Şimdi Megaupload A Geçmenın Tam Sırası.
-
Arkadaşlar flashget ile hep 100kb/sn ile indirebildiğim için ve 100mb lık rapid linklerinden bunaldığım için ekledim =)
-
Rapidshare çok ünlendi. Sağlam da bi yer alında. Umarız alternatif adresler de rekabet edecek duruma gelirler.
-
megaupload.com a erişim yasaklanmıştı bi ara belki gene yasktır bilmiyorum DNS değiştirince erişim veriyodu yada anti-ban programıyla açabiliodum. ordada baya dosya var!
-
artık upload için burayı kullanıcam =)
-
Rapidshare Çünki:
Bknz: With 220 Gigabit/s of Internet connectivity and 4.5 Petabytes of storage, RapidShare is one of the biggest and fastest web hosters world wide. -
Benim favorim kayipdosya.com :) Ben sahsen cok memnunum, rapid'in yavasladigi zamanlar gicik kapıyorum...
-
bi aralar hemenpaylas vardi sonra kapandi baskada bana rapidi biraktiricak site acilmadi hepsi yalan.. aslinda turkiyede rapidde bi b.ka yaramiyorki 200 300 le dosya cekiyoruz allah askina bu ne yaa boyle download mu olur....
-
Hemenpaylas, Rapid e rakipti. Kapandı :/
-
pre rapid olanlar ve 1 mbit sınırsız olanlar saniyede kaç kb la indiriyor acaba?80/120 arası mı?
-
Ben rapidden çok memnunum valla... 3mbps ile 150kbps arası ... Ortalama 600-800 kbps..
-
rapid iyi be
Toplam Hit: 1737 Toplam Mesaj: 14