Silinemeyen Dosya
-
CellyM bunu yazdı:
-----------------------------
aynısı geçen gün banada oldu
downloadhelper la indirdiğim video .flv olarak kaydettim ama silemedm bi türlü n izleyebiliyorum n silebiliyorum n adını değiştirebiliyorum hiç bişi yapamıyorum silmek istiyodum sil için hazırlanıyor diyo hazırlandığı fln yok kalıyo ölece cpu kullanımı dediğin gibi %90 lara 100 lere çıktı hiç ellemedim kaldı ölece bi süre format zmnım gelmişti formatladım gitti şerefsiz :) ama yok illa silicem dersen unlocker kullanmayı dene
bu arada win7 de oldu benimde :)
hocam tamamen aynı olay
millet lütfen konuyu şeyapmayalım bırakın amatör üyelerle dalaşmayın -
ExcellencE bunu yazdı:
FistikciSahap bunu yazdı:
1 silinmeyen dosya 1000 silinen dosyadan hayırlıdır
-----------------------------sen ne boş bi adamsın ya
-----------------------------zefyhr diye tahmin ediyorum.
-
hocam unlocker dosya kullanımda değil diyor, sil dedim silemedi de, dosya zar zor açılıyor bi şarkının klibi, virüslü mirüslü olduğunu sanmıyorum youtube dan olduğu gibi jdownloader ile indirdim bi yerde bi hata oluştu sanırsam
unlockerda sil dedikten sonra restart falan attım sonuç yok
baksanıza hocam simgenin altında yazısı falan kaymış garip bişey bu ne menem bişey yahu >> resim -
ExcellencE bunu yazdı:
cordelian bunu yazdı:
ExcellencE bunu yazdı:
1 silinmeyen dosya 1000 silinen dosyadan hayırlıdır
-----------------------------sen ne boş bi adamsın ya
-----------------------------daha onceki bi konudada dedim hocam kefalet kaldırıldıktan sonra tbtnin hali "bu mu " olacaktı.
ipini koparan geliyor. yemekte salça eksikti tam oldu.
-----------------------------sonumuz hayrolsun
-----------------------------Aynı Duyguları Paylaşıyoruz
-
o6u2 bunu yazdı:
hocam unlocker dosya kullanımda değil diyor, sil dedim silemedi de, dosya zar zor açılıyor bi şarkının klibi, virüslü mirüslü olduğunu sanmıyorum youtube dan olduğu gibi jdownloader ile indirdim bi yerde bi hata oluştu sanırsam
restart falan attım sonuç yok
baksanıza hocam simgenin altında yazısı falan kaymış garip bişey bu ne menem bişey yahu >> resim
hocam istersen kis serial vereyim dicem ama virüs gibi de durmuyo :S -
Noneyim bunu yazdı:
explorer.exe kapalıyken cmd açılıyorsa , onun silme kodunu bul exploreri sonlandır sonra cmd'den sil ondan sonra explorer'i tekrar açıver
startup'a falan eklemiş olabilir kendini , explorer kullandığı için silinmiyor kanımca :|
edit : açılıyormu bari?
hocam bu silme kodunu nereden buluyorum ? ben de explorer.exe yi kullandığını düşünüyorum deli gibi kasıldığı için bilgisayar -
o6u2 bunu yazdı:
CellyM bunu yazdı:
hocam tamamen aynı olay
millet lütfen konuyu şeyapmayalım bırakın amatör üyeleri yahu zamanla adam olacaklar
-----------------------------he bide explorer donuyodu benim masaüstü simgelerinden hiçbirini kullanamıyodm sadece görev çubuğuyla başlat fln çalışıyodu dedğim gibi usta unlocker ı dene olmazsa başka programlar tavsiye eder arkadaşlar heralde :)
yoksa format dicem ağır kaçıcak :)
edt: unlocker olmuyo demişsn görmedm pardon :)
-
edit....
-
-----------------------------Kalbiniz bir sizin
Hocam kusura bakma ama yaptığın yorumların hepsine baktım çoğu(hepsi demiyorum) başlıkla alakalı bile değil.Kendi halinde gelin güvey olmuşsun.Tamam tbt de her konuda geyik az ya da çok döner ama senin mesajların kantarın topuzunu kaçırır nitelikte
-
fistikcisahap gozunu seviym cek git yardım edecek adam varsa da konu saptı gitti mahfettin bi yürü git yahu ,siz de lütfen dalaşmayın millet
hocam msdosdan nasıl silebilirim bunu bilen bi çok kişi vardır heralde, explorer.exe yi kapatıp task managerden cmd.exe diye açacam da dosla aram iyi değil nasıl bulacam dosyayı msdostan ?