Silah Teknolojisinde Gelinen Son Nokta
-
-
bu zihniyeti hiç anlamış değilim amk.
Allah'ın adıyla , Allah en büyüktür vs diyerek adam insan öldürmek..
-
Şaka gibi ya :) Jackass videolarına benziyor :)
-
BarisYigit bunu yazdı
bu zihniyeti hiç anlamış değilim amk.
Allah'ın adıyla , Allah en büyüktür vs diyerek adam insan öldürmek..
özgürlük için savaşmanın neresi kötü hocam. savaş savaştır diyebilirsin ama özgürlük için savaşta bir nevi cihad dır.
-
angry arabs :D
-
nolanded bunu yazdı
angry arabs :D
ahahah :D sen çok yaşa e mi :D :D
-
MiaD06 bunu yazdı
özgürlük için savaşmanın neresi kötü hocam. savaş savaştır diyebilirsin ama özgürlük için savaşta bir nevi cihad dır.
Hocam iyi hoş diyorsun da öldürenler Müslüman, öldürülenler Müslüman. Bunun cihad neresinde? Tamam, zamanında Osmanlı da müslümanlarla savaştı ama cihad olarak değerlendirilemez.
Özgürlük meselesine gelince, olay sadece özgürlük gibi gelmiyor bana. Biz de kurtuluş savaşı yaşadık, özgürlük savaşının en babasını atlattık. Ama bizim atalarımız ele geçirilen düşman askerlerini misafir olarak kabul etmiş, düşman askerlerini kendine hayran bırakmıştır. Bunlar nerede bir Suriye askeri bulsa bir tecavüz etmedikleri kalıyor. Bu nedenle ben bu adamlara müslümanlığı yakıştıramıyorum, müslümanlık bu değildir. Her iki taraf için de söylenecek çok şey var ama neyse...
-
Onu bunu siktir edin, başlık ile video alaka?
Daniel-Koo tarafından 19/Eki/12 22:12 tarihinde düzenlenmiştir
EDIT:
ORJ: http://www.sihirlielma.com/wp-content/uploads/2011/02/sihirli-elma-angry-birds-for-mac-6.png?9d7bd4 -
RaNGeR bunu yazdıMiaD06 bunu yazdı
Hocam iyi hoş diyorsun da öldürenler Müslüman, öldürülenler Müslüman. Bunun cihad neresinde? Tamam, zamanında Osmanlı da müslümanlarla savaştı ama cihad olarak değerlendirilemez.
Özgürlük meselesine gelince, olay sadece özgürlük gibi gelmiyor bana. Biz de kurtuluş savaşı yaşadık, özgürlük savaşının en babasını atlattık. Ama bizim atalarımız ele geçirilen düşman askerlerini misafir olarak kabul etmiş, düşman askerlerini kendine hayran bırakmıştır. Bunlar nerede bir Suriye askeri bulsa bir tecavüz etmedikleri kalıyor. Bu nedenle ben bu adamlara müslümanlığı yakıştıramıyorum, müslümanlık bu değildir. Her iki taraf için de söylenecek çok şey var ama neyse...
haklısın hocam. görüşüm yanlış olabilir. müslümanı müslümana kırıyolar. şerefsizler
-
Daniel-Koo bunu yazdı
Onu bunu siktir edin, başlık ile video alaka?
ulan bende daha egzantrik seyler beklıodum ha
-
ne yapsın hoca adamlar yokluktan herşeyi değerlendiriyorlar işte
şimdi aynı durum misal türkiyede olsa aynısını sende yapacaksın mecbur
amerika değil ki burası herkesin evinde silah yok ki
o değilde kimse o fitili yaktıktan sonra o kadar saniye beklemek istemez sanırım :)