folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Sinan Şamil Sam Yine Dayak Yedi

Sinan Şamil Sam Yine Dayak Yedi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

ilk önce başlığı açan kardeş kınıyorum böyle bi başlık açtığın için seni. sinan şamil sam dayak yedi ne ?

bizi ankarada temsil eden bir türk evladını böyle sözler etmemen gerekir o bizi temsil etti !!!!

ayrıca şunuda belirtmeliyim maçı sinan şamil sam alması gerekiyordu son anda jüri üyelerinin bi oyununa gelindi buda bir ayrı dipnot.... hayırlısı olsun inş bi dahaki maçta galip olur Allahtan şifa diliyorum inş elmacık kemiğinde pek sorun yoktur

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iptal007
    iptal007's avatar
    Erkek
    ganimet bunu yazdı:
    -----------------------------

ilk önce başlığı açan kardeş kınıyorum böyle bi başlık açtığın için seni. sinan şamil sam dayak yedi ne ?

bizi ankarada temsil eden bir türk evladını böyle sözler etmemen gerekir o bizi temsil etti !!!!

ayrıca şunuda belirtmeliyim maçı sinan şamil sam alması gerekiyordu son anda jüri üyelerinin bi oyununa gelindi buda bir ayrı dipnot.... 

-----------------------------
    gerçekler bunlar yenildimi yenildi dayak yedimi yedi yense iyi olacaktı sevinip gururlanacaktık ama olmadı iyi olan kazandı iyi olamayan kaybetti dövüş sporlarında kaybeden dayak yemiş olur  evet temsil etti iyide temsil etti ama gerçek bu napalim
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xxArrrananAdamxx
    xxArrrananAdamxx's avatar
    Erkek
    Ben o spikeri 1 dakka dinleyince vazgeçtim izlemekten ama evdekiler aynı yere bakmakta ısrar edince mecbur dinledik!!! Yaw maçın sonucunu siktir edin de bu ibine spiker konuştukça ağzına çakasım geldi,sırayla sol kroşe aparkat,sonra sağ ,sonra bi daha sol,sonra sağ sol sağ, sol sol sağ vs...Deyyus herif, şom ağızlı bi de, onu değil ona maç anlattıranı s...m.Nerde Orhan Abi bizim be!!!

SENSİZ ASLA!!!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Thelordmax
    Thelordmax's avatar
    Erkek
    harbi yazık oldu be :(
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XmV
    XmV's avatar
    Erkek
    ben ne zaman izlesem bu adam dayak yiyo zaten 2 kez izledim 2 kez dayak yedi
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NetBABA
    NetBABA's avatar
    Erkek
    Amın elmacık kemik bölgesi dağıldı tek gözle adam svaştı amma  bu kadar dangalak bir sipiker daha çok salak yorumlar yaptı karşı tarafa hakaret bizimkini uzaya uçurma falan durumlarına girdi maçı kaybedeceğimizi hiç düşünmeden konuştu.

Umudumu bu güne bağlamadım ki yarınım dan umutsuz olayım.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lemuria
    Lemuria's avatar
    Erkek
    oldum olası beğenmem sinan'ı ; çok vasat : (  , mustafa karagöl çok hoşuma gidiyo bi kere bi dövüşçünün vücud'u onun kalitesini belli eder , sinan sırf yağ darbe aldığı zaman et hemen zarar görüyo ama zenci tamamen kas adamın neresine vurursan vur işlemiyo , ayrıca selçuk şahin di sanırım o da çok iyi çok hareketli ilerde gerçekten güzel iş yapıcaklar , sinan alman altyapısı ile yetişmiş Türk dövüş kültürü daha farklı ve daha kaliteli tarz'da sporcular yetiştirebiliyo bence avrupalılara göre ..

dont think twice its all right
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

Sİnan şamil sam sağlamdır.Bu gün oliver maccol ile dövüşen kaç milli boksörümüz varda sinan kötüdür diye biliyorsunuz???

Gözü berbattı bilmiyorum dikkatlice bakanınız varmı.12 raound dayandı.Buda bir başarı.Türkiye dünyaya tanıtıldı.Box biraz daha tanındı.sinan 1. raoundda sağlam girdi.Bütün maçta kısım kısım raoundlar harici iyidi.

Fakat şu var vuruşları bence çok güçsüz kaldı.Çünkü herife fazla vurdurtmadı 1-2 yerde sağlam darbe aldı.Fakat sinanın vuruşları bitik.Neden mi bitik çünkü o kadar yumruk vurdu surata en ufak açılma, şişme, morarma şu bu yok.

Spiker desen sap.Ne diyelim hayırlısı umaırm bir kaç sinan şamil sam daha yetişir.Hakeme de kızıyorum ipne hakem kafa attı sinana ısrarla ihtar şu bu vermedi.Fakat maçta bizimki ilk 8 raoundda iyidi.Çünkü çok net vuruşları vardı.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmiRReiS
    EmiRReiS's avatar
    Erkek

olayın değişik bir boyutuda var. Ringin ortasında basdıkları amblemi gördünüz mü ?

Ankara belediyesinin amblemi. Cami ve minareleri, ay ve yıldız... Hangi zihniyetle böyle bir şey yapılıyor, ayaklar altına alınıyor camimiz ve ay-yıldızımız. 

Gerçi Ankara sokaklarının kaldırımlarındada bu sembol varmıs, şerefsizler... 

.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AllahinOglu
    AllahinOglu's avatar
    Erkek
Toplam Hit: 4651 Toplam Mesaj: 30