Silemiyorum...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mrtctn_
    mrtctn_'s avatar
    Erkek

merhaba arkdaslar..bılg vırus programı yukluyorum fakat daha onceden tam olarak sılınmeyen dıger vırus programım yuzunden yukleyemıyorum..

dıger programı tam olarak nasıl sılebılrım... 

"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını aramayı alışkanlık haline getirmiş milletler; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkûmdurlar." M. Kemal ATATÜRK
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek
    diğer programın norton muydu?

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mrtctn_
    mrtctn_'s avatar
    Erkek
    hayır avast... delı oldum unlocker ıle flana denedım yok olmuyor...a.g

"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını aramayı alışkanlık haline getirmiş milletler; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkûmdurlar." M. Kemal ATATÜRK
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

antivirüsün amacı o zaten, her önüne gelen silebilseydi antivirüs olmazdı..

Program ekle kaldırdan denedin dimi kaldırmayı?

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mrtctn_
    mrtctn_'s avatar
    Erkek
    denedim..sanırım daha onceden avastın ıcınden bı dosya sılınmıs o yuzden avastı kaldıramıyorum kullanamıyorumda..sımdı kaspersky yukleyecegım oda avastı yuklu gosterıo onuda kuramıyorum kaldım s.. gıbı ortada

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fth_
    fth_'s avatar
    Erkek

sunu dene belki olur.

program filestaki avastın tüm klasorunu sil. sonra program ekle kaldırdan avastı kaldır. avas zaten silinmiş bu listeden kaldırmak istionuzmu gibi bişey der. he de sonra yukle . ama bazen avastın klasoru silsende ekle/kaldırdan ismi silinmio ona göre

çocuktum,büyüdüm
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mrtctn_
    mrtctn_'s avatar
    Erkek
    program filestaki avastın tüm klasorunu sil.  silemiyorum arkdasım ne illet şeymiş bu yahu...

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rbtx
    rbtx's avatar
    Erkek
    herhangi bir uninstaller programını kurmayı denedinmi? birde ayrıyeten registry düzenleyen bir programıda kullan silme işlemini yapmadan önce reg ayarlarını düzenlesin sonra bir uninstaller programını kullan.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mrtctn_
    mrtctn_'s avatar
    Erkek
    uninstaller programıda denedım yok olmuyo... unlocker var oda sılmıo

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    herseysanal
    herseysanal's avatar
    Erkek
    Makinayı güvenli kipte aç öyle dene silmeyi....

"Söylesem Tesiri Yok ; Sussam Gönül Razı Değil."
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmotioN
    EmotioN's avatar
    Erkek

smart uninstaller 2006 ile dene bi de.

türkçe dil desteği var.

zorla kaldır die bi özellik var belki onla silersin..

http://rapidshare.com/files/25279722/Smart_Uninstaller.rar.html

crack içinde orjinal exe siyle yer deiştir .reg dosyaları bi işe yaramıo karıştırma onları.

bazıları için karanlık , korkunun kaynağıdır.bazılarınında tek bildiği şey..
Toplam Hit: 3573 Toplam Mesaj: 23