Sinan Çetin & Akp
-
http://www.youtube.com/watch?v=i67my3qHU3A
-
bu programı geçen gece TV 8 de izlemiştim samanyolu ne alaka :S
-
bigwave bunu yazdı:
-----------------------------
bu programı geçen gece TV 8 de izlemiştim samanyolu ne alaka :S
-----------------------------Akpnin kanalı :D Arkada tv 8 var zaten alıntı yapmış olsalar gerek.
-
saygı duymak lazım ne diyelim. kendi fikri
-
konuşmayı dinlediğinizde samanyolunu destekler nitelikte bir şey yok adamın yaşam tarzım belli bi kere.. bence samanyolu logosu falan sahte..
-
bigwave bunu yazdı:
konuşmayı dinlediğinizde samanyolunu destekler nitelikte bir şey yok adamın yaşam tarzım belli bi kere.. bence samanyolu logosu falan sahte..
-----------------------------Zaten samanyoluhaber sitesi yayınladığı için kendi logosunu yerleştirmiş her halde.
Ama sinan çetin fırlama videonun sonunda spikere pis laf koyuyo ha :D
-
HaYVaN bunu yazdı:
bigwave bunu yazdı:
-----------------------------Zaten samanyoluhaber sitesi yayınladığı için kendi logosunu yerleştirmiş her halde.
Ama sinan çetin fırlama videonun sonunda spikere pis laf koyuyo ha :D
-----------------------------abisi baksana önündeki mesajlardan o, kendi niyeti değil :F
-
Adam güzel konuşmuş...
-
değişimin öncesi tabi canım.önüne geleni susturarak yargının kuyusunu kazarak askerin kuyusunu kazarak kendi hukukunu kurarak.öc almak istemek tabikide değişimin öncülüğünü yapmak anlamına gelir.sinan çetin gitsin bokuyla oynasın tv lerde reytimg kazansın.güzel falan konuşmamış ibne.kimbilir kaç para almıştır o prgramdan
-
benimde çocuklarım özel okullarda okusa bende türkiyenin en büyük firmalarının reklam filmlerini çeksem bu adam kadar rahat konuşurdum heralde. insanda biraz utanma olur hangi değişimden hangi devrimden bahsediyo çok merak ediyorum. ekonomi politikları bile ecevit döneminden kalma, o dönem önlemlerinin meyvelerini yiyolar özellikle bankacılıkta, dış politika desen zaten yok ne değişimi gelişimiymiş bu bide açıklasa ii olurmuş.
-
samanyolu tv8deki programı göstermiş
tv8 akp nin değildir eski dyp nindir
akp nin kanalları samanyolu kanal7 ve atv dir