapabileceğim meslek alan üretmem lazım bence sektör değişiminden çok işleri nası daha ii yaşanılır hale getirebilmek için çalış :)

Hocam anlıyorumki çoğunuzun durumu benimkinden daha kötü istediğimiz hayalini kurduğumuz mesleklerde çalışmıyoruz, ben herşeye rağmen şansımı deneyeceğim başaramazsam kaybedeceğim bir sene olacak koca bir yılı yeni bir başlangıca ayıracağım.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    hacı bi anda böyle sıfırdan başlamak herşeyi devretmek ne kadar doğru? Tamam ileri gitmişsin ama sadece yeteri kadar bilgisayar başında olup gereğini yapman ve sosyalleşmen yeterli olucaktır bu kadar kasma bence..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    İnce Memed
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Hoca gercekten monitorsuz bir hayat isteseydin , ne yapmaliyim diye "tahribat" a sormazdin :) hastalik bu :|

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

ComputerWolf bunu yazdı:
    Hoca gercekten monitorsuz bir hayat isteseydin , ne yapmaliyim diye "tahribat" a sormazdin :) hastalik bu :|

Hocam mobil telefonu bıraktım, desktop pc yi bıraktım, 15" taşınabiliri haberleşme ve bankacılık işlemleri için kullanıyorum, inan kredi kartları ve skype olmasa yerini unutacağım, bu ay yazışmalar nedeniyle yoğun olarak bilgisayar kullanıyorum banka hesaplarını kapatılması, birlikte çalıştığımız yerlere durumun bildirilmesi, alacak verecek işlerinin kırtasiye kısmı vs.

Bilgisayarı tamamen bırakmam mümkün olmayabilir günde bir saatle sınırlamayı hedefliyorum. Hocam "ne yapmalıyım" diye tahribata sormayıp kime soracağım, tahribatta bilgisayara derinlemesine bulaşmamış arkadaş var mı? en iyi önerilerin hayatlarını bilgisayara endekslenmiş arkadaşlardan geleceğine inanıyorum, önerilerinizi hâla bekliyorum, konuyu askere gidene kadar belirli aralıklarla hortlatacağım.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hermes
    hermesthecat
    hermesthecat's avatar
    Erkek

o dedıklerının cogunu bende denedım hacı ıstersen galaksı değişltir eskılerden bısıler hep senı bulur hep eskıyı hatırlatır sana

kurtulus yok anlıcan malesef :( 

az insan çok huzur. | https://keremgok.tr | https://dnscheck.tr
Toplam Hit: 2524 Toplam Mesaj: 21