Simdi Ben Napayım
-
c)Önce tokatla,sonra affet...
-
hoca.. 4 5 kişiye ben tek bile girerimde valla..sen yinede yanına çok güvendiğin bi kişide olsa al..hedef olarak o lise 1 deki arkadaşının kafasını seç...devamı gelicektir..seni vursalar bile kafasına kafasına tekme,yumruk,duvara sürtme,topukla ezme gibi darbelerden sonra herifin ilahı olursun..diğer elemanlar belki biraz ccanını yakar ama tırsarlar senden..aldığın acı da en fazla 2 3 gün sürer ama buna değer ..hemde öyle gzl stres atmış olursunki anlatamam..keşke benim başıma gelse..arkadaşs aarkadaşlığını bilmeliydi oda..kendini kandırma faaliyete geç :D
-
karatahta bunu yazdı:
-----------------------------c)Önce tokatla,sonra affet...
-----------------------------abi ailelerimiz az bucuk tanıslar yoksa hoplatırdım ben onu simdiye kadar
-
antitartar bunu yazdı:
-----------------------------
karatahta bunu yazdı:
abi ailelerimiz az bucuk tanıslar yoksa hoplatırdım ben onu simdiye kadar
Olsun sen yinede tokatlayıp affet ki ilk fırsatta aynısını yine yapmasın... -
Acıma yetime döner koyar dötüne desem acık olur dimi hoca xD
-
antitartar bunu yazdı:
karatahta bunu yazdı:
-----------------------------abi ailelerimiz az bucuk tanıslar yoksa hoplatırdım ben onu simdiye kadar
-----------------------------mesjaımı tekrar okumanı tavsiye ediyorum :)
hocam şimdi her ne olursa olsun iki düşman bir birlerinin güçlerini net olarak bilemez.Çok iyi tahminler yapabilir.Fakat iki dost birbirlerinin gücünü bilir birbirlerinden korkar.Anlatabildim mi?
Dost ol seviş demiyorum biraz barış sağlayıp gövde gösterisi yapacaksın durum bundan ibaret.
-
Lemuria bunu yazdı:
hoca.. 4 5 kişiye ben tek bile girerimde valla..sen yinede yanına çok güvendiğin bi kişide olsa al..hedef olarak o lise 1 deki arkadaşının kafasını seç...devamı gelicektir..seni vursalar bile kafasına kafasına tekme,yumruk,duvara sürtme,topukla ezme gibi darbelerden sonra herifin ilahı olursun..diğer elemanlar belki biraz ccanını yakar ama tırsarlar senden..aldığın acı da en fazla 2 3 gün sürer ama buna değer ..hemde öyle gzl stres atmış olursunki anlatamam..keşke benim başıma gelse..arkadaşs aarkadaşlığını bilmeliydi oda..kendini kandırma faaliyete geç :D
-----------------------------hoca ben usak dovusmeye gelio demedim ki bi ara efelendi simdi de yavsıor cakal diyorum zaten harbiden kavga olsa emmeli(oral) gommeli(anal) girerim ipnaya
nese bu it 2-3 gune kadar gelir yanıma yine , gelince ne oldugunu yazacam buraya ama affetmek zor....
-
affetmez bunu yazdı:
Affetme hoca.Acıyana acımıyolar bu devirde.
-----------------------------Bu devirden memnun değilsen adam niye affetme diyon
Bırak adam affetsin devir değişmez ama katkımız olur belki.
Yasını basını aldıysan baskalarının sözüne bakma hocam sende.
Bence Barıs.Daha Bugün Eskişehirde 3 kişi oldu neden küslük vardı ara.Yazık oldu.
-
çok özür dilerim ama ben senin mesajlarında bir tırsaklık seziyorum :\ belkide yanlış, hatalı bir izlenime kapıldım ama bilemiyorum.
-
ReaL_KurD bunu yazdı:
çok özür dilerim ama ben senin mesajlarında bir tırsaklık seziyorum :\ belkide yanlış, hatalı bir izlenime kapıldım ama bilemiyorum.
-----------------------------hoca adamın cevresi 5-6 kisi altı ustu istesem once hupletir sonra gumletirim ama siz konuyu anlamamıssınız ben diyorum ki bu adam simdi benimle kavgaya gelmio bi ara efelendi cakal simdi de bana yaranmaya calişio
edit:ne ozuru hocam est....