Şimdi Ne Yapıcam Ben ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    qaMbLer
    qaMbLer's avatar
    Erkek

ya cok karısık olaylar

büşra die bi kıza aşık oldum oda iyi davranıodu

ama sevgilsinden ayrıldıgında söylemiştim ben ona sen iseviyorum die falan ayrıldıgnı söeldiginde daha dogrusu

dün eski sevgilisi bana biz hiç ayrılmadıkki nerden cıkardın die bişi söledi beyinde kara şimşekler çaktı o an ne oldugmu ne hale düştügümü hiç anlıyamadım

bugun sordum büşraya siz ayrıldınzı mı ayrılmadınız mı die

aldıgım cevap valla bende tam olarak bilmioyurm

ben senin hayatında neyim dedim ben 3. kişi olamam falan zırvaladım bişiler zate 3. kişi deilsin dedi

ben ne yapıcam simdi ?

ve bu kız ne yapmaya calısıyo

vardıgım sonuca göre hayatıma yön vericem :(

Burdan bütün kızlara sesleniyorum. Malın Varsa Zekatını Vereceksin Kardeşim
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tuncaxxz
    tuncaxxz's avatar
    Erkek

dai o kadar açık konuşmuşsunuz biraz daha açsaydın  böle karamsar takılmana gerek kalmazdı.  biz sadece bi kaç taktik verebiliriz :P

senin dermanın büşrada bizle değil de onunla konuşman lazım. şeffaf şeffaf konuş yane bilmioom düşünmem lazım derse zaman ver biraz sona kararımı alırsın

punto cero
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hitbaytar
    hitbaytar's avatar
    Erkek
    aga hiç anlamam bu işlerden, sittir et gitsin :)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilinmeyen
    Bilinmeyen's avatar
    Erkek
    Git kızın yakasına yapış kimi istiyosun de. Seni seviyorum de. Kesin kararını ver bekliyorum de.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gastarbeiter
    ExcaliburTBT
    ExcaliburTBT's avatar
    Erkek
    zittirsin memlekette karı mı yok ak. Böle bulunmaz hint kuma$ı gibi hissettirmeyin karılara :D kendilerini bi pohk sanıolar. Bende senin ya$ında böle çok severdim vs cart üzülürdüm $imdi k.excali de bile diil :P karıdan karıya atlıorum xD Hiçte üzülmüorum :P
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    qaMbLer
    qaMbLer's avatar
    Erkek

Excalibur001 bunu yazdı:
    -----------------------------
    zittirsin memlekette karı mı yok ak. Böle bulunmaz hint kuma$ı gibi hissettirmeyin karılara :D kendilerini bi pohk sanıolar. Bende senin ya$ında böle çok severdim vs cart üzülürdüm $imdi k.excali de bile diil :P karıdan karıya atlıorum xD Hiçte üzülmüorum :P

0lm sn ayrısın tm ben ayrıyım bunuda düşün.

amk senin için herşey para karı kız sikiş benm için öle deil

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CAGRI
    CAGRI's avatar
    Erkek
    abi bi kere bi kız icin hayatına yön vermen cok yanlıs olur.. kendi gelecegin icin hayatına yön ver.. ayrıca oluruna bırak olan olur zaten ama gidip yavsama gurursuzlukta yapma kendini ezdirme slm ver mesala die ama nbr die o sorsun yani fazla sulanmadan devam etmeye bak..

en cok nick dei$tiren mürid
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iptal007
    iptal007's avatar
    Erkek
    ne yardan ne serden geçio abi kanımca seni beğenio ama sewgilisnde bırakıo bırakmamasının nedeni duygusal olabileceği gibi maddide olabilir yada aralarında bazı yaşanmışlıklardır ama kızın gözü dışarda(yani sana bi kayma war)ama sewgilisi bunu bilmio ne yapmaya çalıştünı kendide bilmio emin ol kafası karışık ne elindeini kaçırmak istio ne seni kaybetmek istio ama başaramamış işte sen ayıkmışın tabi :D ee nede olsa mürid tongaya düşmez :D şimdi sen napcan bilionmu çocuu göt edecen ondan daha ii olacanki sana kayacak kız bunu hareketlerine dawranlışlar felan belli et ben daha iyiyim hawası wer birazda ısrarcı ol sana gelir ahada gelmezse adam deilim
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gastarbeiter
    ExcaliburTBT
    ExcaliburTBT's avatar
    Erkek
    sen ayrı ben ayrı yok karı karıdır erkek erkektir! Param var tipim var çükümvar vs vs bunlar a$k ,kız tawlamak için hiçbişiydir. Kızların en etkilendii nokta erkeklerin dilidir. Ne kadar tatlı yumu$ak bi dilin varsa o kadar daha + puan :P Yani eer sefgülüsünden ayrılmıosa ya o ya ben dersin karar veersin olmuosa siaaa dersin oluR ßiter (:
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    qaMbLer
    qaMbLer's avatar
    Erkek

iptal007 bunu yazdı:
    ne yardan ne serden geçio abi kanımca seni beğenio ama sewgilisnde bırakıo bırakmamasının nedeni duygusal olabileceği gibi maddide olabilir yada aralarında bazı yaşanmışlıklardır ama kızın gözü dışarda(yani sana bi kayma war)ama sewgilisi bunu bilmio ne yapmaya çalıştünı kendide bilmio emin ol kafası karışık ne elindeini kaçırmak istio ne seni kaybetmek istio ama başaramamış işte sen ayıkmışın tabi :D ee nede olsa mürid tongaya düşmez :D şimdi sen napcan bilionmu çocuu göt edecen ondan daha ii olacanki sana kayacak kız bunu hareketlerine dawranlışlar felan belli et ben daha iyiyim hawası wer birazda ısrarcı ol sana gelir ahada gelmezse adam deilim

maddiyatla sanmıyorum alakası oldugunu ama

kopamama olayı var bundan eminim

ben o cocugun sülalesini satın alırım yaw :D

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Valira
    Valira's avatar
    Dişi
    Önce döw sora tekmeyi koy

The ability to destroy a planet is insignificant, next to the power of the force.
Toplam Hit: 2026 Toplam Mesaj: 12