Sinan Şamil Sam Yine Dayak Yedi
-
ilk önce başlığı açan kardeş kınıyorum böyle bi başlık açtığın için seni. sinan şamil sam dayak yedi ne ?
bizi ankarada temsil eden bir türk evladını böyle sözler etmemen gerekir o bizi temsil etti !!!!
ayrıca şunuda belirtmeliyim maçı sinan şamil sam alması gerekiyordu son anda jüri üyelerinin bi oyununa gelindi buda bir ayrı dipnot.... hayırlısı olsun inş bi dahaki maçta galip olur Allahtan şifa diliyorum inş elmacık kemiğinde pek sorun yoktur
-
ganimet bunu yazdı:
-----------------------------ilk önce başlığı açan kardeş kınıyorum böyle bi başlık açtığın için seni. sinan şamil sam dayak yedi ne ?
bizi ankarada temsil eden bir türk evladını böyle sözler etmemen gerekir o bizi temsil etti !!!!
ayrıca şunuda belirtmeliyim maçı sinan şamil sam alması gerekiyordu son anda jüri üyelerinin bi oyununa gelindi buda bir ayrı dipnot....
-----------------------------
gerçekler bunlar yenildimi yenildi dayak yedimi yedi yense iyi olacaktı sevinip gururlanacaktık ama olmadı iyi olan kazandı iyi olamayan kaybetti dövüş sporlarında kaybeden dayak yemiş olur evet temsil etti iyide temsil etti ama gerçek bu napalim -
Ben o spikeri 1 dakka dinleyince vazgeçtim izlemekten ama evdekiler aynı yere bakmakta ısrar edince mecbur dinledik!!! Yaw maçın sonucunu siktir edin de bu ibine spiker konuştukça ağzına çakasım geldi,sırayla sol kroşe aparkat,sonra sağ ,sonra bi daha sol,sonra sağ sol sağ, sol sol sağ vs...Deyyus herif, şom ağızlı bi de, onu değil ona maç anlattıranı s...m.Nerde Orhan Abi bizim be!!!
-
harbi yazık oldu be :(
-
ben ne zaman izlesem bu adam dayak yiyo zaten 2 kez izledim 2 kez dayak yedi
-
Amın elmacık kemik bölgesi dağıldı tek gözle adam svaştı amma bu kadar dangalak bir sipiker daha çok salak yorumlar yaptı karşı tarafa hakaret bizimkini uzaya uçurma falan durumlarına girdi maçı kaybedeceğimizi hiç düşünmeden konuştu.
-
oldum olası beğenmem sinan'ı ; çok vasat : ( , mustafa karagöl çok hoşuma gidiyo bi kere bi dövüşçünün vücud'u onun kalitesini belli eder , sinan sırf yağ darbe aldığı zaman et hemen zarar görüyo ama zenci tamamen kas adamın neresine vurursan vur işlemiyo , ayrıca selçuk şahin di sanırım o da çok iyi çok hareketli ilerde gerçekten güzel iş yapıcaklar , sinan alman altyapısı ile yetişmiş Türk dövüş kültürü daha farklı ve daha kaliteli tarz'da sporcular yetiştirebiliyo bence avrupalılara göre ..
-
Sİnan şamil sam sağlamdır.Bu gün oliver maccol ile dövüşen kaç milli boksörümüz varda sinan kötüdür diye biliyorsunuz???
Gözü berbattı bilmiyorum dikkatlice bakanınız varmı.12 raound dayandı.Buda bir başarı.Türkiye dünyaya tanıtıldı.Box biraz daha tanındı.sinan 1. raoundda sağlam girdi.Bütün maçta kısım kısım raoundlar harici iyidi.
Fakat şu var vuruşları bence çok güçsüz kaldı.Çünkü herife fazla vurdurtmadı 1-2 yerde sağlam darbe aldı.Fakat sinanın vuruşları bitik.Neden mi bitik çünkü o kadar yumruk vurdu surata en ufak açılma, şişme, morarma şu bu yok.
Spiker desen sap.Ne diyelim hayırlısı umaırm bir kaç sinan şamil sam daha yetişir.Hakeme de kızıyorum ipne hakem kafa attı sinana ısrarla ihtar şu bu vermedi.Fakat maçta bizimki ilk 8 raoundda iyidi.Çünkü çok net vuruşları vardı.
-
olayın değişik bir boyutuda var. Ringin ortasında basdıkları amblemi gördünüz mü ?
Ankara belediyesinin amblemi. Cami ve minareleri, ay ve yıldız... Hangi zihniyetle böyle bir şey yapılıyor, ayaklar altına alınıyor camimiz ve ay-yıldızımız.
Gerçi Ankara sokaklarının kaldırımlarındada bu sembol varmıs, şerefsizler...
-